""

torstai 24. huhtikuuta 2014

BASIC BEIGE.

BEIGEBEIGE1BEIGE3BEIGE4BEIGE5BEIGE7
JACKET SHEINSIDE

Sain vihdoinkin kuvattua Maisan kanssa vähän kuvia tästä mun uudesta takista jonka tilasin Sheinsidelta. Tuli vähän huonoon aikaankoska kelit ovat jo alkaneet lämmetä sen verran nopeesti että näin paksulle takille ei ole kohta enään käyttöä. Halusin tehdä tästä asusta todella simppelin jotta takki pääsisi oikeuksiinsa joten vedin päälleni vaan vaaleet farkut ja valkosen t-paidan sekä mun lemppari kengät.

Olitteko te muuten eilen tapaamassa Angelica Blickiä Bikbokissa? Itse olisin halunnut mennä sinne mutta en päässyt... Oliko siellä paljon porukkaa ja oliko se jonotuksen arvoista?


keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Shooting.

Untitled
  Untitled
Kuvia viime viikon kuvauksesta Fotonokassa ^
UntitledUntitled
Pari kuvaa eilisen kuvauksista Sara Konen Photographyn  kanssa.

Heitän tänne taas jotain turhia behind the scenes kuvia viime viikon kuvauksesta jossa kuvattiin ylppärimekkoja. Kuvaus oli Fotonokassa ja me kuvattiin aamu yhdeksästä yhteen. Kuvat tulevat yhdelle melko isolle suomalaiselle firmalle käyttöön joten saatatte löytää kuviani lehtien takakansista/postimainoksista/näyteikkunoissa jne. En oiken itsekään tiedä vielä mihin kuvia käytetään tarkalleen. Kuvaus oli kuitenkin tosi kiva sillä tämä oli ihan selvä katalogikuvaus joka on vähän erilaisempi kuin mihin olen tottunut. Toivon että kuvista tuli onnistuneet! Viimeisenä pari kuvaa eilisen kuvauksista. Kuvattiin Musiikkitalon sekä Kiasman edustalla todella editorial henkistä. Kuvattiin myös Eduskuntatalon rappusilla vähän enemmän classy lookki. Sara on kyllä niin hyvä kuvaaja ja hänen kanssaan on aina yhtä kivaa työskennellä! Mukana oli myös toinen kuvaaja, Alegre Priscik.

Kävin tänään mittauksessa toimistolla ja centit eivät tahdo lähteä millään. Olen noudattanut dieettiä tosi tarkasti ja urheillut hulluna. Juoksin esim tässä joku päivä sitten 20km sillä halusin juosta paremman tuloksen kuin viime kesänä kun juoksin 18km. Ratsastan melkein päivittäin ja cheatmealeja on ollut vain harvoin. Nyt sain kuitenkin uuden dieetin joka on vielä tiukempi sillä tässä on taas mennyt 4 viikkoa viime mittauksesta, mikä tarkoittaa että pariisiin on enään 5 viikkoa! (samoin kesälomaan joten pitäisi olla rantakunnossakin silloin) Vedän nyt nää viimeset viikot hirveellä tsempillä ja yritän saada mahdollisimman paljon tulosta aikaiseksi. Olen juuri purkittanut parin päivän ruoat ja pakkaillut laukkuun vähän eväitä jotta pystyn noudattamaan dieettiä tarkalleen.

Huomenna kuvaan vihdoinkin uuden takkini Sheinsidelta! Joten asupostausta on tulossa lähipäivinä. Öitä!


tiistai 15. huhtikuuta 2014

INDIEDAYS BLOGGER'S INSPIRATION DAY

idpotsikko
idp4idp14idp13idp11idp10idp9idp8idp7idp5idp3idp2
idp6
idp15idp
idp16
Hei pitkästä aikaa! Tässä vähän kuvia Indiedaysin päivätapahtumasta jossa käväisin kaverini Viivin kanssa. Käytiin kuuntelemassa vähän luentoja miten kehittää blogia ja ottaa laadukkaampia kuvia. Tapasin myös Kissien jonka kanssa otin pari kuvaa, mutta niistä tuli niin hirveitä etten julkaise niitä tänne haha :D Törmäsin myös tuttuihin joiden kanssa vaihtelin vähän sanoja. Tilaisuuden jälkeen menimme sushille Viivin kanssa. En tajua miten sushi voi maistua kerta kerralta paremmalle! Syötiin nopeasti sillä mun oli vielä ehdittävä korjauttaa mun kynnet Itiksen World Nailsiin. Oon tosi tyytyväinen siihen paikkaan vaikka heillä kaikilla ei suju suomenkieli kuin vettä vain, mutta korjauttaminen maksaa vain 25e ja lopputulos on kestävän ja laadukkaan näköinen. Lakkasin tällä kertaa kynnet vaaleansinisiksi turkoosilla vivahteella sillä halusin kevääksi hieman pirteämmän värin.

