""

tiistai 19. helmikuuta 2013

WONDERFUL SUNDAY ~videoblog



Tässä tämä video nyt lopulta! Toivottavastio kaikki näkee sen nyt. Ja mitä mieltä ootte täntyyppisistä videoista? Tein yhden aiemminkin mutta se oli mielestäni tosi huono, halusin kuitenkin kokeilla uudestaan vähän paremmilla videofilttereillä ja tässä nyt sitten lopputulos. Haluatteko minun tekevän jatkossakin tämmöisiä? Ainakin teen nyt Englannissa jonkun saman kaltaisen videon kuin tämä. Mielestäni videoita on ainakin kivempi katella kuin kuvia niin voisin alkaa tekee videoita vähän useammin.


Hauskaa hiihtolomaa kaikille! -ciao!

maanantai 18. helmikuuta 2013

boring grey
grey5grey13
grey1grey7grey10
grey3
grey12
grey2grey4grey8grey9grey11grey6

Shirt my DIY project// necklace, leather pants, bag and golden earrings H&M// lips DIOR #999// sunglasses vintage

Viimeiset terveiset ja asukuvat ennen Lontooseen lähtöä! Tässä asukuvia sunnuntain vaatteistani. Paita on taas yllätäen yksi DIY-projekteistani. Kävin taas kaivelemassa äidin vaatekaapissa ja löysin kasan hänen vanhoja vaatteitaan. Sieltä sitten bongasin ihan perus harmaan ja tylsän pitkähihaisen paidan jonka ajattelin ottaa käyttöön, mutta ensin piti tuunata hieman. Leikkasin taas hihat pois ja käärin ne sisään. Ihastuin tuohon poolokaulukseen koska se tekee tästä tylsästä paidasta vähän erikoisemman. On kiva kun voi tehdä jostain niin harmaasta ja tylsästä ihan erinäköisen lisäämällä hieman punaa huuliin ja vetämällä kiiltävät nahkahousut jalkaan. Olen itse välttänyt harmaita vaatteita tosi pitkään, omistan ehkä kaksi harmaata paitaa, tämän ja neuleen. Nyt kuitenkin huomaan ettei ''tylsiä'' värejä tarvitse välttää koska ne luo kivaa kontrastia asuun.

Nyt on taas sama pakkauskriisi kun aina. Huomenna olisi lähtö kolmenaikoihin ja laukku seisoo tyhjänä. Vaikka kuinka yritän aina aloittaa ajoissa niin pakkaus jää viimetinkaan. Nyt olisi pakko mennä yläkertaan valitsemaan vaatteita koska siinä menee aina tunteja koska olen niin tarkka siinä mitä otan mukaan. En voi vain heittää paitaa laukkuun vaan minun on pakko katsoa siihen sopivat housut, kengät, laukku, korut, takki ja kaikki muu! Ja kun vihdoin olen valinnut en olekaan tyytyväinen ja joudun aloittaa alusta... En tiedä jos minä olen ainoa joka ei osaa pakata nopeasti ja fiksusti, vai tunnistatteko te itsenne tästä?

Yritin ladata videota tänne jonka olen tehnyt nyt sunnuntaina. Latasin sen Videofymeen kautta mutta se ei näköjään näy blogissani... Nyt olen ladannut Vimeoon videota noin 3 tuntia ja toivon että se nyt toimisi sen kautta!! Julkaisen videon huomenna aamupäivällä ennenkuin lähden kotoa. Eli tulen poistamaan sen videopostauksen ja tekemään uuden huomenna. Te jotka jo ehditte kommentoida niin kommenttinne poistuu myös luonnollisesti, voitte vaikka kommentoida uudestaan huomenna siihen uuteen postaukseen jos haluatte että vastaan teille :) Pahoittelen!

perjantai 15. helmikuuta 2013

OLD.

weekend6My every morning cup of green tea in my new Star Bucks coffee cup.
insta6
Last Thursdays outfit. stocking cap Neff//shorts h&m//boots Dinsko//top Zara//necklace BikBok//lipstick Dior//cross ring Gina Tricot//skull ring JC.
weekend7
Sunday breakfast.weekend12
weekend5
New bag from H&M.
weekend11weekend4
New in. Leo top from Carlings// army green top with diamonds from Gina Tricot// light blue denim jacket with indian print on the back from Jennyfer (Dubai)
old1
top from Gina Tricot.
weekend4 New Iphone case from Dubai. weekend1
A month old outfit. Jacket ZARA// scarf Esprit// stocking cap neff/ denim jacket Jennyfer

