""

maanantai 31. joulukuuta 2012

FLASHBACK


Heissan rakkaat lukijani! Tämän postauksen tarkoituksena olisi tehdä pieni yhteenveto tämän vuoden kohokohdista ja muisteklla menneitä aikoja.Tämä kuuluu nyt näihin massa postauksiin mutta mielestäni se kuuluu asiaan että muistelee mennyttä vuotta ja halusin tehdä tämän muistelun myös blogissani koska kun olen vanhempi on kivaa kun voin lukea omasta blogistaan mitä kaikkea on puuhaillut yhdessä postauksessa. Muutenkin oli tosi kivaa katsoa postauksia mitä olin tehnyt alkuvuodesta ja nähdä miten olen kehittynyt ja muuttunut ihmisenä. Ja uudet lukijani saavat yleiskatsastuksen siitä mitä elämässäni on tapahtunut. Olen itse todella tyytyväinen tähän vuoteen, voisin melkeinpä sanoa että tämä on ollut yksi parhaista vuosista mun elämässä! Tänä vuonna on ehtinyt tapahtua niin paljon hyviä ja uskomattomia asioita, mutta myös huonoja asioita. Onneksi huonot asiat ovat olleet niin pieniä että vain muutama niistä on jäänyt mieleen. Olen iloinen siitä että olen saanut kokea näin mahtavan ja unohtumattoman vuoden. Nyt voin sanoa mielestäni että viime vuoden uudenvuoden lupaukseni on toteutunut, nimittäin elää joka päivä täysillä ja elää hetkessä. Vaikka on ollut päiviä jolloin kaikki on tuntunut vaikealta olen silti löytänyt aina jotain positiivista, kuten se että minulla on hyvä perhe ja rakkaita ystäviä jotka ovat hankalina hetkinä aina tukenani. Kiitos siis teille että jaksatte huolehtia minusta vaikka se välillä voi tuntuukin vähän mahdottomalta. Nyt kertaan nopeesti kaikki asiat mitä ensimmäisenä tulee mieleen kun mietin mennyttä vuotta.
 
 
Eli olen matkustellut enemmän kuin yleensä, olen jostain uskmattomasta syystä löytänyt itseni mallimaailmasta, olen käynyt Amerikassa castingeissa, olen viettänyt parhaan kesän ikinä, olen tutustunut moniin uusiin ihmisiin, olen oppinut arvostamaan enemmän niitä asioita mitä minulla on, olen oppinut puhumaan englantia paremmin, olen saanut ensimmäisen kerran 9 matikankokeesta yläasteella, olen käynyt rippikoulun, olen kirjoittanut blogia yli vuoden, olen viettänyt omia synttäreitäni parhaiden ystävieni seurassa, olen saanut sisustaa huoneeni vaaleanpunaisesta prinsessa huoneesta isomman teinitytön huoneeksi, olen oppinut juomaan kahvia, olen juhlinut liikaa, olen oppinut nauttimaan elämästä vaikka jotkut asiat ovat olleet huonosti, olen itkenyt itseni uniin, olen nauranut niin että vatsalihasten määrä on kaksinkertaistunut, olen ollut maailman ihanimpien ystävien seurassa, olen kokeillut sukeltamista happilaitteen kanssa, olen uinut delfiinien kanssa, olen käynyt Mexicossa ja Amerikassa ensimmäistä kertaa elämässäni, olen tuhlannut liikaa rahaa vaatteisiin, olen kuvannut kovalevyn täyteen, olen käynyt varmaan keskustan jokaisessa kahvilasa, olen oppinut säästämään rahaa, olen saanut töitä lapsenvahtina, tein töitä sisustusliikkeessä, olen mökkeillyt paljon, olen käynyt spassa, olen kilpaillut paljon heppani kanssa, olen voittanut kenttäkisoja, olen rakastanut, olen vihannut, olen oppinut pitämään parempaa huolta kehostani, olen laihtunut, olen itsevarmempi, olen löytänyt oman vaatetyylini, olen rakastunut valokuvaamiseen ja olen selvinnyt jopa maailmanlopusta! :D