 Mulla on jäänyt päivittely taas vähiin kun olen osittain maannut kotona kuumeessa ja osittain ollut taas stressaantuneena juokesemassa töissä, koulussa, harrastuksissa ja muissa häppeningeissä. Olen vielä ihan nuhanen ja päätäkin särkee mutta raahaudun kuitenkin huomenna yhdeksäksi tärkeisiin kuvauksiin, olin sitten kipeenä tai en. Olen myöskin ehtinyt kaikessa kiireessä käväistä kampaajalla ja mulla on nyt astetta vaaleemmat hiukset. Olen itse tooosi tyytyväinenm ja kiitos kuuluu Bella Pelolle! Täytyy sanoa rehellisesti että en ole koskaan ollut tyytyväinen hiuksiini kun olen kävellyt ulos kampaamosta, mutta tällä kertaa en voinut lopettaa hymyilemistä. Ja hinta oli vielä juuri passeli lompakolleni. Yritän saada jotain järkeviä kuvia hiuksistani niin että näette muutoksen. Julkaisen tällä viikolla kuvia mun eri kuvauksista sillä oon nyt saanut suurimman osan niistä. Ei mulla tähän hätään muuta kerrottavaa ole joten palaillaan!




keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

WHITE LACE.

brideblog4BRIDEBLOG
BRIDEBLOG2
Hei taas! Tänään mulla oli todella mielenkiintoinen työpäivä Style Me Helsingin kanssa. Heräsin hyvissä ajoin aamulla sillä halusin ehtiä käymään Itiksessä Hulluilla päivillä. Kiertelin hieman kosmetiikkaosastolla mutta en löytänyt mitään alennuksesta. Ostin kuitenkin Lorealin Telescopic maskaran sekä Fit me meikkivoiteen. Shoppailun jälkeen käväisin Roberts coffeessa ostamassa aamukahvit jonka jälkeen menin Sörnäisessä sijaitsevaan valokuvas studioon. Tänään tein Style Me Helsinki nimisen valokuvaamon kanssa yhteistyötä. Tulen tekemään heidän kanssa jatkossakin paljon yhteistyötä muun muassa blogini kanssa, sillä he alkavat kuvaamaan mulle asukuvia ja tekemään videoita. Mahtavaa kun saa mahollisuuden saada ammattikuvaajan kuvaamia kuvia kunnon varusteilla niin usein kuin vain haluaa! Kuvasimme kuitenkin tänään juhla/hää henkisen meikin ja kampauksen yhden yrityksen nettisivuille. Sitten me vaihdettiin lookkia ja mentiin keskustaan kuvaamaan banneria/headeria saman yrityksen nettisivuille. Miksei ilmat voi koskaan lämmetä!? Kuvattiin siis taas ulkona. Tuuli niin kovaa että hiukset lensi ihan miten sattui, valokuvaus heijastimet meinasi lentää tiehensä ja me kaikki hytistiin rivissä aina kuvaus sessioiden välissä. Toivon että saatiin onnistuneita kuvia kuitenkin! Kuvausten jälkeen menin koulun kautta kotiin ja nyt olenkin lukeut melkein vain kokeisiin. Ärsyttää kun joutuu skippaa koulua niin paljon töiden takia sillä haluaisin satsata molempiin yhtä paljon. Mun täytyy nyt vain lukea ekstra paljon jotta en jäisi muista jälkeen. Kyllä kaikki järjestyy lopulta, varsinkin kun on vika tsemppi päällä ennen kesälomaa!

