""

perjantai 30. marraskuuta 2012

New Boots!

boots1boots2boots5boots7Dia1

Wohoo! Vitsi olen iloinen että päädyin ostamaan nämä vaaleanruskeat bootsit. Olin monta kertaa nähnyt nämä näyteikkunassa kävellessäni Misu liikkeen ohi itäkeskuksessa, ja aina ajatellut että vitsi mä haluun noi. En kuitenkaan suostunut kokeilemaan niitä jalkaan koska tiesin etten pystyisi kävelemään ulos liikkeestä ilman että ostaisin ne. Yritän nimittäin taas säästellä hieman rahaa meidän Dubain matkaa varten ja minulla on jo bootseja, enkä välttämättä tarvitsisi uusia. Mutta minullahan ei ole vaaleanruskeita bootseja vaan mustia, joten toissapäivänä päätin kuitenkin kokeilla niitä varmuuden vuoksi jos ne osoittautuisikin olemaan unelmien kengkät. Ja olihan ne... aivan täydelliset jalassa, lämpimät ja super hienot! Hintaa näillä oli 79.90e joten ei mikään paha kengiksi mutta minun lompakolle kyllä. Mietin pitkään että ostanko vai enkö koska ajattelin että nämä ei ehkä olisi niin hyvät talvikengiksi vaikka pitävätkin vettä jne, mutta sopisivat paremmin kevääksin. Eikä ne oiken sovi nykyiseen talvitakkiinikaan, mutta eilen päätin sitten lopultakin kuitenkin ostaa ne koska minua olisi niin kaduttanut jälkeenpäin jos en olisikaan ostanut. Nyt olen taas 80e köyhempi mutta tein yhden parhaista kenkäostoksistani pitkään aikaan!
      Näissä on pieni vuori sisällä joten ovat lämpimät, hylkivät vettä ja ovat tarpeeksi korkeat ettei lumi pääse sisälle. Toimivat loistavasti tänään kun kokeilin niitä ensimmäistä kertaa, en palellut varpaista yhtään enkä liukastellutkaan. Kyllä nämä taitaakin olla ihan hyvät talvikengät, vaikka aion hieman säästellä niitä vielä koska haluan niitten kestävän pitkään kun ovat niin hienot, hahha. Bootseja löytyy myös mustana ja punertavanruskeana jos joku kiinnostui ostamaan samanlaiset. Kauppa oli siis Misu(Itäkeskus) ja hinta 79.90e.
Mitä pidätte?

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Model Hunt castingin tulokset...

model hunt

Wohooo!!! Olin ihan varma ettei mua valittaisi mutta toisin kävi! Nyt olen kyllä niin iloinen etten sanoin voi kuvaillakkaan tätä tunnetta. Toivottavasti saatte selvää tuosta tekstistä. Tuo on siis kuva sähköpostista jonka sain eilen Fashion Model Agencylta, ja jos joku ei nyt näkisi tuota tekstiä niin siinä lukee että minut on valittu kahdenkymmenen parhaan joukkoon model hunt kisassa. Tulen esiintymään näytöksissä ja olemaan kuvauksissa kevään aikana ja sitten saa vaan toivoa parasta. Sillä joka viikko yksi tyttö putoaa kunnes lopulta on enään 12 parasta mukana. Jos minut valitaan 12 parhaan joukkoon pääsen luultavasti mukaan reality tv-sarjaan joka näytettäisiin FOX kanavalla ensi syksynä. Tämä riippuu siitä jos tämän vuoden model hunt ohjelma saa paljon katsojia silloin he tekevät toisenkin tuotantokauden. En olllut uskoa silmiäni kun luin tämän sähköpostin sillä tämä voi todellakin muuttaa elämäni! Jos voittaisin (jos!) niin pääsisin Milanoon tai Pariisiin tekemään mallintöitä! Mutta nyt keskityn vain tähän hetkeen ja yritän syödä terveellisesti ja pitää huolta ihostani ja hiuksistani. Olen menossa nyt sunnuntaina catwalk kurssille sillä kävelyäni pitää hioa.. Ja sitten minusta otetaan uuden mallikansio kuvat vissiin ennen joulua.


