""

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

JUHANNUS TERKKUJA

blogcollage2
1. minä ja mun sisko// 2. hyvää mökkiruokaa// 3. kuvassa näkee hieman miltä mun hiukset näyttää värjäyksen jälkeen. Kävin kampaajalla pari viikkoa sitten liukuvärjäämässä hiukseni niin että värjäsin ensin keskiosan blondiksi ja latvat melkein valkoisiksi. En tehnyt mitään juurikasvulleni vaan halusin jättää sen tummaksi. Instagramissa parempia kuvia (@lindaekroth)// 4. kaunis maisema laituriltamme.
blogcollage1
1. screenshotti sportstrackerista juostuani vajaa 18km// 2. raikas drinkki jonka väsäsin itselleni rannalle nautittavaksi// 3. minä tylsistyneenä mökissä...// 4. tässä olin ajelemassa veneelläni ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ja uskokaa tai älkää mutta puhelin ei pudonnut veteen kuvan ottamisen jälkeen xd

Heissan ihanat lukijani! Olen nyt pitkään jo ollut aikeissa tehdä postausta koska minulla on aika paljon kerrottavaa enkä saa nyt kaikkea mahtumaan yhteen postaukseen. Tänään päätin nyt kuitenkin pakottaa itseni koneen ääreen kertomaan teille kuulumisia sillä uskon monen teistä jo olevan ehkä hieman jo ärsyyntyneitä koska postailen nykyään niin harvoin. Ja ei varmaan tule yllätyksenäkään että kuvina on iphonella otettuja koska minun järkkärihän on rikki. Iskä on luvannut ostaa uuden objektiivin ens viikolla joten sen jälkeen pääsen taas postailee normisti.

Vietin juhannuksen perinteisesti mökillä. En itse pidä mökkeilystä mitenkään erityisesti koska en vain tykkää siitä että kaikki on jotenkin paljon likaisempaa ja ötököitä on jokapaikassa, ei ole suihkua tai vessaa ja sänkykin kivikova ja liianpieni minulle. On mökillä olemisessa tietty myös hyviä puolia mutta sitä vanhemmaksi olen tullut sitä vähemmän mökillemeno on alkanut innostaa. Oltiin mökillä meidän serkkujen kanssa ja istuttiin juhannuksena iltaa heidän kanssaan vaihdellen kuulumisia yms. Nään heitä nykyään niin harvoin että on kiva pitää tästä juhannusperinteestä silti kiinni. Oltiin mökillä kolme päivää ja pääosin vietin päivät ottaen aurinkoa rannalla, ajellen mun veneellä, syöden hyvää ruokaa (annoin itselleni luvan herkutella hieman juhannuksen kunniaksi) ja lenkkeillen.

Kävin joka päivä lenkillä. Ensimmäisenä päivänä juoksin vajaa 7 km niinkuin kotonakin yleensä ja toisena päivänä päätin koittaa rajojani ja laitoin tavoitteeksi että juoksen 15km koska olin ennen juossut 12km ja se ei vielä tuntunut oikein missään niin halusin kokeilla kuinka pitkälle jaksan juosta kunnes se alkaa oikeesti tuntumaan. No juoksin sitten sen 15km mutta koska voimia oli jäljellä päätin juosta vielä pienen lenksun pellon ympäri ja sitten suunnata takas mökille koska kello oli jo lähempänä 12 yöllä. Olin todella ylpeä suorituksesta koska juoksin suunniteltuani pidempään ja näytin itselleni että jos vain tarpeeksi on tahtoa niin kyllä kaikki on mahdollista. Aion urheilla samalla asenteella loppukesän jotta saisin tarvittavat kilot pois Model Huntia varten.

Sain sähköpostia FMA:lta viimeviikolla ja siinä he ilmoittivat että kaikki Model Huntiin osallistuvat tulevat olemaan suuressa muotinäytöksesä muotimessuilla 2013 päälavalla. Kaikkien mallien on mahduttava vaatteisiin ja siksi ne mallit joilla ei ole lantio vielä 90cm on saatava se siihen mittaan lokakuuhun. Tämä motivoi minua kyllä paljon koska tiedossa on nyt oikeesti iso näytös! Vaikka en pääsisi Model Huntissa eteenpäin niin minulla on suuri tilaisuus saada kontakteja ja näkyvyyttä näytöksestä.

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

INSTA WEEK

 
collage3
1. terveellinen aamupala ja uusi lempi välipalani joka on tosi helppo valmistaa. Laittaa vain pakastemarjoja kulhoon 1min mikroon eikä tarvitse lisätä sokeria tai mitään koska marjat ovat itsessään jo niin makeat// 2. kuva koulun päättäjäisistä. Siinä mina (toinen oik.) ja pari parhaista kavereistani// 3. huulillani uutta Clarinsin tummanpunaista huulipunaa ja päälläni uusi kaulakoru Ginasta ja paita Cubuksesta// 4. Uusin instagram kuvani on otettu 2 päivää sitten kun olin kavereideni kanssa Aurinkolahden uimarannalla istuu iltaa, olin sitten raahannut kitaranikin mukaan ja siinä sitten rämpyteltiin sitä yömyöhään.
collage2
1. asukuva// 2. terveellinen aamupala// 3. minä ja uudet aurinkolasini Ginasta// 4. minä ja ihana Cessi koulun viimeisenä päivänä
 
collage1
1. asukuva// 2. minä ja kahvi haha XD kuvassa kaikki uusia vaatteita jotka ostin kuluneella viikolla// 3. vähän ostoksia mtä olen shoppaillut kahden viikon sisällä// 4. uudet Palladiumin kengät jotka ostin tässä viime viikolla. Olen ihan rakastunut niihin ja käytän niitä lähes joka päivä. Myös uusille valkoisille converseille mitkä ostin äskettäin on tullut hyvin käyttöä.