tiistai 8. huhtikuuta 2014

SNEAK PEEK - SARA KONEN PHOTOGRAPHY

SNEAKPEEK
10250089_278722885627508_1678776565339083656_n
SNEAK PEAK - SARA KONEN PHOTOGRAPHY

Huomenta! Ajattelin julkaista yhden sneak peak kuvan kuvauksesta jossa olin viikonloppuna. Me kuvattiin kolme eri lookkia joista kuvassa näkyvä oli viimeinen. Kuvauspäivä oli todella rankka sillä heräsin kolmatta päivää putkeen puoli kuudelta ja olin jo seitsemältä meikissä. Mut meikkasi Susu Holm joka teki aivan äärettömän tarkkaa ja hyvää työtä. Olin todella tyytyväinen lookkiin! Me kuvattiin ensimmäinen lookki Säätytalon rappusilla. Mulla oli päällä musta mekko pitkällä laahuksella. Meillä kävi sikäli huono tuuri sään kanssa sillä toiveena olisi ollut auringonpaistetta, mutta saimme tyytyä sateeseen ja kylmään ilmaan... Toinen lookki kuvattiin tuomionkirkon takana. Silloin mulla oli retro henkinen lookki. Punaiset todella lyhyet shortsit jotka muistuttivat bodyn alaosaa, valkoinen kireä t-paita ja neliskulmaiset valkoiset aaurinkolasit. En voi sanoa että mulla olisi ollut mitenkään liian lämmin tuossa asussa hahah, mutta kuvat onnistuivat niin hyvin että se oli kyllä sen arvoista. Viimeinen lookki kuvattiin ravintola Kapellissa. Satuttiin tulemaan kuvauspaikalle juuri lounasaikaan joten ravintola oli täynnä ihmisiä. Vaikka olen tottunut kuvaamaan blogikuvia julkisilla paikoilla niin siinä vaiheessa kun kokonainen ravintola alkaa tuijottamaan, räpsimään kuvia, kyselemään kuvaajalta mihin tarkoitukseen hän kuvaa, niin siinävaiheessa alkaa olemaan jo vähän haasteellista pystyä keskittymään pitämään todella totinen ilme! Vaikka alku tuntui hieman epämukavalta niin unohdin nopeasti tilanteen ja pystyn keskittymään siihen mihin minun pitikin. Oli todella hyvää harjoitusta sillä yleensä kuvauksissa on paljon assareita ja muita ihmisiä jotka seuraavat kuvauksia vierestä. Päivän päätteeksi vaihdoimme käyntikortteja sillä tulemme tekemään yhteistyötä jatkossakin! Sara oli kyllä aivan mahtava, samoin hänen assarinsa Alegre Priscik joka myös otti paljon behind the scenes kuvia sun muuta. Laitan lisää kuvia kuvauksesta tänne kun saan niitä.




keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

kaari kaari7 kaari6kaari5kaari4kaari3kaari1

Hei! Pahoittelen huonoa päivittelyä, mutta voitte varmaankin arvella että koeviikon ja töiden keskellä on hieman vaikeaa ehtiä kuvailemaan ja kirjoittelemaan hirveän aktiivisesti. Olen monesti yrittänyt raahata kameraa mukana jotta saisin kuvattua jotain, mutta ei siitä ole tullut mitään. Päädyin nyt siis tähän ratkaisuun että julkaisen jotain kuvia viimeviikon näytöksestä ja höpöttelen vähän kuulumisia.

En tiedä jos olen maininnut missään postauksessa erillisesti siitä että mulla on nyt ihan uusi dieetti. Dieettiä on helppo noudattaa sillä tykkään tosi paljon kaikista ruoista joita dieetissä on. Muutenkin olen syönyt aikalailla sen mukaisesti jo ennen dieettiä. Teen erillisen postauksen siitä sitten myöhemmin. Olen nyt myös liikkunut paljon ja innostunut lenkkeilystä entistä enemmän nyt kun aurinkokin on alkanut paistamaan. Harrastan päivittäin liikuntaa jossain muodossa, jos ei muuta niin kävelen meidän koiran kanssa tunnin pituisen lenkin aamulla ja illalla. Muuten treenaan salilla lihaksia kevyillä painoilla lähes joka päivä. Juoksen myös aamulenkkejä 3 kertaa viikossa niin että syön vasta treenin jälkeen.

Tänään mulla olisi luvassa Andiatan näytös illalla joten pitäisi kohta alkaa valmistautua siihen. Odotan innolla tän päivän näytöstä sillä mukana on paljon kavereita joita en ole nähnyt pitkään aikaan. Parasta mallintöissä on kyllä se että tutustuu niin paljon uusiin ihmisiin ja joistain on tullut todella läheisiäkin. Muistan kuinka stressaavaa oli alussa tehdä näytöksiä kun en tuntenut ketään ja olin aika epävarma itsestäni sillä olin niin uusi alalla. En tiennyt mitään rutiineista tai miten kaikkia näytösvalmisteluita tulisi tehdä. Nykyään näytöksissä on melkein aina joku kenet tunnen tai tiedän joten työnteko tuntuu melkein vain vapaa-ajan vietolta kavereiden kanssa. Näytöksethän ovat yleensä vain 30min jopa 10h päivästä joten siinä jää paljon aikaa rupatteluun.

Nyt käväisen nopeasti vielä lenkillä ja sitten alan pakkailemaan kamojani ja suuntaan kohti Espoota. Illasta tulee varmasti tosi kiva!