""

perjantai 31. elokuuta 2012

Outfit of the day

Toppi ONLY. kangaskassi Ponkes, aurinkolasit H&M,
farkut Gina Tricot, höyhenkorvis amerikasta, kengät converse
 
Iltoja! Ollaan juuri katottu eilisen BB nauhalta Toven ja Gabin kanssa. Joka vuos mä aina onnistun jäämään siihen koukkuun... Kattooko joku teistä BB:tä onko tämän vuoden asukkaat teidän mielestänne kivoja? Itse muo ottaa hermoon melkein kaikki siellä. Kaikki on jotain blondeja jotka tuntuu olevan ihan pihalla...On se ihan huvittava ohjelma mutta tulee aina vaan niin myöhään että jos jokaista jaksoa pitää ehtiä katsoa niin tulee kertymään vähän univelkoja.
 
No mutta Gabi ja Tove jää meille tänään yöksi. Ajattelimme tehdä jonkun hedelmäsalaatin ja juoda ilta teetä. Loppuilta sujuukin sitten varmaan höpötellen. Huomenna lähdemme heti aamulla valtteriin ostoksille. Sitten Gabi tulee vielä meidän maalle lauantaista sunnuntaihin. Ihanaa päästä vielä viimeistä kertaa tänä vuonna mökkeilemään! Täytyy myöntää että olen kaivannut sitä meren tuoksua, ihania grilliruokia, avotulen edessä lämmittelyä sekä veneajeluita tyynellä merellä! Huomenna sitten saan kokea kaikki nämä vieläpä kaverin kanssa. Yritan saada kuvattua parhaani mukaan mökki-iltaamme jotta tekin saisitte eläytyä samaan mökkitunnelmaan kun me. Ai että! En malta odottaa että pääsen syömään grilliruokaa! Se on kertakaikkiaan vaan niin hyvää, ja kuitenkin suhteellisen harvoin tulee syyötyä niin huomenna pidetään sitten kunnon grillijuhlat! haha:) Nyt jatkan tyttöjen iltaamme, pitäkää tekin oikein haska perjantai ilta!



Viikonlopun suunnitelmia!

Terveisiä täältä koulun penkiltä! Aamu on alkanut aika takkuisesti. Oli melkein mahdotonta herätä aamulla kun olin nukkunut vain 6 tuntia. Päivässä pitäisi olla enemmän tunteja koska aika loppuu aina kesken illalla. Syön iltapalaa, valitsen seuraavan päivän vaatteet ja pakkaan laukun. Yhtäkkiä kello onkin yli 12. Enkä saa enään unta koska tiedän että kohta pitää silti herätä. Onko teilläkin sama ongelma? En tiedä miten saisin unirytmini taas kohdalleen... Koulussa nyt yritän pitää silmät auki parhaani mukaan. Onneksi on jo perjantai!! Wohoo!!

Viikonlopuksi minulla on paljon suunnitelmia! 1. Lauantaina meen taas töihin 2. Sunnuntaina mun parvisänky lähtee! Jess, saatiin se myytyä huutonetissä ja saan sen vihdoinkin pois huoneestani. Akvaario siirrettiin jo mun siskon huoneeseen ja kohta pääsen laittamaan maalarinhaalarin päälle ja aloittaa huoneeni remppauksen! Olen niin innoissani! 3. Menen kiertelee kauppoja siinä toivossa että saisin ostettua maalit huoneeseeni ja ehkä jotain pientä sisustuskamaa. 4. Aattelin käväistä valtterissakin jossain vaiheessa sillä mulla on nyt vähän puutetta vaatteiden suhteen. Toivottavasti löydän jotain tosi kivaa ja erikoista!