Kokonaisuudessa ainoat negatiiviset asiat jotka tulevat nyt mieleen on se että olin melkein kuukauden kuumeessa ja sairastin angiinaa sekä tulirokkoa. Minun ja yhden parhaan ystäväni välit olivat hajota käsiin, mutta saimme kaikki selvitettyä ja olen iloinen etten menettänyt häntä! Minulle todettiin anemia noin kuukaus sitten ja nyt syön ällöttäviä rautatabletteja. En ole menettänyt ketään läheistä tänä vuonna eikä mitään muuta suurempaa mistä olisin surrut ole tapahtunut. Minusta tuntuu että tämä vuosi on ollut todellinen onnenvuosi enkä tiedä jos minulla tulee olemaan näin hyvää vuotta enään pitkään aikaan! Kiitos kaikille jotka olette tehneet vuodestani näin loistokkaan!

Ja kiitos kaikille lukijoilleni jotka tunnen ja en tunne, te olette syy siihen miksi minulla on inspiraatiota tallentamaan elämääni kuvina ja tekstinä, tekemään asioita mitä en välttämättä muuten tekisi, saatte minut uskomaan itseeni ja ylittämään itseni joka päivä, annatte minulle motivaatiota toteuttaa unelmiani ja teidän ansiosta olen päässyt jo alkuun yhden unelmani toteuttamisessa. En tiedä miten voisin kiittää teitä tarpeeksi mutta toivon että ymmärrätte että jokainen sivunkatselu päivässä on minulle hyvin merkittävä, jokainen pieni kommentti saa minut kuplimaan ilosta, ja jokainen lukija saa minut inspiroitrumaan entisestään kirjoittamaan parempaa ja monipuolisempaa blogia. Olette syy siihen miksi olen jaksanut näin pitkään ja toivottavasti inspiroitte minua jatkamaan vielä monta vuotta<3 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

lauantai 22. joulukuuta 2012

Coco Chanel

coco channel kuva lindacoco chanel5coco chanel3coco chanel7coco chanel2chanel12
coco chanel4
coco chanel8
coco chanel6chanel11
shirt Chanel//bra Gina tricot//lips Rouge Dior No. 999

Innostuin hieman leikkimään mun järkkärilla kun piti ottaa asukuvia sisällä. Olen nykyään kuvaillut melkein pelkästään manuaalilla ja kun sitä oppii käyttää kuvista tulee paljon parempia! Minulla ei yleensä koskaan ole aikaa kokeilla millaisia kuvia milläkin asetuksilla tulee mutta nyt halusin vähän testata mitä kaikki eri asetukset saavat aikaan. Osat kuvista on otettu salamalla ja tosi pitkällä valoitusajalla jotta sain kuvissa näkymään liikkeen. Toiset lyhyemmällä valoitusajalla jotta kuvasta tuli tarkempi. Sitä en tiedä miten sain nuo värit noin hienoiksi, kokeilin vain rämpätä kaikkia asetuksia ja tämä on sitten lopputulos. On tosi kiva kun löytää kamerasta uusia asetuksia mistä ei ole edes tiennyt ja oppii käyttää kameraa monipuolisemmin. Toivoisin kuitenkin että saisin nyt joululahjaksi uuden objektiivin tai kameran koska haluaisin saada vielä laadukkaampia kuvia. Saa nähdä mitä joulupukki tuo tullessaan.

