""

tiistai 27. elokuuta 2013

field5field1 field16field13field18field20field4field10field2.jpgfieldfield21.jpg

dress Bershka// watch Michael Kors// necklace Cubus

Eilinen osoittautuikin luultua kiireemmäksi joten en ehtinyt kirjoittaa postausta silloin, mutta nyt paljastan teille mikä ihana asia odottaa loppuviikosta. Sain nimittäin puhelun serkuiltani joilla on ''mökki'' italiassa ja he ovat lähdössä sinne nyt perjantaina hieman pidemmälle viikonloppulomalle ja kysyivät jos haluaisin tulla mukaan siskoni kanssa. No tottakai halusin lähteä ja iskä sitten varas lennot puolentunnin sisällä! Sain koulusta vapaata ja nyt sitten perjantai aamuna olisi lähtö Italiaan. Palaan keskiviikko aamuna joten ehdin kyllä hyvin ottaa aurinkoa ja shoppailla. Olen niin innoissani koska ollaan serkkuni kanssa hyvin läheisiä ja on kivaa päästä viettämään enemmän aikaa hänen kanssaan. Ja muutenkin rakastan Italiaa ja varsinkin Comoa jossa serkuillani on asunto. Tulen varmasti kuvaamaan paljon ja yritän saada jonkin näköistä postausta aikaseks sieltä jotta saisitte jotain luettavaa!

sunnuntai 25. elokuuta 2013

DENIMdenim6
denim4denim1denim2denim10denim4denim5denim7denim9denim8
Denimjacket Frisco// backpack ICING// belly shirt H&M// jeans Gina Tricot// belt Seppälä// watch Michael Kors// sneakers Converse// hoodie H&M

Farkkutakki päälläni on yksi uusimpia löytöjäni ja myös yksi parhaista! Ostin sen nimittäin mun kaverin iskältä, hahah! En kyllä hirveen usein viitsi alkaa kyselee mun kaverin vanhemmilta jos voisin ostaa heidän vaatteitaan, mutta tämä takki pisti sen verran silmään että oli pakko kysyä. Takkia ei oltu käytetty vuosiin joten mulla olisi sille parempaa käyttöä. Olin niin iloinen kun sain sen! Melken kaikki mun lemppari vaatteet on iskän tai äidin vaatekaapista koska sieltä löytää useimmiten juuri tällaisia vintage vaateita joita ei enään kaupoista saa. Tykkään muutenkin ostella vaatteita enemmän kirppareilta ja kavereilta koska mielestäni pienemmällä rahalla tekee usein parempia löytöjä. Ei vaatteen tarvitse olla kallis ollakseen hieno. Vaikka kyllähän kalliilla saa hienoja vaatteitakin en minä sitä sano.
 
Viikonlopun olen viettänyt mökillä ottaen aurinkoa ja löhöillen. Otettiin siskon kanssa vähän asukuvia naapurin pellolla ja kuvat olen jo ehtinyt muokata joten julkaisen ne luultavasti huomenna. Kerron samassa postauksessa myös yhden jutun josta sain tietää eilen, tehtiin hieman spontaani päätös mutta tulee varmasti olemaan aivan mahtava kokemus! Palaan asiaan huomenna
 
love linda

tiistai 20. elokuuta 2013

CHEMISTRY

mallikansio2


Heissan! Mulla ei ole nyt muuta kuvamateriaalia kuin tämä kuva jonka otin viimeviikolla mun uudella kaukosäätimellä joka toimii nykyiseen kameraani. Asukuvien ottaminen tulee olemaan paljon helpompaa nyt kun voin itsekin ottaa niitä kääntämällä kameran näytön ja käyttämällä kaukosäädintä. Olin tänään kuvaamassa uusia asukuvia Maisan kanssa Kalasatamassa ja kuvat onnistuivat mielestni tosi hyvin, koska löysimme todella hienon kuvauspaikan ja uusi kamera tekee kyllä ihmeitä! Julkaisen kuvat tämän viikon lopussa.

Olen huomannut että monia häiritsee kirjoitusvirheeni postauksissani ja haluan vain sanoa sen verran että teidän on ymmärrettävä se että olen suomenruotsalainen, en kirjoita suomea melkein koskaan kirjakielellä vaan käytän lyhenteitä ja kirjoitan puhekieltä aina kun puhun kavereideni kanssa. Useimmat kirjoitusvirheeni johtuvat kuitenkin vain siitä että minulla on aina niin kiire kirjoittaa postauksia että en ehdi lukea niitä läpi ennen julkaisua. Monet virheet ovat vahinkoja mutta myönnän olevani huono kirjoittamaan suomea joten pyydän anteeksi huolimattomuuttani ja yritän jatkossa lukea tekstit paremmin läpi. Kyllä itseänikin häiritsee jos teksteissä on paljon kirjoitusvirheitä mutta ei se itse teksin sisältöä kuitenkaan muuta. Kunhan kaikki nyt ymmärtää mitä haluan sanoa, sehän on tärkeintä?