PS!! Nyt olen vastannut KAIKKIIN kokommentteihin tämän kuukauden aikana joten jos olette kaivanneet vastausta kysymyksiinne niin käykää nyt katsomassa. Kommenttien vastailu unohtuu aina, mutta yritän skarpata nyt! Jatkakaa vain kommentoimista koska minähän luen ne kuitenkin ja yleensä ne ovat tosi piristäviä. Mutta jatkossa lupaan vastata niihin heti kun julkaisen ne:)

tiistai 27. marraskuuta 2012

Beauty products

Dia2 lipstic1 lipstick3 Dia1 lipstick8 lipstick6

Tässä viimeaikaisia ostoksiani! Ajattelin tehdä pienet arvostelut tuotteista koska varsinkin tuo hiusöljy ja kuiville hiuksille tarkoitettu voide ovat nyt talvella monella varmaan ostoslistalla, kun ilman kosteus vähenee ja hiuksista tulee sähköset ja kuivat.

Aloitan tuosta Diorin huulipunasta. Eli se maksoi 39.95e ja on sävyä 999. Se on aikalailla perus punainen, ei liian dramaattinen eikä liian kirkas. Se on helppo levittää ja pehmeäntuntuinen huulilla, pysyy hyvin huulissa eikä sotke hampaita. Hinta on aika liioiteltu koska se ei paljoa eroa mistään halvemmasta huulipunastakaan. Huulipunaa on helppo kujettaa mukana sen pienen koon takia. Se on mielestäni kaikin tavoin täydellinen basic huulipuna joka pitäisi löytyä jokaisen naisen meikkipussista. Ainut miinus on sen hinta mutta hyviä huulipunia löytää varmasti halvemmallakin! Antaisin sille arvosanan 9/10

L'Oréalin Extraordinary Oil (10-15euroa en muista tarkkaa hintaa) on siis hiusöljy jota suositellaan laittamaan hiuksiin ennen hiusten pesua, pyyhekuiviin hiuksiin ja vielä valmiiksi stylattuihin hiuksiin . Öljy ravitsee hiuksia ja antaa niille kaunista kiiltoa. En itse ole koskaan tykännyt hiusöljyistä koska ne saa hiukset näyttämään hieman rasvaisilta ja hiuksia pitää pestä aika usein mutta tämä on mielestäni poikkeava hiusöljy! Tämä ei jätä hiuksia rasvaisen näköisiksi vaan saa hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Kuivat latvat siloittuvat hetkessä ja hiuksista tulee ihanan pehmeät. Öljy on lasipullossa jossa on pumppu. Itse lisään 3 pumppausta öljyä ensin pyyhekuiviin hiuksiin jonka jälkeen föönan ne. Sitten viimeiseksi lisään 2 pumppausta öljyä latvoihin stylauksen jälkeen antaaksen hieman kiiltoa. Ainut miinus on öljyn haju, se haisee joltain ruokaöljyltä mikä ei ole niin miellyttävää. Annan sille arvosanan 8/10

AUSSIE Anti frizz hius hoitoaineen ostin siinä toivossa että se vähentäisi sähköisyyttä hiuksissani. (10-15euroa) Se on samaa koostumusta kun hoitoaine mutta sitä lisätään noin 3 pumppua pyyhekuiviin hiuksiin eikä huuhdella pois. Voide auttaa kosteuttamaan hiuksia ja tekee niistä pehmeät. Se on todellakin auttanut sähkösyyden hillitsemiseen sillä hiukseni eivät ole lainkaan sähköiset vaikka suoristaisin ja vielä harjaisin ne sen jälken. Tämä on talven suosikki hiustuotteeni sillä tämä on todella hyödyllinen ja tehokas. Olen kokeillut monenlaisia sähkösyys suihkeita mutta ne eivät halua tehota yhtä hyvin. Tämä on jotenkin tehokkaampaa kun sitä voi laittaa reilustikin latvoihin ilman että niistä tulee tahmeat niinkuin suihkeista. En ole tosin kokeillut laittaa ainetta hiuksiin ja antaa niitten kuivua luonnollisesti joten en tiedä miten ne vaikuttavat hiuksiin silloin .Lisään tämän voiteen hiuksiin ensimmäisenä kun hiukseni ovat pyyhekuivat, sitten levitän hiusöljyä jonka jälkeen föönan hiukseni kuivaksi. Sitten kun olen stylannut hiukseni valmiiksi raudalla lisään vielä 2pumppausta öljyä jonka jälkeen hiukseni ovat kuin kampaajanlta tultua! Suosittelen todellakin näitä molempia hiustuotteita mutta en voi vakuuttaa että ne toimivat kaikille koska se riippuu ihan siitä millaiset hiukset käyttäjällä on. Annan AUSSIEN voiteelle arvosanan 9/10