Olen ollut kipeenä ja muutenkin elämässäni on ollut paljon meneillään niin en ole voinut ottaa paljon kuvia. Saatte siis tyytyä näihin. Sairastuminen sattuikin juuri sopivasti samana päivänä kun minulla olisi ollut kuvaukset. Minulle oltiin buukattu keskiviikoksi ja torstaiksi kuvaukset ja olin tasan ne päivät kuumeessa, nyt olen kumma kyllä taas ihan terve... Elämä on yhtä alamäkeä, mutta ei se sitä loputtomiin kai voi olla. Nyt olen kuitenkin löytänyt pienen kipinän elämästäni, nimittäin treenaamisen. Rakastan salilla käymistä ja siellä tuleekin helposti käytyä 4-5 kertaa viikossa. Olen laihtunut joulusta 3 kiloa, ja kesästä 6 kiloa. Näen itse muutoksen ja olen tosi iloinen siitä että olen jaksanut niin pitkään mutta en valitettavasti ole vieläkään ihan mitoissa. Vaikka siihen ei kyllä enään ole kovin pitkä matka! Enköhän saa ne viimeisetkin ekstrakilot pois ennen maaliskuuta jolloin Model Hunt alkaa. Nyt lähden kuitenkin viikoksi Lontooseen rentoutumaan ja nauttimaan lomasta jolloin  aion keskittyä vain shoppailuun. Toivottavasti saan kuvattua vähän enemmän kuvamateriaalia jotta pääsen tekemään teille vielä yhden postauksen ennen lähtöä.

Mitä mieltä uudesta bannerista?

Ja hyvää ystävänpäivää hieman myöhässä xx

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

jeep.pngsafari2Tässä teille viimeinen lomapostaus Dubaista. Tämä oli vasta neljäs päivä lomasta ja kolme oli vielä jäljellä. Syy miksi en ottanut yhtäkään kuvaa tämän päivän jälkeen on se että sairastuin Jeeppi safarilla. Kotiin tultua minulle nousi 39 asteen kuume eikä se halunnut laskea sitten millään! Makasin sängynpohjalla loppureissun syöden murjoja ja katsoen vanhoja leffoja mitä TV:stä tuli, juuri sitä mitä olisin yhtä hyvin voinut tehdä kotona... Mutta ainakin neljä ensimmäistä päivää lomasta olivat onnistuneita joten olen iloinen siitä.
safari1safari3safari7Lähdimme ajamaan aavikolle iltapäivällä neljän aikoihin. Kahden tunnin ajomatkan jälkeen saimme hieman jalastella dyyneillä ja silittää kameleja ennenkuin lähdimme ajamaan dyyneille. Tämä oli toinen kertani Jeeppi safarilla mutta en muista mitään edellisestä kerrasta koska olin niin pieni.
safari5safari4safari6safari8safari10safari14safari9safari11safari12safari13safari15Saimme kokeilla laskea dyyiniä alas lumilaudalla ja vaikka en koskaan ennen ollut kokeillut lumilaudalla laskemista en kaatunut kertaakaan. Se oli kyllä tosi kivaa ja helppoa koska lauta meni niin hitaasti hiekalla. En kyllä pysyisi pystyssä jos yrittäisin samaa laskettelurinteessä.
safari16safari17safari18safari20
Kun oltiin ajeltu dyyneillä ja katsottu auringonlasku ajoimme pieneen leiriin jossa ruokailimme samalla kun katsottiin erillaisa tanssiesityksiä. Itse en pitänyt leiristä niin paljoa koska siellä oli noin 70 turistia ängetty istumaan pienille matoille ja ruokapöytinä toimi hiekkasäkit joiden päälle oli heitetty pöytäliina. Muutenkin ruoka tuntui olevan vähän epähygieenistä kosk jotkut turistit ottivat suoraan käsin esim salaattia. En itse syönyt paljoa siellä välttääkseen sairastumisen, mutta se ei auttanut. Viimeinen puoltunti leirissä oli täyttä tuskaa koska tuntin jo olevan sairastumassa ja se tungos ja kova intialainen musiikki ei ainakaan helpottanut. Safari oli silti kiva kokemus ja kuitenkin päällimmäisenä mieleen jäi positiiviset asiat.