Yritän saada julkaistua ne asukuvat tänään illalla joten tulkaa kurkkaamaan mun blogia taas silloin. Haskaa koulupäivää kaikille!:)

torstai 30. elokuuta 2012

Working again

Heissan! Pääsin juuuri koulusta ja olen nyt Gabilla levähtämässä ennenkuin lähden töihin. Menen siis sinne sisustuskauppaan ja pääsen sieltä vasta kahdeksalta illalla. On tarkoitus että Gabin äiti joka omistaa kaupan pitää minulle pienen koulutus session. Opin vähän lukemaan kaikkia tuotelistoja, koodeja yms. En ole ollut siellä töissä pitkään aikaan kun on ollut niin paljon kaikkea. Tosi kiva päästä taas sinne! Ja tänään siellä on kuuemma jotkut markkinat tai jotanin joten asiakkaita riittää! Pitäisi kohta lähteä sinne mutta ehdin pikaiseen syödä vielä jotain. 

 
Otin tänään asukuvia joten niitä tarjoan sitten illemmalla teille. Pitäisi julkaista eiliset asukuvat myös joten saatte nyt kerralla kaikki!;) mutta nyt lähden syömään, me kuullaan illemmalla! Pusuja!


keskiviikko 29. elokuuta 2012

.give me a new chance.

 
Outfit of the day: Jacket, ring, earring and bracelet H&M, top Forever21, shorts Brandy and Melville, shoes Carlotte Russe, neckless Cubus, clutch ?
Miten teidän päivä on mennyt? Täällä ollaan iloisin mielin vietetty tämä keskiviikko päivä. Aamulla nautin kupillisen kahvia kermavaahdon kera, laitoin päälleni uuden keltaisen toppini ja lähdin hymy huulilla kouluun. Harvoin olen näin hyvällä tuulella varsinkin kouluun mennessä, mutta tänään on ollut jotenkin tosi hyvä fiilis. Vaikka lehdetkin jo putoilevat puista ja talvi tulee liiankin nopeasti, niin silti mua ei voi masentaa nyt just mikään! Tämä johtuu osittain siitä että olen saanut idean blogini parantamista varten ja koska muutenkin elämässäni on tapahtunut hyviä asioita lähiaikoina.
Tässä on taas ollut vähän postaustaukoa ja mulla on tosi huono omatunto sen takia! Pääsen nykyään postailemaan niin harvoin ja ette oikein saa irti mitään siitä mitä mun elämässä oikeasti tapahtuu kun kirjoitan aina noin kolmen päivän tapahtumista, sen sijaan että kirjoittaisin mitä olen tehnyt joka päivä viikon aikana.
 
