""

lauantai 26. tammikuuta 2013

FIREWORKS

breakfast2Hotellilla nautin aamiaiseksi joka päivä tuoreita hedelmiä, suklaa croisanttia, tuoremehua ja leipää samalla kun katselin maisemia parvekkeelta. Aamut olivat kyllä ihania aloittaa näin!
breakfast1dubai3dubai4
Kävin aamupäivällä hotellin uima-altaalla lukemassa kirjaa ja juomassa vesimelonismootihieita, namm! Juoksin kokoajan allasbaarissa ostamassa lisää smoothia koska se olivat niin hyviä! Semmoisia ei suomesta saa yhtä halvalla joten päätin samantien juoda vuoden smoothiet kerralla...
Tänä aamuna oltiin kaikki nukuttu tosi pitkään ja aamulla löhöiltiin hotellihuoneessa katsoen TV:tä. Tylsää että heitimme hukkaan melkein puolet päivästä kun suomessakin sitä TV:tä voi tosiaan katsoa, emme ehtineet tehdä päivällä mitään muuta kuin olla pari tuntia altaalla ja sitten lähdimme heti Dubai Creekiin katselemaan maisemia ja syömään.
dubai2dubai1dubai5dubai6Joen varrella oli paljon kojuja jotka möivät halvalla kaikkea ''krääsää''. Itse ostin vain Iphone kuoria ja LV:n lompakon sieltä. Joen varrelle oltiin laitettu kojujen ympärille eri maiden nähtävyyksiä kuten vapaudenpatsas, London bridge, amerikkalaisia pikaruokaloita, huvipuistolaitteita ja paljon muuta. Nämä kojut sijaitsivat ihan joen vieressä jossa oli paljon ravintolalaivoja. Kävimme katsomassa yhtä joka näytti mieluisalta ja päädyimme lähteä pienellä ajelulle. Meille tarjoiltiin drinkit ja alkupalat. Siellä oli iso seisovapöytä jossa tarjoiltiin ruokaa jokaiseen makuun. Vene oli tupaten täynnä ja monella oli mukanaan lapsia. Voitte ajatella millainen meteli siellä oli kun lapset kirkuivat ja ryömivät pöytäsi alla. Ei ollut kyllä ruokarauhaa ollenkaan. Mutta ruoka oli kumminkin hyvää, ohjelmanumerot kivoja ja maisemat hienoja!
dubai12dubai8dubai7dubai9raketit
Kun ruokailimme taivaalle ilmestyi kauniita ilotulitteita joita sitten ihailimme. Tunnelma oli kyllä hyvä siellä jos ei niitä lapsia lasketa mukaan... Laivakin oli iso ja hieno mutta en suosittele että käytte tämmöisellä risteilyllä jos joskus käytte Dubaissa.
dubai11
Tämä päivä olikin vähän lyhyempi, mutta ehdittiin silti tehdä edes jotain järkevää ja oli tämäkin kokemus!

Sitten huonoja uutisia. Minunhan piti lähteä nyt lauantaina (eli huomenna) Tallinnan risteilylle kummitätini kanssa. Me oltiin suunniteltu tätä jo pitkään ja tämän oli tarkoitus olla joulu/ripari lahja minulle. Nyt kuitenkin tänään sain viestin häneltä että on sairaana eikä kuume tahdo laskea, eli tämä reissu siirretäänkin kevääksi. Harmittaa kyllä tosi paljon koska olin odottanut tätä niin pitkään mutta toisaalta sinne on kivempi mennä keväämmällä kun on jo vähän lämpimämpää. Mutta minkäs voi, toivottavasti hän nyt paranee pian!

torstai 24. tammikuuta 2013

NEW IN

ostoksia3
Tässä ostoksiani viikolta mitä en ole ehtinyt julkaista blogissani vielä.
VS bikini yläosa 70 euroa