Mites teillä menee joulujärjestelyiden kanssa? Täällä kaikki ovat tosi stressaantuneita ja väsyneitä kauppakeskuksissa juoksemisesta. Ollaan saatu joulusiivous jo melkein valmiiksi ja kuusi on koristeltu. En voi uskoa että jouluun on enään pari päivää! Toivottavasti stressi laskee edes aatoksi jotta kaikki voisivat viettää ihanan rauhallisen jouluaaton. Itse menen perinteisesti meidän serkuille juhlimaan joulua ja jäämmekin vielä heille yöksi ma-ti. Tämä tarkoittaa sitä että en pääse postailemaan nyt hetkeen, joulun jälkeenkin haluaisin vähän levätä kun vihdoinkin on lomaa koulusta! Mutta yritän saada tehtyä postauksen torstaihin mennessä. Sen jälkeen pidän taas hieman isomman postaustauon koska... me lähdemme Dubaihin viikoksi!! Apua, kun laitoin iphoneeni laskurin joka laskee päiviä matkaamme se näytti 40 päivää. Se tuntui jo lyhyeltä ajalta mutta nyt kun katsoin sitä se näyttää enään tasan 10 päivää, ja se vasta onkin lyhyt aika! Olen niin innoissani kun pääsen ulkomaille pois täältä kylmyydestä. Siellä saankin sitten shoppailtua lompakon tyhjäksi ja kuvailtua kaikki muistikortit täyteen kauniita maisemakuvia sekä asukuvia dyyneillä. Lupaan kertoa lomasta kaiken heti palattuani kotiin!

Minulla on teille toinenkin uutinen, nimittäin portfoliokuvani ovat tulleet! Sain ne tänään postissa ja laitan ne tänne blogiini viimeistään perjantaina. Osa kuvista ovat todella onnistuneet mutta toiset taas ei. Mutta jos nyt välttämättä ette malta odottaa perjantaihin niin saatte nähdä yhden kuvan ennakkoon jos käytte katsomassa Instagramista tai Webstagramista uusimman kuvani. (@liduuu). Muuten niin me kuullaan vasta joulun jälkeen joten toivotan kaikille sydämmellisesti iloista ja onnellista joulua!<3

perjantai 21. joulukuuta 2012

DIY-Chanel shirt&white top

chanel1chanel2chanel3chanel9coco chanel5

Tässä kuvia Chanelin T-paidasta jonka löysin mun äidin vaatekaapista ja ajattelin tehdä siitä oman-näköisen. Olen pitkään jo haaveillut Chanelin paidasta mutta en tiedä jos niitä myydään suomessa (feikkejä siis) joten ajattelin että ostaisin valkoisen t-paidan ja maalaisin tekstiilivärillä tuon Chanelin merkin, mutta sitten sattumalta kun etsin vanhaa valkoista t-paitaa äidin vaatteista löysinkin tämän!! En ollut uskoa että mun äidin vaatekaapista löyty näin hieno paita! Ei äiti koskaan käytä mitään merkkivaatteita. En nyt ole 100% varma jos tämä on aito mutta luulisin, mutta sillä ei kyllä ole mitään merkitystäkään koska se on hienon näköinen ja se on pääasia.

OHJE:
Eli ainut asia jonka tein paidalle oli että leikkasin siitä  hihat pois jättäen pari milliä kangasta saumaan. Silloin hihoista tuli tavallisen t-paidan kokoiset. Paitaa voi käyttää niin että jättää hihat niin kuin ne on leikkauksen jälkeen mutta saumat näyttävät hieman rumilta silloin, itse tein niin että käärin hihat ylös jotta paidasta tuli topin näköinen. Vaikka paita oli kokoa XL se ei haitannut ollenkaan. Siitä tuli rennon näköinen ja mukava päällä.

chanel4chanel5chanel6chanel7chanel8

Tuunasin myös vähän toista valkoista t-paitaa. Tälle ajattelin leikata tosi isot kainaloaukot jotta voisin käyttää erillaisia koriste toppeja alla. Itse olin ostanut Ginasta niitti korsetin/rintsikat joita en raaskisi käyttää ilman mitään suojaa päällä joten mietin pitkään miten saisin ne näkymään ilman että heruttelisin liikaa. Sitten keksin leikata tämän paidan. Tätä tuunattua toppia on tosi kiva käyttää kesällä esim rannalla niin että on bikinit alla tai jotain.