Minulla on siksi idea jota ajattelin kokeilla nyt heti huomisesta alkaen. Ajattelin että alkaisin tekemään 1-3 postausta päivässä, kännykän kautta. Silloin saisitte lukea päivän mittaan missä menen ja mitä puuhailen. Itse pidän enemmän blogeista jossa postauksia tehdään tiheään tahtiin ja koska tiedän etten ole ainoa niin ajattelin kokeilla viikon verran miten tämä toimii. Tämä johtuu myös siitä että olen muutenkin todella kyllästynyt blogiini! Tuntuu että postaukset ovat aina vain tylsempiä päivä päivältä ja että tästä blogista ei löydy sitä tiettyä kipinää joka saisin tämän erottumaan massasta. Olen moneen otteeseen meinannut poistaa blogini tai vain lopettaa bloggaamisen mutta kun tästä on jo tullut minulle elämäntapa niin on vaikea päästä tavasta eroon. Eli minun pitää siis tehdä päätös että panostanko tähän nyt oikeasti, vai lopetanko kokonaan sillä inspiraatio blogin kirjoittamiseen on täysin kadoksissa! Siksi ajattelin nyt kokeilla vielä kerran niin että laitan kaikki peliin ja katson jos silloin innostuisinkin taas bloggaamaan ihan omasta tahdosta, eikä vain siksi että lukijani saisivat jotain luettavaa. Siksi aion myös muutta blogin ulkoasun kokonaan, sillä tämä alkaa käymään jo vähän hermoille... Toivottavasti pidätte ideastani ja jaksatte vielä lukea tyhjänpäisiä selittelyitäni jatkossakin!
 Eilen pääsin taas eksymään kaupunkiin ostoksille Vivun kanssa. Tuntuu että olen aivan liian usein kaupungissa, mutta jos täytyisi mainita yksi lempipaikoistani koko suomessa niin valitsisin ehdottomasti helsingin keskustan! En voi saada tarpeekseni kaikista hienoista kaupoista, kodikkaista katukuppiloista, kauniista vanhoista kerrostaloista tai siitä tunnelmasta mikä siellä aina on. En tiedä parempaa tapaa viettää tälläisia lämpimiä ja aurinkoisia kesäiltoja kuin olemalla kaupungissa hyvän ystävän kanssa, kiertelemässä kauppoja, tai istuskellen jossain kahvilassa juoden kahvia. On niin ihanaa vain kävellä ja jutella jossain Alexanterinkadulla tai senaatintorin viereisessä puistossa ja katsella kaupungin elämää. Olen vain semmoinen ihminen joka tykkää tehdä tälläisia ''like in a movie'' juttuja.
Ostin Stockmannista tämän keltaisen hapsutopin hintaan 14.95e. Muistaakseni. Halusin jotain pirteän väristä pilvisten syyspäivien piristeeksi. Tavallisesti olisin ostanut mustan joka näkyykin taustalla vähäsen, mutta en halua ostaa niin synkkiä vaatteita enää sillä haluan tuoda iloa väreillä syksyyn.
Yksi toiveostoksistani on tämä Vilan pitsitpaita. En raaskinut ostaa sitä sillä hinta oli aika korkea ale-tuotteelle mutta on ostoslistallani. Ostan varmaankin seuraavan kerran kun käyn kaupungissa.
Soitin eilen paparazzille kun he olivat pyytäneet minua soittamaan tällä viikolla. Sovittiin että tulen käymään heillä taas haastattelussa nyt kun Laila Snellmankin on paikalla. Saan tavata Paparazzin tiimin ja katsotaan vähän mittojani sekä jutellaan vähän tulevaisuuden suunnitelmista. Mihin pyritään ja milloin pääsen tositoimiin! Tosi jännää! Sovittiin että käyn siellä ensi viikon maanantaina joten silloin saatte kuulla mitä me sovittiin.
Kivan kaupunkireissun jälkeen olin ihan poikki! Illalla luin uutta Cosmopolitania kynttilöiden ääresä syöden muffinsseja ja suklaata. Ihan terveellinen iltapala vai mitä? hahha:)
 
Laitoin eilen myöskin niittejä shortseihin joita käytän tässä postauksessa. Minulla oli hirveä vaatekriisi, ja sitten kun en löytänyt mitään kivoja housuja joita pystyisin laittamaan päälle päätinkin laittaa niittejä vanhoihin Brandy and Melville shortseihini. Muut varaavat vaatteiden tuunaamiseen tunteja ja itse tuunaan ne kahdessa minuutissa juuri ennenkuin lähden ovesta ulos. Näköjään vaatekriisejä voi ratkaista näinkin. Pidättekö? Niin ja olin rohkea ja laitoin 7cm Charlotte Ruse korkkarini eilen päälle! Olin taas todella pitkä ja tuntui siltä kuin kaikki olisivat tuijottaneet minua, mutta ehkä se vain tuntui siltä. Nyt lähden tallille, me kuullaan taas huomenna! Heidoo:)

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Makeup and hair routine!