Voi että ärsyttää nyt kun taas jäi näin pitkä tauko postausten väliiin. Tämä viikko on ollut nyt ihan täynnä kaikkea enkä ole edes ehtinyt ajatella koneelle menemistä. Olen kierrellyt eri lukioiden avoimissa ovissa koska kohtahan minun on aika hakea jonnekin yhteishaussa! Tämä on aivan hirveän stressaavaa koska olen kahden koulun välillä nyt ja päätös tulee olemaan vaikea, vaikka uskon viihtyvän jokatapauksessa kummassakin koulussa. En tiedä jos haluan mennä sinne minne kaikki kaveritkin menevät vai aloittaa puhtaalta pöydältä, oppia tuntemaan paljon uusia ihmisiä ja saada uudet piirit. Tottakai näkisin vanhoja ysäviänikin mutta jotenkin haluaisen nyt saada jotain muutosta elämääni enkä vain mennä sinne minne kaikki muutkin menevät... Onneksi minulla on vielä aikaa miettiä hetken ja teen sitten päätöksen joka tuntuu itsestäni parhaalta enkä kuuntele esimerkiksi vanhempiani tai muitakaan koska haluan olla tyytyväinen päätökseeni. ostoksia4ostoksia5VS bikini alaosa 20 euroaostoksia7VS bodysplash & kosteusvoide alennuksesta yhteensä alle 15 euroa
ostoksia6VS lahjaboxi alle 20 euroa
ostoksia2ostoksia8VS alushousut 5kpl 30 euroa
ostoksia11Zara nahkatakki jotain 60-70 euroaostoksia10ostoksia9
Bershkan korkkarit 15 euroa
ostoksia12Maksihame Zarasta noin 40 euroa
ostoksia13ostoksia14LV:n ruskea feikki lompakko jonka hintaa en muista... ostoksia15ostoksia16
Iphone kuoria jotka ostin 2-7 eurolla Dubai Creekin torilta.

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

VSvs9vs8
Samana päivänä kun kävimme Burj Khalifassa kiertelimme myös rakennuksessa olevassa ostarissa. Kävimme ensin syömässä välipalaa Starbucks kahvilassa ennenkuin lähdimme shoppailemaan. Että olin kaivannut Starbucksin ihania kahveja ja frappuccinoja! Kävin viimeksi Amerikassa Starbuckissa eikä Suomessa oikein houkuta ajatus siitä että menee lentokentälle asti ostaakseen yhden kahvin... Mutta nyt sain toteutettua yhden toiveistani lomalla, käydä edes kerran syömässä Starbuckissa.
vs1Ostarista löytyi kaikki hienoimmat vaatemerkit ja meikit. Olisin niin halunnut ostaa jotain Sephoran meikkejä kun niitä ei suomesta vissiin saa, mutta olin päättänyt säästää rahaa mielummin Victoria's Secrettiin.vs3vs4vs6
vs7vs5Kuva on Victoria's Secretin pukkarista. Herranjestas kuinka hienot pukkarit siellä oli! Ne olivat huoneen kokoisia ja joissain oli jopa sohva, vähän liioteltua pukuhuoneeksi mielestäni mutta hienolta se kyllä näytti.

Victoria's Secretistä tein tosi hienoja löytöjä, joista yhdet olivat valkoiset bikinit. Yläosassa oli strasseja ja alaosa oli ihan perus valkoinen. Olen aina unelmoinut Victoria's Secretin bikineistä ja nyt kun kerran olin löytänyt niin hienot niin tottakai ne oli sitten pakko ostaa, vaikka hinta ei ollut mikään halvin... Yläosa maksoi lähemmäs 70e ja alaosa 40, ne eivät olleet alennuksessa vaikka koko liikkeessä oli muuten isot alet. Ostin myös body splash:in, kosteusrasvaa sekä alushousuja. Teen ostospostauksen huomenna missä näytän kaikki ostoksini mitä en ole vielä näyttänyt blogissani.
vs10burjkhalifa21
burjkhalifa16burjkhalifa19Kun nälkä taas yllätti löysimme sattumalta tutun ja turvallisen ravintolan jossa olen käynyt ruokailemassa useasti kotisuomessa. Päätimme jäädä Vapiaanoon syömään koska tiesimme että sieltä saamme varmasti semmoista ruokaa mistä pidämme. Maisemat Vapiaanon terassilta olivat upeat, niinkuin kaikkialla Dubaissa. Meillä oli suora näkymä keinotekoiselle lammelle jossa alkoi vesishow juuri kun saavuimme paikalle. Tämä oli vielä hienomman näköistä kuin Dubai Marinassa!
burjkhalifa15burjkhalifa17burjkhalifa18burjkhalifa20burjkhalifa14
Shoppailun jälkeen lähdimme vielä ottamaan aurinkoa hotellin uima-altaalle. Sain tehtyä tosi kivoja ostoksia ja kävimme myös Sealifen tapaisessa paikassa jossa näimme mm. pingviinejä! Ne olivat tosi sulosia, vaikka mistään muusta en oikein välittänyt siellä. Kalat ei oo ihan mun juttu.. hahha.

