""

lauantai 29. syyskuuta 2012

Helsinki Day Spa

Olin nyt torstaina Helsinki Day Spassa. Tämä oli syntymäpäivälahjani minun kummitädiltäni. Olin niin iloinen ja kiitollinen tästä lahjasta sillä se on aina paljon hauskempaa tehdä jotain yhdessä sen sijaan että saisi jonkun lahjakortin josta ei jäisi muistoa, sillä itse varmaankin tuhlaisin sen johonkin turhaan kumminkin. No mutta tämä oli unelmien täyttymys minulle koska minä rakastan kaikkia kylpylöitä ja kauneushoitoloita! Luulin ensin kun hän sanoi että menemme johonkin hierontapaikkaan että mentäisiin urheiluhierojalle, en siis todellakaan olettanut mitään näin, ylellistä! 
Ensin kun tulin sisälle kylpylään minun piti haukata henkeä koska olin niin positiivisesti yllättynyt. Kylpylä oli aivan ihana! Kylpylän lounge-tila näytti jonkun miljonäärin oleskelutilalta, vähän liioteltuna. Pöydällä tarjoiltiin kuivatettuja hedelmiä, pähkinöitä, vihreää teetä sekä kahvia. Napostelin näitä odotellessani hieronnan alkua. Tunnelma spassa oli aivan upea! Kynttilät valaisivat ihanan tunnelmallisesti koko tilan ja siellä tuoksui vaniljan ja laventelin sekoitus.
Otin kokovartalo kuorinnan sekä hieronnan. Hieronta tapahtui penessä huoneessa jossa soi rauhallinen musiikki. Huone oli täynnä erillaisia hyviä tuoksuja ja kevyt kerros vesihöyryä. Hieronta oli aivan uskomaton kokemus jota ei voi sanoin kuvailla! En ole koskaan ollut suomessa hieronnassa, olen ollut vain ulkomailla rannalla hierottavana ja ne eivät vastaa läheskään tämän kylpylän laatua. Olen niin kiitollinen että sain kokea tämän hienon kokemuksen! 
Me vietetään nyt viikonloppua mökillä, taas. Viikonloppu alkoi hyvissä merkeiss. Vietettiin iltaa kaveriporukalla mun kaverin Sofian luona. Tultiin tänään mökille ja laitetaan nyt mökki talvikuntoon. Tylsää olla täällä kun on niin kylmä jo mutta kohta tänne ei tarvitse tulla enään puoleenvuoteen. Ollaan syöty vohveleita ja pelattu pelejä takan ääressä.  Nyt väsyttää aivan hirmuisesti joten taidan juoda kupin kavia jotta jaksan katsoa big brotheria, hahaa. Heei ja mun koulukuvat on nyt tullut! Sanokaa jos olette kiinnostuneita näkemään ne! Mutta  nukkukaa hyvin, kuullaan pian!:)

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

I just want to make beautiful things, even if nobody cares

 
 