Hyvää viikkoa kaikille!

tiistai 13. elokuuta 2013

b9b17b10b20.jpgb18b11.jpgb19b16
Tässä eilisen asukuvia. Ostin jonkin aikaa sitten uuden Chanelin huulipunan jota minulla on huulillani kuvissa. Olin etsinyt persikan väristä huulipunaa tosi kauan ja nyt löysin vihdoinkin juuri oikean värisen. Viimeisessä kuvassa näette huulipunan nimen ja numeron. Nämä asukuvat ovat otettu uudella järkkärilläni, ja minusta laadussa huomaa eron kyllä heti! Uudella kameralla on niin paljon kivempi kuvata kaikkea, ja olen vihdoinkin saanut kunnolla inspiraatiota blogin kirjoittamiseen. Tulen muuttamaan ulkomuotoa blogille ja blogistani tulee entistä enemmän ''muotipainotteinen''. Eli en tule kirjoittamaan enään mitään normi postauksia joissa kerron mitä olen tehnyt tänään, koska musta tuntuu et ketään ei juurikan kiinnosta se milloin olen herännyt, miten koulupäivä on mennyt ja missä kävin syömässä... Tottakai kirjoitan aina jos on jotain kerrottavaa arkielämästäni, jos käyn matkoilla, tapahtumissa tai jotain muuta. Mutta toivoisin että kertoisitte vähän teidänkin toiveita millaisia postauksia haluaisitte lukea jatkossa. Myös blogin ulkomuotoon liittyviä parantamisehdotuksia otan mielelläni vastaan.

Ajattelin kertoa nyt nopeesti perus kuulumisia alkusyksyltä. Eli olen ehtinyt blogitauon aikana esimerkiksi juhlia 16v synttäreitäni. Loppukesä meni pitkälti kavereiden kanssa ulkona ja aurinkoa ottaen. Olen tehnyt paljon kesätöitä lapsenvahtina ja sillä palkalla on tultu shoppailtua paljon uutta ihanaa joista saatte kuvia myöhemmin. Mulla alko tänään koulu ja mä oon Brändö Gymnasium nimisessä ruotsinkielisessä lukiossa. Eka koulupäivä meni hyvin vaikka tuntuu että en ymmärrä vielä mitään mistään lukkareista, kursseista, jaksoista jne... Mutta kai ne ajan myötä selviää. Tulen lähtemään torstaina leirikouluun jolloin pääsen tutustumaan paremmin kaikkiin uusiin ihmisiin ja sen kautta oppimaan lisää koulun systeemeistä jne. Mua stressaa nyt jo tää vuos koska pelkään että en pysy mukana, ja niin kokeisiin lukemisesta tulee tosi hankalaa enkä tule pärjäämään ollenkaan. Huomenna alkaa jo oikeat tunnit, ja eiköhän mulla ole ekana matikkaa. No mutta ei siinä muu auta kuin miettiä että jokainen kulunut päivä on taas lähempänä seuraavaa kesälomaa :D Hyvää kouluviikkoa kaikille, instagramissa tiheempää päivitystä joten muistakaa follaa myös siellä  @lindaekroth

sunnuntai 11. elokuuta 2013

MODELHUNT PHOTOSHOOT

mkk1mkk2mkk3mkk4
photos: heliroosmae.fi

Hei taas kaikille! Onko teillä ollut hyvä loppukesä? Minulla on ainakin ollut yks parhaista kesistä ikinä ja toivon että ymmärrätte minun blogin kirjoittamis tauon... En ole edelleenkään lopettamassa bloggaamista pänvastoin aloitan nyt sen entistä aktiivisemmin! En tosiaan halunnut laittaa niin paljon aikaa blogin kirjoittamiseen kesälomalla koska halusin ottaa kaiken irti kesästä ja unohtaa blogin hetkeksi. Olihan se kivaa ottaa vähän taukoa tästä mutta viimeisen kahden viikon ajan olen joka päivä miettinyt että nyt tekis mieli taas kirjoittaa postaus! Minulla ei ole kuitenkan ollut kuvamateriaalia käytettävänä koska järkkärini on rikki. Nyt sain kuitenkin iskältä uuden kameran, Canon Eos 600D ja sille vielä kaukosäätimen jolla voin ottaa itse asukuvia , niin tämä helpotti nyt kyllä bloggaamista merkittävästi (niin ei tarvitse enään laittaa vain instagram kuvia tänne...) Odotan innolla että pääsen taas kuvaamaan uudella järkkärilläni sillä tätä on jo ollut ikävä! Ihanaa viimeistä viikonloppua ennen kuin koulut alkaa, ja onnea uudelle lukukaudelle!