Toivottavasti saitte jotain apua tästä pienestä arvostelusta ja kokeilette näitä loistavia tuotteita! Hyvää yötä ja kuullaan taas pian:)

maanantai 26. marraskuuta 2012

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

MODEL HUNT 2013

fma1 fma2 fma3 fma4 fma5 fma6 fma7

Tässä kuvia perjantain castingista. Olin Fashion Model Agencyn järjestämässä castingtilaisuudessa jossa etsittiin malleja MODEL HUNT ohjelmaan. Ohjelma kuvattaisiin ensivuoden keväällä mutta mallit valitaan jo nyt. Castingissä otettiin ensin polaroid kuvat, eli bikinit päällä edestä sivulta ja takaa, sekä yksi kasvoista. Sen jälkeen mallitoimiston johtaja sekä joku mies haastattelivat minua samalla kun seisoin heidän edessään. He katsoivat minua päästä varpaisiin ja kirjoittelivat jotain muistiinpanoja paperille. On hyvin vaikea sanoa mitä mieltä he olivat minusta sillä pitivät aikalailla pokerface ilmeen. Mutta he hymyilivät jonkin verran kun kerroin vähän kokemuksistani. Mutta en osaa sanoa ollenkaan kuinka suuret mahdollisuudet minulla on tulla valituksi. Sitten kuvattiin videolle kun kävelin pätkän catwalkia. Se meni ihan hyvin, en vaan osaa tehdä käännöksiä. Sitten odoteltiin noin 30min jonka jälkeen otettiin vielä ryhmäkuvat kaikista. Omassa ryhmässäni tutustuin tyttöön nimeltään Jasmin ja me mentiinkin samaa matkaa kotiin castingien jälkeen. On tosi kivaa kun useimmat on niin mukavia mallimaailmassa! Vaikka malleista yleensä on semmoinen käsitys että he ovat ylimielisiä ja itserakkaita... Mutta olen saanut paljon kavereita kaikista mallijutuista ja se tekee tästä työstä mukavaa koska tuntee itsensä hyväksytyksi kun kaikki tsemppaavat ja ovat positiivisia!
      Castingit olivat mielestäni aika onnistuneet. En mokannut ainakaan mitään isompaa. Saan tietää ensiviikolla jos minut valitaan seuraavaan karsintaan vaiko ei. Jokatapauksessa tulen käymään heidän kautta parillä kävelykurssilla koska kävelyni ei ole valmis lavalle vielä. He haluavat minut listoillensa joten he kuvaavat minulle uudet portfoliokuvat jotka ovat enemmän ajankohtaiset ja monipuolisemmat. Eikä minulla ole oikeutta jakaa Clamosin kuvia muille toimistoille. Joten vaikka en saisi jatkopaikkaa niin ei se maailma tähän kaadu vaan jatkan yritystä. Eli toistaiseksi tulevaisuus näyttää taas hyvältä, mutta nyt toivon vain että olisin juuri sitä mitä he etsivät tämän kauden Model Hunt kisaan!!