Kuvat kertovatkin jo siitä mitä viime viikonloppu piti sisällään minun kannaltani. Olin kauden vikoissa kenttäkisoissa ja yövyttiin Ikaalisten kylpylässä. Ei me yleensä kisamatkoilla yövytä missään kylpylöissä mutta olin voittanut aiemmista kenttäkisoista lahjakortin joka sisälsi koko perheen majoituksen Rantasipi kylpylässä. Lahjakortti tuli hyvin tarpeen kun kisat olivat ihan kylpylän lähellä. Oli todella ihanaa kerrankin syödä kunnon aamupala, käydä rentoutumassa porealtaassa ja nukkua pitkään ennen kisoja. Yleensä kun joutuu herätä neljältä aamulla ja ajaa viisi tuntia kilpailupaikalle. Olimme siis yhden ekstrapäivän kylpylässä jotta ehtisimme nauttia kylpylästä eikä vain käyttää hotellin sänkyä nukkumiseen.  
Oltiin kylpylässä perjantaista lauantaihin. Lauantaina käytiin uimassa ja keilaamassa. En muista milloin viimeksi olisin keilaillut! Se oli kyllä tosi hauskaa mutta alussa minulla oli hieman ongelmia tähtäyksen suhteen... hehhe:) Lauantai iltana suoritin kouluosuuden ja esteosuuden. Meni ihan hyvin jos vertaa siihen että olen kieltänyt ulos melkein kaikista estekisoista nyt viimeaikoina. Nyt tuli vain yksi puomi alas eikä Lucky ollut yhtään epäröivän oloinen! Sunnuntaina maasto meni hyvin. Kielsi kerran toiselle esteelle mutta koko loppurata meni hyvin. Sijoitusta en muista mutta en ollut missää kärkijoukossa ainakaan! Olin kuitenkin itse tosi tyytyväinen ja tähän on hyvä lopettaa kisakausi.
Eilen kävin sitten kiertelemässä huonekalukauppoja etsien uutta sänkyä. Oli paljon vaikeampaa kuin kuvittelin koska enhän minä mitään mistään joustin, vaahtomuovi ja kehon painoon reagoivista patjoista... Olin ihan pihalla kun yritin kokeilla kaikkia sänkyjä. Kaikki tuntuivat silti samoilta. Lopulta päädyin moottoroituun sänkyyn kun en osannut valita niistä normaaleista. Moottoroitu sänky ei ollut käynyt missään vaiheessa mielessänikään mutta kun ihan huvinvuoksi kokeilin semmoista kaupassa se tuntuikin siltä oikealta! (onko teillä moottoroitua sänkyä? Oletteko olleet tyytyväisiä? Pitäisi tietää vähän mielipiteitä ennenkuin ostan jotta en sitten kadu) Eli me ei ostettu sänkyä vielä vaan käytiin katsomassa erillaisia malleja. Äiti on kovasti luvannut että me ostetaan sänky tällä viikolla joten sitten pääsen tositoimiin, eli sisustamiseen! Laitan jossain vaiheessa kuvan huoneestani nyt kun lopulliset maalit ovat seinissä ja sänky paikoillaan.
 Raskaan päivän jälkeen syötiin Ikeassa ja lähdettiin kotiin. Jalkoja särki kun oltiin juostu ympäri Askossa, Sotkassa ja Ikeassa. Ikeassa on aina yhtä ihanaa olla kun inspiraatio alkaa aina kukoistaa kun siellä on niin sievästi sisustettu ne esittelyhuoneet. Pienenä aina leikin asuvani näissä näytehuoneissa ja mietin aina että ''tämmöisen huoneen mä haluan kun mä oon iso''.
 
Nyt taas mietin että tämmöisen sisustuksen haluan sitten kun muutan pois kotoa! Se olisi vain niin unelmien täyttymys jos saisin jo 18 vuotiaana muutta keskustaan omaan sievään yksiöön jonka saisin sisustaa ihan niin kuin itse haluan. Saisin itse tehdä hyvää ruokaa joka päivä, mennä pesee pyykkiä pyykkikellariin ja lukea jotain ihanaa kirjaa katsellen ulos ikkunasta kaupungin elämää. Aah juuri semmoista kuin sinkkuelämässä!! Sitten olisi aivan super ihanaa jos taloni lähellä olisi joku pieni kahvila josta hakisin itselleni croisantin ja kahvin aina aamupalaksi ennenkuin lähden kouluun tai töihin. Harmi vaan että unelmani ovat aika epärealistiset sillä tämä olisi muuten ihan hyvä suunnitelma mutta siihen tarvitsisi rahaa, ja paljon! Jo kämpän sisustamiseen menee paljon rahaa ja sitten itse kämppään menee vielä paljon enemmän. Ja vielä helsingin keskustasta niin, no way! Mutta ainakin minulla on korkeat tavoitteet.
red2
red1
red5
red7
red6
Boots Dinsko/Handbag Bakers/Jacket Seppälä/Belt Levi's/Scarf H&M/red jeans Pull&Bear/skirt Cubus
 
Humenna olisi luvassa Helsinki Day Spassa käynti kummitädin kanssa. Mennään koulun jälkeen sinne ja saatte sitten kuulla millaista siellä oli luultavasti seuraavassa postauksessa. Siitä tulee kyllä tosi kivaa!

maanantai 24. syyskuuta 2012

S.Oliverin vaate-esittely!

