""

tiistai 28. toukokuuta 2013

blog13blogvalmis3
blogvalmis1blogvalmis2blogvalmis4blog3blog4blog11blog12blog16

Tässä eilisen asukuvia. Olen shoppaillut aika paljon viimeaikoina ja tulen näyttämään ostoksiani viikon aikana kun julkaisen asukuvia. Instagramissa näätte vähän ostoksistani mutta parempia kuvia on tulossa. Olen nii iloinen kun kesä vihdoinkin alkaa ja olen päässyt uudistamaan vaatekaappini! Viimeinen viikko enään ja sitten kesäloman viettoon. Päivittelen kuulumisia taas pian mutta nyt öitä ja hyvää kesänalkua!

maanantai 27. toukokuuta 2013

photoshootmallikansio1mallikansio3mallikansio12
mallikansio4mallikansio7mallikansio8mallikansio13mallikansio10

Tässä kuvia kuvauksesta jonka tein mun kaverin lopputyötä varten. Minusta kuvat olivat ihan onnistuneet ja pidin erityisesti kuvauspaikasta!

 Minulla oli viimeviikon perjantaina castingi kun Next Modelsin mallitoimisto etsi uusia kasvoja listoilleen. Mallitoimisto on siis kansainvälinen ja sen kautta pääsisin tekemään töitä  Pariisissa, Milanossa, Lontoossa, Miamissa ja Los Angelisissa. Toimistolta oli tullut italialainen mies joka oli lentänyt Suomeen samana päivänä. FMA:n listoilta oli valittu vajaa 10 mallia josta tämä mies oli erityisesti kiinnostunut ja hedät kutsuttiin castingiin. Minut oltiin valittu yhdeksi niistä ja olin todella innoissani siitä. Castingi meni hyvin ja hän vaikutti kiinnostuneelta mutta mainitsi painoni suurena miinuksena. En tiedä vielä jos saan mitään soppareita yms mutta tusinpa.

Olin myös maanantaina castingissä mutta silloin Wilhelmina models etsi uusia malleja jenkkeihin. Castingi meni hyvin, he tykkäsivät kuvistani ja olivat kiinnostuneita mutta sanoivat että olen liian pitkä tekemään sellaisia töitä mitä he voivat tarjota, eli mainosmallin töitä jenkeissä. Oli hieman yllättävää kyllä koska en mä kumminkaan niin pitkä ole.. Mutta olen heihin yhteydessä kesän aikana kunhan saan painoni kuntoon.

perjantai 17. toukokuuta 2013

MODEL HUNT KARSINTA



 

Heissan! Kävin nyt sitten tiistaina Model Huntin karsinnassa jossa valittiin kahdestäkymmenestä tytöstä kaksitoista parasta jatkoon. Jatkoonpäässeet osallistuvat syksyllä järjestettämään karsintaan joka kuvataan todennäköisesti jo TV:seen. Siinä karsinnassa valitaan muistaakseni kuusi parasta jotka kilpailevat virallisesti TV:ssä kuvattavassa sarjassa. Se joka voittaa koko Model Huntin pääsee joko pariisiin järjestettävään isoon castingtapahtumaan vuonna 2014 tai Milanoon toimiston johtajan kanssa käymään castingeissä ja kuvauksissa yrittäen työllistyä kansainvälisesti. Tästä voittajasta kuvataan sitten oma jakso/saraja, en muista miten se oli mutta siinä seurataan voittajan matkaa kohti kansainvälisiä markkinoita ja hänen kehittymistään. Näin olen itse käsittänyt että ohjelma on rakenettu mutta jos olen sanonut jotain väärin niin huomauttakaa siitä koska en halua antaa teille vääriä faktoja!

Eli tiistaina järjestetyssä karsinnassa ei ollut mitään kummllista. Se oli niinkuin normaali castingi. Eli meillä oli bikinit päällä, avokkaat jalassa, hiukset auki luonnollisesti ja olimme puhtailla kasvoilla. Jokainen kutsuttiin pareittain huoneeseen jossa seisoimme ensin vain paikallaan kun tuomarit katsoivat kroppaamme. Sitten kävelimme hetken catwalkia ja sen jälkeen otettiin mitat. Sitten odotettiin heidän päätöstään ja kokoonnuimme kaikki tuomariston huoneeseen kuulemaan heidän päätöksensä. Olin todella jännittynyt koska tiesin mittani olevan ihan liian isot malliksi joten olin jo aika varma että en pääsisi kahdentoista parhaan joukkoon, mutta sitten he sanoivat nimeni ensimmäisten joukossa ja olin aivan häkeltynyt. Tämä siis tarkoittaa sitä että tulette näkemään minut tv:ssä ensivuonna koska pääsen osallistumaan seuraavaan karsintaan joka kuvataan.