lauantai 19. tammikuuta 2013

winteroutfit rubrikwinteroutfit2winteroutfit8winteroutfit5winteroutfit7winteroutfit3winteroutfit1 winteroutfit6winteroutfit4

trenssi H&M/bootsit Dinsko/laukku Carrefour/neule H&M/kaulakoru BikBok/kauluspaita Vero Moda/nahkahousut H&M

Tässä eilisen asukuvia teille! Tässä postauksessa ajattelin kertoa siitä mitä kaikkea mun elämässä tapahtuu tällä hetkellä. Minulla on teille aika iso uutinen josta minä olen ainakin ihan täpinöissäni! Aloitan nyt kuitenkin sillä että en voi uskoa että siitä on vain vajaa viikko kun olin vielä etelän lämmössä ottamassa aurinkoa. Kuitenkin en ole koskaan ollut yhtä onnellinen siitä että pääsen kotiin ulkomaanmatkalta. Pitkän lennon jälkeen oli niin ihanaa lösähtää omaan sänkyynsä ja nukkua pitkät yöunet. Päivärutiinit palasivat normaaliksi tosi nopeasti ja seuraavana päivänä tuntui jo uskomattomalta että on ollut viikon poissa. Kaikki oli niin samanlaista, mitään ei ollut muuttunut. Tällä viikolla en ole tehnyt mitään muuta kuin purkanut laukkuja ja lukenut kokeisiin...

Eilen sain kuitenkin itseni raahattua kaupunkiin ystäväni Maisan kanssa ja päätimme räpsiä hieman asukuvia teille. Olin kaupungissa viimeksi kuukausi sitten, ellei ylikin! Kaupungissa tunnen itseni kotoisaksi kaikkien kauppojen ja kuppiloiden ympäröimänä. Oli ihanaa päästä taas pienelle shoppailukierrokselle ja juomaan lattea Kluuvin yläkerran kahvilaan. Kävin shoppailemassa Carlingsissa ja H&M:ässä. Löysin aivan ihania leoparidikuvioisia vaatteita joista otinkin jo tänään asukuvia! Jos seuraate minua instagramista saatte nähdä jo etukäteen yhden asukuvan.

Ja instagramista puheenollen, te jotka seuraatte minua huomasitte varmaan kuvan missä oli laskuri joka näytti että on 33 päivää jäljellä.... LONTOON MATKAANI! Wihuu! Ostin liput Maisan kanssa Lontooseen pari päivää sitten ja lähtö on hiihtolomalla. Että on ihanaa päästä taas matkustamaan. Niin ja olen lähdössä Tallinnan risteilyllekin tasan viikon päästä kummitätini kanssa. Ehkä paras joululahja ikinä! Eli blogini tulee nyt keväällä sisältämään paljon matkustelua, mutta myös mallijuttuja. Olen todella jännittynyt Model Hunt kisasta. Olen yrittänyt kysellä päivämääriä milloin meillä on ensimmäinen kuvaus/näytös mutta he eivät ole suunnitelleet vielä sitä. Toivon ettei kuvauksia olisi kun olen matkalla koska en tiedä miten sitten voin osallistua kisaan! Ja ihan vain mielenkiinnosta jos haluatte katsoa niin viime kauden Model Hunt alkaa nyt 25.1.13 ja se tulee FOX kanavalla klo 17.40. Eli nyt vain kaikki ahkerasti katsomaan koska jos ohjelma saa nyt paljon katsojia tämän vuoden kisa kuvataan myös TV:seen. Silloin jos minulla käy tuuri saatte nähdä minut ohjelmassa!