 

Kävin torstaina S.Oliverin vaate-esittelyssä. Minut oltiin buukattu malliksi esittelemään heidän vaatteitaan. Olin siellä kello neljästä kahdeksaan ja sanon vaan että aika meni aivan liian nopeasti! Neljä tuntia kuulosti pitkältä ajalta mutta loppujen lopuksi se oli melkeinpä liian lyhyt aika. Aluksi kun tulin tähän tapahtuma tilaan minut otti vastaan nuori nainen joka ohjasi minut takahuoneeseen ja opasti minut alkuun. Minun oli tarkoitus esitellä kahta eri vaateyhdistelmää. Vaihdoin vaateyhdistelmää 30min välein jotta asiakkaat näkisivät eron vaikka olisivatkin vain lyhyen aikaa tapahtumassa.
Malleja oli yhteensä viisi. Kolme naismallia ja kaksi miesmallia. Yksi naismalli esitteli S.Oliverin Casual mallistoa, toinen Selection mallistoa ja minä QS mallistoa. Mallistoa jota esittelin oli suunnattu nuorille. He sanoivat että vaatteet on tarkoitettu 20-30 vuotiaille mutta mielestäni ne sopisivat paremmin vähän alle ja vähän yli 20 vuotiaille. Pelkäsin vaatteiden olevan ihan hirveitä mutta yllätyin positiivisesti kun näin mitä pukisin päälleni. Pidin erityisesti persikan värisestä neuleesta ja sen alla olevasta kauluspaidasta! Olisin voinut käyttää niitä ihan arkielämässäkin. Boyfriend tyyliset farkutkaan eivät olleet niin pahat. Vähän lyhyet ehkä mutta muuten istuivat hyvin ja olivat mukavat jalassa. Ainut vaatekappale mitä en ehkä itse voisi käyttää on tummansiniset farkut joissa oli valkoisia pilkkuja. Ne eivät olleet ihan minun tyyliset mutta varmasti jollekkin muulle mieluisat!
Minun ja kahden muun naismallin oli tarkoitus kävellä vieraiden joukossa vähän catwalk tyylisesti ja pysähtyä tekemään poseerauksia. Alkuksi olin vähän hukassa siitä että minne nyt piti kävellä ja mitä tässä pitää tehdä mutta hetken päästä kaikki meni loistavasti. Jäätin juttelemaan vieraille ja esiteltiin ylläolevia vaatteitamme, kehuskeltiin merkkiä ja hymyiltiin. Kahden muun naismallinkanssa juttua riitti joten välillä huomasimme jääneemme nurkkaan höpöttelemään kun olisi pitänyt kävellä ympäriinsä esittelemässä vaatteita. Porukka oli todella ystävällistä ja avoimia. 
 
En saanut kuvia tilasta jossa kävelimme mutta se oli niinkuin vaatekauppa jonka keskellä oli pitkä suora käytävä jossa me sitten käveltiin. Tila oli täynnä värikkäitä vaatteita ja ihmisiä ihastelemassa niitä. Vaaterekkien sekaan oli laitettu pöytiä joitten päällä oli sormiruokaa esitteitä ja käyntikortteja. Tilaisuudessa oli paljon ulkomaalaisia jotka harkitsivat S.Oliverin jälleenmyyntiä ulkomaille. Siinä samalla sain itsekkin harjoitella englannin taitoja kun asiakkaat tulivat kovasti juttelemaan.
Tilaisuus oli rento ja siksi me mallit saatiin itse laittaa hiukset ja meikit. Käytiin aina korjaamassa meikkejä samalla kun vaihdoimme vaatteita. Minun oli tosi vaikea kuvata mitään blogiini koska en viittinyt räpsiä kuvia siinä samalla kun kaikki muut mallit katsoivat. Siksi pahoittelen kuvien monipuolisuutta!
Tässä kuva meidän pukuhuoneesta. Tilaisuus pidettiin Siltanen-ravintolan sekä S.Oliverin tiloissa. Meidän takhuone oli jossain toisessa ravintolassa ihan S.Oliverin tilojen vieressä. Jouduttiin änkeä vieraiden keskeltä ja vaaterekkien välistä palo-oven kautta takahuoneeseen. Kuvassa näette minkälainen kaaos oli takahuoneessa kun kaikki heitti nopeasti vanhat vaatteet jonnekin ja vaihtoivat uusiin.
Päivän jälkeen oli tosi hyvä fiilis koska kaikki meni hyvin. Olin todella iloinen siitä että ensimmäinen mallikeikkani oli tämmöinen rento ja semmoinen mistä jäi hyvä fiilis. Toivon todellakin ettei tämä ollut ensimmäinen ja viimeinen mallikeikkani! Ja jos oli niin saan olli iloinen ja kiitollinen siitä että sain kokea näin hienon kokemuksen edes kerran. Ja sain siis tämän keikan Clamosin kautta, en paparazzin!
 