Huomenna saatte asukuvat joista vähän esimakua jo minun instagramissa. (@liduuu)

perjantai 16. marraskuuta 2012

You're a shooting star I see, a vision of ecstasy

lips4 lips8 lips7 lips3
lips6
RIHANNA-DIAMONDS

Iltaa rakkaat! Tässä on taas ollut vähän taukoa postailun suhteen, kuten nyt yleensä aina on... Ja syinä on vanhat samat. Koulu, harrastukset + muu elämä. Nyt kun vihdoinkin olen saanut pahimmat koulujutskat alta pois voin keskittyä vähän muuhunkin. On niin ihanaa kun tietää ettei kahteen viikkoon tule olemaan yhtään koetta tai muuta mistä tarvitsisi stressata!! Ihanan vapaa olo täytyy sanoa. Nyt viime aikoina olen enimmäkseen vain makoillut kotona tujjottaen ulos ikkunasta katsoen kun vettä sataa kaatamalla ja tuuli kaataa melkein puun pihaltamme. Hirveän masentavaa aikaa, ulkona on pimeetä jo neljänaikaan ja päivänvaloa ei näe melkein ollenkaan kun on vankina koulurakennuksessa klo 8-3. Onneksi pian saa aloittaa jouluhullutuksen. Koristella piha ja leipoa pipareita mutta vielä ei ole sen aika. Ärsyttää kun joka paikassa mainostetaan joululahja ideoita ymsyms.. Halooo jouluun on yli kuukaus! Arghh...
Olen muuten ostanut jalustan järkkärilleni jolla kuvasin yllä olevat kuvatkin. Asukuvien ottaminen tulee helpottumaan niin paljon kun voi sisälläkin räpsiä kuvia vaivaamatta siskoaan jota ei ollenkaan kiinnosta blogit tai mikään siihen liittyväkään, hahh.
Kävin myöskin tänään katsomassa Twilight Breaking down part 2. Serkkuni tarjosi liput joten vaikea siitä kieltäytyäkkään. En ole ikinä ollut mikään Twilight fani vaikka olenkin näyhnyt kaikki leffat mutta tämä elokuva oli kyllä oikeesti hyvä! Ihana loppu ja muutenkin hyvä loppuhuipennus sarjalle! Suosittelen että menette katsomaan, on kyllä sen arvoinen. Onko joku teistä jo nähnyt sen? Olen kuullut että mielipiteet ovat aika laidasta laitaan mutta omasta mielestäni se oli kyllä hyvä. Menin vielä serkuilleni viettämään iltaa. Laulettiin karaokea ja syötiin pizzaa, ihan kiva alku viikonloplle täytyy sanoa:)

Hyvä yötä ja ihanaa viikonlopun alkua!

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Green matched with glitter

autumn9 autumn1 autumn4 autumn3 autumn5 autumn2 autumn7 autumn8 autumn6 autumn10 autumn11

neule Lindex// kauluspaita Zara// farkut GT//kengät Dinsko// laukku Bakers// takki Zara// risti ja lehti sormus GT, muut muotimessuilta

tiistai 6. marraskuuta 2012

Denim, wool and glitter...









 
Poncho Vila 44,90e// hopea neule Lindex ovh 44.95 e alennuksessa 13.95e// farkkupaita H&M noin 34.95

Tässä taas uudet lempparini! Ostin viime perjantaina kun käväsin töiden jälkeen Forumissa ihastelemassa syys ja talvimallistoja. Oma suosikkini on tuo luonnonvalkoinen poncho! Niin pehmeä ja rento päällä ja sopii melkein minkä tahansa paidan päälle. Käytin sitä jo maanantaina ja olisin toivonut saavani teille asukuvat asustani mutta en saanut kuvaajaa ja keli oli aika huono kuvaukseen. Vettä satoi, oli kylmä ja pimeä... Otan varmaan viikonloppuna asukuvat teille koska silloin kalenterini ei ole täyteen töhritty läksyillä. Teen loppuviikosta paremman postauksen koska tällä viikolla ei ole vielä tapahtunut mitään kiinnostavaa mistä voisin kirjoittaa. Mutta hyvää syysmieltä kaikille, kauniita unia!

Mikä on teidän lemppari ostoksistani?