Kaikilla jatkoon päässeillä oli kuvaukset kisaa varten seuraavana päivänä. Kuvaukset menivät mielestäni hyvin ja saatte nähdä kuvia myöhemmin kunhan ne julkaistaan. Olen todella innoissani tästä ja tulen nyt oikeasti tsemppaamaan mun painon kanssa koska nyt kerran kun kisaan on päästy niin se myöskin voitetaan! ;)

perjantai 10. toukokuuta 2013

SUMMERbeach18beach2beachbeach14beach9beach16beach21beach4beach12beach6beach8beach19beach15beach11beach20beach13beach24
Mekko GT// korut Primark

Eilen vietin koko vapaapäiväni Aurinkolahden uimarannalla kavereitteni kanssa ottaen aurinkoa ja kuunnellen musiikkia. Oltiin ostettu mansikat ja herkut joita söimme katsellen merta. Oli niin ihanaa viettää loma päivä rannalla vaikka ensin oltiinkin luvattu sateista säätä. Onneksi oli tosi hieno sää ja sain jopa hieman rusketusta pintaan. En heittänyt sentään talviturkkia vielä, onko joku teistä jo ehtinyt? ;) Nyt alkaa jo tuntua siltä että kesäloma olisi ihan lähellä koska minulla on enään 2 päivää koulua jonka jälkeen meillä on kaksi viimeistä viikkoa vapaata koska meidän pitää tehdä lopputyö. Itse valokuvaan lopputyökseni koska rakastan muutenkin valokuvaamista niin se on vain kivaa tehdä sitä kouluprojektina. Tulen julkaisemaan lopputyöni kuvia blogiin varmaankin sitten myöhemmin, pusuja!

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

snapback hoodieasu11
asu8
asu7
asu5asu10
asu2
 
asu6
asu1
kangaskassi Ponkés// kengät ja huppari H&M// farkut ja lippis GT//nahkatakki Seppälä
 
En yleensä pukeudu näin ''tylsästi'' mutta minulla oli nämä vaatteet päällä matkalla Lappeenrantaan joten halusin vähän mukavammat vaatteet joilla jaksaisin istua pitkän automatkan. Olen ottanut aika paljon asukuvia viimeaikoina uusista vaatteistani ja ajattelin julkaista niitä aina silloin tällöin blogiini kun ei ole parempaa kuvamatskua. Mutta ensin saatte videon Lappeenrannan muotinäytöksestä! Olen koonut klippejä takahuoneesta ja lavalta yhteen ja tehnyt videon jonka julkaisen tänään myöhemmin. Kerron myöhemmin lisää näytöksestä kunhan saan ensin videon tänne, pususja!

perjantai 3. toukokuuta 2013

MODEL HUNT, Lappeenranta

lindavalmis3seidilinda1seidi7lindavalmis4Heissan ihanat lukijani! Nyt on sitten tullut aika starttaa Model Hunt 2013 kisa. Minut on valittu osallistumaan muotinäytökseen Lappeenrannan Galleria ostoskeskukseen. Lähden tänään mallitoimiston kimppakyydillä Lappeenrantaan ja tarkoituksena olisi olla kuudelta sovittamassa vaatteita huomisia näytöksiä varten. Minulla on siis kolme näytöstä lauantaina klo. 12-15 sen jälkeen olisi tarkoitus suunnata takaisin kohti Helsinkiä. Yövymme Cumulus hotellisa josta FMA on varannut meille malleille huoneet. Toivottavasti näytös sujuu hyvin ja saatte toivonmukaan video sekä kuvamateriaalia näytöksestä myöhemmin. Seurailkaa instagramissa jos haluatte saada nopeammn tietää kuulumisia ja tunnelmia koska sitä päivitän huomattavasti useammin kuin blogiani. Mutta nyt toivotan teille kaikille ihanaa viikonlopun alkua ja kuullaan taas pian!