 

torstai 20. syyskuuta 2012

"never waste a minute thinking about people you don't like"

 
lipstick14
lipstick2
lipstick8
lipstick19
lipstick13
lipstick9
 
Army jacket ONLY/boots Dinsko/shorts H&M/ sunglasses H&M/ backpack from America/ rings Glitter,H&M,JC,GT/ knitt H&M/ scarf H&M/ shirt ZARA
 
Olin keskiviikosta torstaihin siellä telttaretkellä koulun kanssa. Lähdettiin eilen joskus kahdentoista aikoihin liikkeelle. Me kävelimme 2 tuntia rinkat selässä sipoon metsissä, sateessa ja kuravellissä. Ei ollut mikään paras mahdollinen keli mutta olin niin innoissani ettei pienet esteet haitannut. Kun vihdoin saavuttiin leiripaikkaan pystytettiin teltta ja laitettiin nuotio palamaan. Istuskeltiin melkein koko ilta nuotion ääressä jutellen ja grillaillen makkaraa. Loppuillasta leikittiin leikkiä nimeltään murhaaja. Oli tosi kivaa ja hyvä yhteishenki kaikilla. Nukkuminen oli vähän hankalaa koska telttaamme oli tullut tosi paljon vettä. Jouduin sitten nukkumaan mun kaverin kanssa puulaavussa. Sinne tuuli tosi paljon ja oli hirmu kylmä!! Pelkäsin että joku karhu olisi tullut syömään minut yöllä mutta onneksi ei tullut, haha! Aamulla oli sitten aikainen herätys koska minun isäni tuli hakemaan minut yhdeksältä lähellä olevalta parkkipaikalta. Pakkasin kamppeet ja lähdin vaeltaa parkkikselle joka oli 15 minuutin kävelymatkan päässä. Iskä ajoi mut kotiin jotta ehtisin suihkuun, syödä ja laittaa itseni valmiiksi illan mallikeikkaa varten. Kerron siitä enemmän seuraavassa postauksessa! Mutta sanon vaan että oli tosi kivaa ja upea kokemus!
 
Huomenna me lähdemme sitten kauden viimeisiin kenttäkisoihin Niinisaloon. Yövymme Ikaalisten kylpylässä joten ratsastuksen ohella pääsee sitten rentoutumaan kylpylässä. En tiedä miten saan tehtyä postauksen reissun päältä joten kuulette minusta varmaan seuraavan kerran maanantaina. Heippa ja hyvää yötä!

 

maanantai 17. syyskuuta 2012

Painting my room - finally!

 
Huhhu nyt on sitten selvitty hengissä tästäkin maanantaista. Päivä on sisältänyt minun kannaltani tuskaisia koulutehtäviä, mielin määrin naurua, keskittymisvaikeuksia, herkuttelua, Toven kanssa oleskelua, kaverisuhteiden selvittelyä, ratsastusta sekä huoneen maalausta. Oi kyllä! Huoneen maalausta!! Olen aloittanut huoneeni maalaamisen vihdoin. Mitkä värit valitsin saatte nähdä postauksen louppsa!
 