My Makeup Routine
 
 Tänään ajattelin tehdä sitten paljon toivotun meikki sekä hius rutiinini. Näytän mitä tuotteita käytän ja miten. Toivottavasti postaus on semmoinen mitä toivoittekin ja kertokaa myös mitä pidätte tai jos haluutte minun tekevän jotain muita toivepostauksia! 
Lisään ensimmäiseksi Victoria's Secret:in kosteusvoidetta kasvoilleni. Minulla on aika kuiva iho varsinkin nenän ja otsan alueelta joten jos lisään heti meikkivoidetta se imeytyy tosi nopeasti eikä peitä mitään.  
Sitten levitän Max Factorin meikkivoidetta sävyssä Raw Silk 45, SPF 10. En levitä sitä koko kasvoilleni vaan ainoastaan silmänalusille sekä nenän ympärille. En tykkää käyttää raskaita meikkejä joten yritän minimalisoida meikkien määrän. Jos en laita meikkivoidetta lisään ainoastan valokynää silmänalusille. Näin teen yleensä kouluun mennessäni jos meikkaamiseen ei ole paljon aikaa.
Seuraavaksi lisään hyvin kevyen kerroksen Rimmelin Stay Matte puuteria. Levitän sitä koko kasvoilleni, pitääkseen meikkivoiteen paikoillaan ettei se lähde valumaan päivän aikana.
Seuraavaksi levitän luomiväriä avartaakseen katsettani. Käytän ainoastaan vaaleinta ja tumminta väriä. Lisään ensiksi vaaleaa väriä silmän sisäreunaan sekä luomen keskelle. Tummaa luomiväriä laitan silmän ulkoreunaan ja levitän sitä kaaren muotoisesti silmäluomen taitteeseen.
Olen levittäny luomiväriä kuvaa katsoessa vasempaan silmäluomeen. Oikeassa silmässä ei ole mitään joten näette varmaankin eron. En laita luomiväriäkään hirveesti joten se näyttää enemmänkin varjolta kuin luomiväriltä, mutta siihen minä pyrinkin. En käytä luomiväriä koulussa melkein koskaan mutta kun lähden esim kaupungille ja on enemmän aikaa valmistautua niin käytän kyllä.
 
Sitten taivutan ripseni luodakseni enemmän pituutta ripsiini.
Sen jälkeen lisään Cliniquen ripsiväriä. Se ei ole mikään parhaista ripsiväreistä mutta en ole ehtinyt ostaa uutta. Se tekee ripset pitkiksi mutta jättää helposti paakkuja. Joudun aina erottelemaan ripseni joko neulalla tai sormella. 
Viimeistelen meikkini lisäämällä Lumenen aurinkopuuteria. Lisään sitä poskilleni, sekä otsan hiusrajaan. Levitän sitä myöskin kaulaan sekä leuan ulkoreunaan. Levitän sitä niin sanotun E3 tekniikan mukaan. 
Tässä valis meikkini! Meikkaan itseni näin lähes joka päivä. Olen myöskin meikittä aika usein mutta silloin kun meikkaan niin käytän näitä tuotteita.
 
My Hair Routine
REDKEN Blonde Glam, shampoo + hoitoaine
Käytän näitä Redkenin hiustuotteita joka kerta kun pesen hiukseni. Ostin ne Amerikasta mutta näitä myydään varmaankin myös Suomessa. En muista hintaa mutta olivat kampaamon hintatasoa. Toimivat todella hyvin ja pitävät värin siinä missä pitääkin. Ovat siis tarkoitettu vaalennetuille hiuksille.
Elnett hiuslakka, Klippoteket:in Shine spray, got2b hiuspuuteri
Näitä tuotteita käytän melkein päivittäin lisätäkseni pitoa, kiiltoa ja tuuheutta hiuksiini.
Kun olen pessyt hiukseni annan niiden kuivua pyyhkeeseen käärittyinä noin 10 minuuttia, sitten harjaan ne varoen läpi selvittääkseen pahimmat takut. Sen jälkeen lisäisin lämpösuojaa jos olisi.. Hävitin uuden CHI:n lämpösuojan jonka ostin Amerikasta alkuvuodesta. Se oli tosi hyvä! En ole ehtinyt ostaa uutta mutta pitäisi kyllä hiusten hyvinvoinnin takia.
Kun hiukseni ovat pyyhekuivia föönaan ne läpi pää alaspäin luodakseni tuuheutta. 
Tältä hiukseni näyttävät föönauksen jälkeen. Ymmärrätte varmaan miksi minun on pakko aina suoristaa tai kihartaa ne sillä tämän näköisenä en kehtaisi liikkua hirveesti julkisilla paikoilla. 
Tämän jälkeen joko suoristan tai kiharran hiukseni. Tänään päätin suoristaa ne joten näytän teille miten teen sen. Ensin laitan suurimman osan hiuksistani klipsulla kiinni ja jätän takahiukset auki. Sitten suoristan ensinauki olevat hiukset jonka jälkeen otan toisen hiusosion ja suoristan sen.
Pituusero kun olen suoristanut hiukseni.  
Kun olen suoristanut takahiukset otan klipsun pois ja otan kulmakarvojen kohdalta uuden hiusosan jonka laitan klipsulla kiinni. Kuten seuraavassa kuvassa näkyykin.
Suoristan seuraavan osion ja lopuksi vielä päällimmäiset hiukset.
Tässä lopputulos. Lisään vielä hiuspuuteria hieromalla sitä hiustyveen sekä lakkaa ja kiiltosprayta loppusilaukseksi. Näin pidän hiukseni melkein joka päivä sillä kihartamiseen kuluu niin pakjon aikaa. Toivottavasti piditte ja saitte jotain vinkkejä omiin hius ja meikki rutiineihinne! Hyvää viikonloppua ja me kuullaan taas ens viikolla!:)

