""

perjantai 28. maaliskuuta 2014


iphoneotsikko iphone1
IPHONE CATSHUP. 1 My makeup done for Jukka Rintala's Fashion Brunch last weekend // 2. My hair for todays fashion show in Kaari // 3. My final dress for next weeks Andiata fashion Show // 4. A picture of my hairstyle in Jukka Rintala's Fashion Brunch

Hei kaikille! Istun tälläkin hetkellä Bella Pelo kampaamon sohvalla valmistautumassa tän päiväiseen näytökseen. Mun hiukset saatiin juuri valmiiksi, ja niistä tuli kyllä niin upeat! Rakastan kireitä kampauksia ja isoja nutturoita joten tämä meni kyllä ihan nappiin. Mulla on myös vaaleanpunainen silmämeikki johon olen myöskin tosi tyytyväinen. On ihanaa kun saa leikkiä väreillä näytöksissä, sillä muuten ei tulisi käytettyä esimerkiksi tällaista meikkä. 

Pikaista päivitystä: En ole ehtinyt päivittelemään blogia tällä viikolla niin aktiivisesti koeviikon ja muutenkin tiukan aikatauluni takia. Muutenkin mun Flickr on päivittynyt itsestään uuteen versioon, ja mulla kesti tosi kauan ennenkuin sain kuvat blogiini ilmat niitä rumia reunoja. Mulla ei ole muutenkaan tällä hetkellä mitään kuvia järkkärillä muuta kuin jotain backstage kuvia näytöksistä. Julkaisen niitä ehkä joskus myöhemmin. Olen kuitenkin nyt shoppaillut aika paljon kevätvaatteita joten asupostauksia on varmasti tulossa lähiaikoina. Uusin lempparini on musta pitkä takki jonka ostin Bik Bokista joku viikko sitten. (Mulla on takki päällä kuvissa 1, 2 ja 4. Se ei tosin näy niin hyvin...) Olen myös ostanut uudet boyfriend farkut, kellon joka näyttää ihan Daniel Wellingtonilta vähän paitoja ja valkoisen nahkatakin. En malta odottaa että pääsen laittamaan kuvia niistä! 

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

BABY PINK.

pink17
PINK7
pink14
pink15
pink18
pink19
PINK5
PINK12
PINK8
PINK6pink4PINK11pink3
JACKET FROM OASAP//SHOES NELLY//JEANS PULL&BEAR//BAG H&M//RINGS GT//POLO ZARA//SHADES GT//WATCH RIVADO

Terveisiä Ypäjältä! Täällä olen parhaimmillaan kisailemassa kauden ensimmäisiä kenttäkisoja ja alku näyttää todella lupaavalta... koulu meni täydellisesti ja samoin rataesteet, tai sitten ei hahah :D En ole koskaan ratsastanut näin huonosti! Saatiin huonoimmat prosentit ikinä kouluradalta ja otettiin 8 virhepistettä esteiltä. Nyt mulla on vähän taukoa ennen maasto-osuutta ja käytänkin tilaisuuden hyväks kirjoittamalla teille.

Sain torstaina postissa tämän uuden ihanan kevättakin OASAP.com nimisestä vaatenettikaupasta. Tilasin takin vajaa 3 viikkoa sitten ja nyt se saapuikin juuri sopivasti samaan aikaan kuin kevätsääkin. Tykkään tosi paljon siitä että takki on rento ja enemmän neuleen mallinen, mutta se on silti lämmin. Mulla on päällä M kokoinen takki ja se tuntuu ihan sopivalta, joten koot ovat aika samoja kuin yleensäkin. Mitä itse pidätte takista?

torstai 20. maaliskuuta 2014

LEO SHOES.

LEO
leo
IMG_1189LEO3UntitledUntitled
//LEO SHOES NELLY

Tässä vihdoin kuvat näistä mun uusista upeista leopardikuosisista kengistä! Tilasin ne Nellystä vajaa 3 viikkoa sitten ja ne tuli tosi nopeasti! Olisiko tullut neljän päivän sisällä (tilasin viikonloppuna). En kadu sekunttiakaan että tilasin nämä sillä olin jo ihastellut leopardikuosisia tennareita Lisa Ohlssonin blogista pitkään. Mulla on jalka kokoa 40 ja nämä kengät ovat myös kokoa 40, mutta ihme kyllä ne tuntuvat pieniltä. Parit ensimmäiset päivät kun käytin näitä kenkiä, jalat olivat ihan rakoilla. Eli en tiedä jos Nellyn koot ovat yleensä vähän pienempiä vai jos tämä malli oli vain naftimpi, mutta jos tilaatte nämä kengät niin kannattaa tilata yhden koon isommat. Muuten niin olen tyytyväinen laatuun ja ovat varmaan tosi mukavat jos vain ostaa oikean kokoiset!

love, Linda

maanantai 17. maaliskuuta 2014

JUKKA RINTALAN LEHDISTÖTILAISUUS.