Ylläolevassa kuvassa näette kuitenkin lauantain osokseni. Lyhyt kertaus, eli: mustat korkokengät Dinsko 29 e jos muistan oikein. Niittibootsit myöskin Dinskosta 59.9 e. Dove dödö sekä Lorealin kasvojen puhdistusaine Anttilasta, ja hintaa en valitettavsti muista. Farkut JC Levis, 99.9e. 
Menin sunnuntaina Cessin kanssa  K-rautaan etsimään sopivia maaleja huoneeseeni. Oli hurjan vaikea päättää mitä ottaisi mutta lopulta päädyimme valkoiseen pääväriin ja vaalean ruskeaan hiekan väriseen sivuväriin joka tulisi yksittäiselle seinälle.  
farkut5
Syötiin välipalat K-raudan pikkuruisessa kahviossa jotta saataisiin pahin nälkä karkoitettua. Maaliostosten jälkeen suuntasimme S-markettiin ostamaan ruokatarvikkeita päivän gourmet ruokaamme varten. Aateltiin leikkiä vähän masterchefiä Cessin kanssa kotona. Suunnitelmana oli tehdä italialais tyyppistä fusilli pastaa crema di pollo kastikkeella. Namm!! Idea lähti siitä kun kerran söin sitä Va Pianossa ja maku oli aivan taivaallinen! Kaupassa sitten vähän innostuttiin ja ostettiin kaikkia herkku salaattitarvikkeitakin sekä uunituoretta leipää.

Kotiin tultua laitettiin pasta kiehumaan ja rapsutettiin vikat tapetinjämät lastalla pois seiniltä. Vedettiin samalla pari reikää seinään mutta onneksi on keksitty tasoitusaine!
farkut11
Ruoka oli älyttömän hyvää vaikka se olikin jo ehtinyt jäähtyä siinä vaiheessa kun olin saanut otettua kuvat blogiini... No onneksi on keksitty mikro! Ruoka oli muuten ihan hyvää vaikka vähän palaneelta maistuikin, jep tää kokkaus ei taida olla ihan mun vahvuuksia!
Cessi lähti kotiapäin melkein heti ruokailun jälkeen ja jäin sitten yksin maalaamaan huonettani. Täytyy myöntää että kun vedin ekan vedon telalla oli vaikea uskoa että tämä oikeasti olisi totta! Mun ällöttävät dalmatialais tapetit oli poissa ja niitten sialle tulisi kaunis lumenvalkoinen seinä! Maalasin ensimmäisen maalikerroksen eilen illalla ja tänään vedin heti kotiintultua toisen. Huomenna maalaan vaaleanruskean seinän ja sitten pääsen lajittelemaan kaikki tavarani. Mitkä lähtevät kaatopaikalle ja mitkä jäävät. Sitten saan uuden sängyn ja sen jälkeen alkaa varsinainen sisustus!
Tässä värit maaleista mitkä valitsin. Valaistus on niin uskomattoman huono ettei väreistä saa mitään selvää... Ylempi väri (Paperi) on paperin värinen, eli todella valkoinen. Valitsin värin koska halusin seinieni näyttävän puhtailta ja huoneeni avarammalta. Alempi väri (Talkki) on vaalean hiekan värinen. Mutta ei yhtä harmaa kuin talkki on oikeasti. Väri oli mielestäni hyvä tasapaino valkoiselle ja tuo huoneeseeni lämpöä. 
farkut18
 Tässä kuvassa näette värieron uuden ja vanhan värin kanssa. Tosin valaistus on jälleen kerran niin huono ettei ero ole kuvassa niin suuri mutta sen huomasi kyllä ihan selvästi kun katsoi paljain silmin. Olen niin onnellinen ja tyytyväinen maaleihin tähän asti! Katsotaan nyt miltä se vaaleenruskea näyttää seinässä. Uskon lopputuloksen olevan hyvä! Nyt menen siivoomaan vähän sotkuja huoneestani ja pesen pensselit. Onneksi jaksoin ryhtyä tähän huoneen remppaukseen sillä se on todellakin sen työn arvoista!