OHJE:
- valitse kaava (tai toinen saman mallinen toppi) jonka mukaan haluat leikata t-paidan
- laita kaava/toinen toppi t-paidan päälle ja piirrä ääriviivat jättäen 1-2cm kangasta muottiin jonka mukaan piirrät. (katso seitsemäs kuva)
- leikkaa hieman ääriviivojen sisäpuolelta jottei se jää näkyviin paitaan
- kannattaa tehdä aina yksi puoli kerrallaal ja leikata toinen samanlaiseksi kuin ensimmäinen (ei samallaiseksi kuin kaava, jos olet esim leikannut vähän liikaa jostain kohasta niin leikkaa toiseltakin puolelta samanverran) haluat varmaankin että molemmat puolet ovat symmetrisiä
- ompele reunat sisään (itse en jaksanut mutta kannattaa kuitenkin ettei paita pääse purkautumaan)
- silitä ja ota käyttöön!

perjantai 14. joulukuuta 2012

Makeup Tutorial!



Tässä nyt vihdoinkin tämä lupaamani meikkivideo! Ja tiedän, sanon alussa hyvää itsenäisyyspäivää koska tein tämän itsenäisyyspäivänä ja luulin saavani sen julkaistua silloin mutta sitten tuli vähän mutkia matkaan. Ensinnäkin Windowsin movie makeri lakkas toimimasta kun olin melkein valmis ja joudun aloittamaan alusta koska en ollut muistanut tehdä välitallennusta. Sitten youtube ei suostunut julkaista videota koska se oli väärässä muodossa tai jotain. Sitten kun vihdoinkin sain sen julkaistua youtubeen se estettiin melkein kaikista maista paitsi neljästä (myös suomesta) koska minulla ei ole tekijänoikeuksia biiseihin jotka soivat tasustalla. Lopulta keksin käyttää Vimeota jonka kautta sain tämän vihdoinkin toimimaan! Toivottavasti tämä on kaiken tämän säädön arvoinen...

Haluan vielä sanoa että pahoittelen jos höpisen alussa liikaa ja jos toistan itseäni, olin leikannut videon tosi hyvin ekalla kerralla ja siinä meni tosi pitkään. Mutta kun video poistui en jaksanut enään tehdä samaa työtä uudestaan joten voi olla että sanon samoja asioita useesti ja muutenkin puhun ihan turhia mutta kelatkaa vaikka sen yli jos teitä ärsyttää:)

lauantai 8. joulukuuta 2012

Perfect thursday morning!

candles12candles10candles8candles6candles7candles2candles3candles9candles11candles4
candles13
kultainen kaulakoru on yksi uusista ostoksistani. Ostin sen Gina Tricon alesta hintaan 1.50e!

Tässä hieman kuvia torsai aamustani! Ihanaa kun oli itsenäisyyspäivän takia vapaapäivä keskellä viikkoa!! Kumma kyllä että en päättänytkään nukkua koko päivää, katsoa TV:tä, syödä epäterveellisesti ja vaan olla tekemättä mitään, niinkuin yleensä teen sunnuntaisin. Nyt olin kuitenkin melko pirteä heti aamusta joten päätin aloittaa aamun siivoamalla koko huoneeni ja laittamalla uudet sisustuslöytöni IKEAsta paikoilleen. (Kävin keskiviikkona Ikeassa katsomassa yhtä lipastoa jonka saan luultavasti ensiviikolla! Kun saan sen paikoilleen huoneeni alkaa olee melkein täysin valmis jolloin voin näyttää sen kokonaisuudessaan teille) Löhöilin sängylläni viltin alla, syöden herkullista aamupalaa ja lukien kirjaa. Illemmalla menin vielä saunaan ja sitten tein teille vielä videopostauksen. Olitte toivoneet että näytän mitä tuotteita käytän ja miten teen samanlaisen meikin kun minulla oli jossain postauksessa aiemmin. Olen yrittänyt lataa sitä kahden päivän ajan youtubeen mutta siinä tapahtuu kokoajan joku virhe... Niin ärsyttävää! Nyt luulen että sain korjattua sen ja jätin koneen auki lataamaan videota youtubeen kun itse olen matkalla leffaan (lataamisessa menee joku 2tuntia..) julkaisen videon huomenna blogiini jos lataus onnistuu.