JR_rekisteri_nimmari
rintala3Kuva: Matti Vaskelainen
Kaikki mallit koossa aivan älyttömän upeissa Jukka Rintalan iltapuvuissa. Nämä upeat mekot pitkineen helmoineen esittelimme viimeisessä sisääntulossa. Täytyy sanoa että pidin kyllä kaikista asuista joita esittelin mutta tämä punainen mekko upealla laahuksella erottui joukosta.
rintala9
Kuva tilasta tilaisuuden jälkeen. Pöydällä näkyy mahtava cocktail tarjoilu joka ilmeisesti maistu kun kaikki oli melkein jo syöty tässä vaiheessa! Täytyy sanoa että kaikki ruoat olivat aivan mahtavia, varsinkin suklaakonvehdit ;-)
rintala5
Minä ja Paula hienoissa kuositakeissa!
rintala15
Ihanat Paula ja Pauliina upeissa iltapuvuissa!
rintala22
rintala12
Rekissä näkyy kultainen mekko jota kannoin ensimmäisessä sisääntulossani.
rintala25
Kuvat: Matti Vaskelainenrintala21rintala20rintala19rintala18
Vähän tilannekuvia backstagelta. (Hiukset ja kaikki vielä vähän keskeneräiset mutta mitä pienistä)rintala16rintala11rintala10rintala8
rintala7

Hei taas! Tässä nyt vähän kuvia Jukka Rintalan lehdistötilaisuudesta jossa olin tänään. Tilaisuudessa oli paljon tunnettuja bloggareita, kuvaajia sekä tietysti lehtien toimittajia, mm. Anna-lehden kuvaaja kävi ottamassa kuvia meistä ja niitä löydätte ensiviikon numerosta! Lyhyesti sanottuna esittelimme Jukan vaatteita kutsuvieraille ja he räpsivät kuvia sekä videokuvasivat näytöstä. Meitä oli kolme mallia ja jokainen esitti neljä asukokonaisuutta. Ei tämä ollut mikään iso näytös vaan aika pieni tapahtuma joka antoi vähän esimakua Jukan lauantaina järjestettävään Fashion Brunssille. Tämä lehdistötilaisuus pidettiin Klaus K hotellissa joka muuten on aivan sairaan upea! Hotellin tilat olivat aivan upeasti suunniteltu ja sisustettu! Meille tarjoiltiin myös todella hyviä cocktail ruokia ja juomia näytöksen jälkeen. Ruokailun jälkeen lähdin kotia päin Paulan kanssa. Oli ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja päästä esittämään Jukan arvostettuja vaatteita. Päivä oli oikein onnistunut ja minulle jäi siitä hyvä fiilis.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

SOME POINTLESS SNAPSHOTS.

snaps
snap14
From where I stand.
snap13
A few pics from my ATM challenge.
snap15
My almost daily breakfast. It's so delicious!
snap11
A snapshot from Vapianos window.
snap3
My daily avocado and spinach salad with some nuts and balsamico!
snap16
My new favorite food, Quinoa with salad!
snap10
My all time favorite shoes and my new jeans from Cubus!
snap5
B/W selfie.
snap4
Probably the tastiest sallad ever, all though not so healthy...

snap12
elisakati1
Beautiful Kati, Elisa and Taru at the Hair&Beauty fair.
elisa
Some pics from the Hair&Beauty fair.

Päivittelen taas pikaisia ja turhia kuulumisia viikolta, vielä turhimpien kuvien kera. En ole ehtinyt oikein kuvaamaan mitään erityistä joten kokosin vähän snapshotteja yhteen joita olen räpsinyt. Huomasin että puhelimeni ja kamerani oli lähes täynnä ainoastaan ruokakuvia. Olen tajuamattani alkanut kuvaamaan kaiken mitä syön, mikä on sinäänsä hyvä koska silloin näen päivänpäätteeksi miten olen syönyt. Pidän vähän niinkuin ruokapäiväkirjaa tällä tavalla. Olen myös löytänyt paljon uusia ruokia jotka ovat terveellisiä ja todella helppoja valmistaa. Uusin suosikkini on Quinoa (sillä on myös suomalainen nimi mutta en muista sitä haha). Se maistuu vähän couscousilta mutta on terveellisempää. Sitä tarvitsee kiehauttaa noin 10min kattilassa ja sen jälkeen se vain sekoitetaan salaatin sekaan tai lisätään vaikka herneitä ja kasviksia niin siitä saa täyttävämmän vaihtoehdon. Niitä voi ostaa kaikista kaupoista ja ne maksaa reilu 4e. Tykkään myös syödä punaisia linssejä sekä kikherneitä, näitä kaikkia saa Go Green nimiseltä merkiltä.

Sitten vähän heppa juttuja ;-). Olin tänään Ypäjällä estekisoissa hyppäämässä 100cm ja 110cm luokat. Lucky oli ekassa luoka tosi jännittynyt ja kyttäili aika paljon jonka takia otimme 8 virhepistettä ensimmäisestä vaiheesta... Luckylle on sarjat aina olleet hankalia, ja varsinkin sarjan jälkimmäinen osa. Vaikka me tultiin hyvin sisään se pudotti molemmat osat sarjasta. Muuten loppurata meni ihan hyvin. 110cm luokassa Lucky oli ihan erillaisella tuulella. En muista sen olleen niin hyvä aikoihin! Kaikki lähestymiset osuivat nappiin, laskeuduttiin oikeissa laukoissa ja muutenkin rata oli sujuva ja hyvä. Mutta harmillisesti sarjan toinen osa tuli alas hipauksella... Olen kuitenkin tosi tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa. Mulla on hallikenttikset ensi viikon sunnuntaina joten toivon Luckyn olevan yhtä hyvä silloinkin.