Tässä vähän päivitystä instagramistani koska minulla ei ole mitään muuta kuvamateriaalia saatavalla tällä hetkellä. Oman järkkärini objektiivi on rikki joten sillä ei enään kuvailla ja olen nyt lainannut kaverini objektiivia lopputyöni ajan mutta palautan sen ihan tässä lähipäivinä joten en tiedä miten tulen enään pystymään kuvaamaan mitään blogiini. Vanhempani sanovat että saan itse ostaa uuden objektiivin ja ne kun on aika kalliita niin en tiedä jos raaskin laittaa niin paljon rahaa siihen. Muutenkin kesällä postailu tulee olee aika vaikeeta koska lähden yleensä liikeelle aamulla yhdentoista aikoihin ja tulen kotiin vasta ykdeksän jälkeen joten en oikein ehdi istahtaa koneen ääreen missään vaiheessa. Yritän nyt kuitenkin postailla jonkinverran jotta ette luule minua kuolleeksi mutta en varmaan ihan joka päivä kumminkaan ehdi käydä kirjoittelemassa mitään romaaneja teille.

Kesälomani on alkanut tosi hyvin! Olen ollut lähes joka päivä rannalla kavereiden kanssa ottamassa aurinkoa. Nyt olen myöskin virallisesti ihan kunnollisella dieetillä ja liiklun päivittäin. Olen alkanut liikkumaan pyörällä joka paikkaan koska se on tosi hyvää hyötyliikuntaa ja muutenkin helpottaa kun pääsee nopeemmin paikasta toiseen. Olen myöskin käynyt lähes joka päivä salilla ja se kyllä tuntuu lihaksissa koska en osaa melkein enään kävellä kun joka paikkaan sattuu niin hirveesti! Mutta se on vain hyvää kipua onneksi. Olen niin kaivannut kesää mutta nyt vasta kun voi oikeesti istua koko päivän parhaiden ystävien seurassa rannalla, kuunella musiikkia, syödä mansikoita, uida ja päivän päätteeksi pyöräillä kotiin auringonlaskussa niin tajuaa kuinka ihanaa se kesä olikaan. Toivon että nämä säät jatkuisivat ja että loppukesästäkin tulisi yhtä ihana kuin mitä se on ollut tähän asti. Miten te olette alottaneet teidän kesälomanne?

lauantai 1. kesäkuuta 2013

balloon6balloon8balloon3balloon7balloon4balloon1balloon2Hyvää kesäloman alkua kaikille! Nyt on sitten peruskoulu läpästy ja voin jatkaa hyvin mielin kohti lukiota. Hain kulosaaren ruotsinkiliseen ensimmäisenä ja uskon pääseväni sinne koska minulla oli lopputodistuksessa 8,3 keskiarvo. Olen tosi tyytyväinen koska keskiarvoni on heitellyt tänä vuonna kasin ympärillä ja nyt sain sen nostettua parhaaksi mitä minulla on koskaan ollut. En voi todellakaan uskoa että nyt on sitten oikeesti noin 3 kuukautta vapaata ja että en tule enään syksyllä palaamaan samaan tuttuun yläasteeseen vaan menen ihan uuteen kouluun. Tuli kyllä tippa linssiin usean kerran kun halailin kaikkia ystäviäni jotka lähtevät eri kouluun kuin minä. Lupailin kaikille pitää hyvin yhteyttä ja että nähtäisiin kesälomalla. Tuntuu vain niin haikeelta jättää kaikki taakseen ja lähtee ihan uuteen kouluun uusien ihmisten kanssa. Mutta onneksi moni minun parhaista kavereista tulee kuitenkin samaan kouluun kanssani. Olen vain nyt jotenkin niin häkeltynyt koko tilanteesta koska en voi mitenkään uskoa että olen jo käynyt peruskoulun. Tunnen itseni niin vanhaksi vaikka sisällä ajattelen itseni vielä samaksi Lindaksi joka silloin kolme vuotta sitten asteli Puotilan yläasteeseen ja tunsi itsensä niin vanhaksi ja aikuiseksi...  hahhaa :D Mutta nyt aion ottaa kaiken kesästä irti! Nukkua pitkään, käydä rannalla, valvoa yömyöhät, nauttia lomasta ja ottaa aurinkoa. En ole saanut kesätöitä mutta ei se niin paljoa harmita, saanpahan nauttia lomasta sitten kunnolla.

Ja niin olen värjännyt mun hiukset nyt niin että ne ovat latvoista ihan blondit. Tulen värjäämään liukuvärjäyksen niin että juuret ovat aika tummanruskeat, keskeltä sen väriset niinkuin ne ovat nytten ja latvoista ihan valkoset. Saatte nähdä kuvia kun värjäys on valmis koska nyt minulla on vasta keskimmäinen väri värjätty valmiiksi. Meen ens viikol värjäämään loppuun.

Pitäkää hauksa päättäri ja ottakaa kaikki irti kesästä! Pusuja!