Ja huomenna minullahan on ne portfoliokuvaukset joihin pitäisi ehtiä valmistautuakin. Yritän taas kuvata mahdollisemman paljon jotta näette millaista siellä on. Mutta leffa alkaa ihan kohta joten täytyy laittaa puhelin pois. Hyvää illanjatkoja teille!

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Stud necklace

winter1 winter7 winter3 winter6 winter2 winter8 winter9 winter13 winter12 winter11
winter14

Viininpunainen toppi H&M//bootsit Dinsko//farkut GT//vyö H&M//nahkatakki Seppälä//niitti kaulakoru BikBok//niitti&pääkallosormus JC//takki Zara

Tässä eilisen päivän outfit kuvat. Päälläni on uusi viininpunainen toppi H&M:ästä sekä uusi vyö samasta liikkeestä. Vyö maksoi 12,95e ja toppi 9,95e(muistaakseni). Kävin eilen shoppailemassa H&M:ässä ja ostin sieltä aika paljon kivoja vaatteita kuten joulujuhlamekon. Minulla oli -25%lahjakortti sinne joten sain aika paljon alennusta kun tuotteeni maksoivat yhteensä vähän päälle satasen. En yleensä tykkää shoppailla H&M:ässä koska minusta tuntuu että siellä on aika paljon massavaatteita, mutta löysin mä sieltä ihan kivoja vaatteita, kuten nahkahousut! Vitsi oon ilonen että vihdoinkin löysin sopivat koska olen niin monessa eri liikkeessä testaillut eri malleja mutta mitkään eivät istu minun ylipitkiin jalkoihin... Käytän niitä varmaan huomenna joten saatte nähdä millaiset ne on jalassani heti kun saan otettua outfit kuvat.

Mutta ajattelin kertoa vähän tässä postauksessa siitä kävelykurssista jossa olin tänään. Eli olin FMA kävelykurssilla jossa opin pääosin käännöksiä (klassinen, haaraposeeraus, tuplakäännös jne) sekä sitä miten eri vaatteita pitää esitellä. Esim jos on huivi, takki, hattu, sateenvarjo... Koska mallihan on catwalkilla vähän niinkuin henkari. Eli siinähän on tarkoitus esitellä sitä vaatetta eikä itseään, joten harjoittelimme miten saa sen asun parhaiten näkymään ja esiteltyä. Harjoiteltiin myöskin sitä millainen fiilis tulisi välittää yleisölle kun esittelee esim urheilu-, arki- tai juhlamallistoa. Juhlassa pitää kävellä paljon elegantimmin ja naisellisemmin jolloin voi olla enemmän dramaattinen, kun taas sportti asussa pitää välittää enemmän energisyyttä ja positiivisuutta yleisölle. Katsottiin myöskin yksityiskohtaisesti ryhtiä, selän asentoa ja kävelyä kokoanisuudessa, mitä pitää parantaa ja mikä on jo hyvä. Minulle riitti vain yksi kävelykurssi koska osasin jo niin hyvin sen peruskävelyn ja opin nopeasti välittämään eri tunnelmia kävelylläni. Opin myöskin kaikki tärkeimmät ja yleisimmät poseeraukset joten hän sanoi että olen ehdottomasti valmis lavalle. Oli kyllä hyvä että kävin tuolla koska jos minun olisi pitänyt opetella käännöksen samana päivänä kuin olisin näytökessä niin se olisi kyllä tuottanut ongelmia... Nyt on paljon varmempi fiilis ja odotan innolla kevään näytöksiä joihin osallistun Model Hunt kisan yhteydessä!