perjantai 24. elokuuta 2012

Vaatetuunausta!

Heissan! Pahoittelen että en ehtinyt tehdä eilen tätä postausta valmiiksi vaikka lupasikin julkaista tämän torstaina.. Oli aika kiireinen päivä joten koneelle en valitettavasti ehtinyt.
 
 Sain vihdoinkin niitit postissa! Tilasin ne viime viikolla ja sain ne maanantaina. Tulivat tosi nopeaasti ja olivat laadukkaita. Olin etsinyt pitkään kauppaa mistä niittejä voisi ostaa mutta niitä ei kyllä löytynyt mistään! Lopulta löysin kuitenkin nettikaupan, Niitit.fi, josta tilasin sitten kokeilumielessä vähän niittejä. Pyramiidi niitit olivat isompia ja pyöreämpiä kun miltä ne näyttivät kuvissa joten olin vähän pettynyt. Onneksi lopputulos oli kuitenkin hieno eikä niitit näyttäneetkään tyhmiltä. 
En suunitellut mitään ihmeempiä että kuinka monta niittiä jokaiseen riviin tulee tai mitään semmoista vaan aloin vaan kiinnittämään niitä shortseihini. Niittien kiinnittäminen osottautuikin paljon vaikeammaksi kun luulin. Ne oli vaikea saada farkkukankaan läpi ja sormiin sattui kun yritti vääntää noita metalli hakoja. Mutta se oli täysin sen arvoista sillä mun lemppari shortseista tuli nyt entistä hienommat! 
Tässä lopputulos!
Laitoin myös kaksi tähtiniittiä mustaan Cubuksen kauluspaitaani. Sopi erinomaisen hyvin paitaan mielestäni! Tähtiniitit olikin vaikeampi kiinnittää kun niissä oli niin pienet metalliha'at. Tähdet putoili kokoajan kun kangas oli niin ohutta enkä saanut niitä väänetyä käsin. Onneksi keksin ottaa pinsetin käyttöön joten sillä sitten sain ne lopulta pysymään. Vinkkinä teille jotka aiotte vääntää niittejä joskus tulevaisudessa.
Käytin paitaa lempikorjujeni kanssa heti seuraavana päivänä. Tähtiniitit näyttävät kultaisilta tässä kuvassa mutta ne ovat oikeasti hopeiset. Oli niin hyvä fiilis kun tiesi omistavansa vaatteen jota kellään muulla ei ole ja vielä kun oli itse tehnytkin! Mitä mieltä olette shortseista ja paidasta?
Asun täytteenä toimi tietenkin armeejatakki, aina rakastavani bootsit joihin olin myös laittanut vähän lisäkoristelua sekä Cheap Mondayn farkut.
Kokeilin myös erillaista hiustyyliä. Pidin hiukset matalalla ponnarilla ja kiharsin latvat. Sopi mielestäni hyvin asukokonaisuuteen. Ensin oli tosi outoa nähdä itsensä peilistä alhaisella ponnasilla mutta loppujen lopuksi en näyttänytkään niin tyhmältä. Haluan vain erottautua joukosta joten kokeilen vähän uutta aina silloin ja tällöin. 
Kun laitoin niitit bootsiin käytin saksea apuvälineenä. Nahka oli nimittäin sen verran paksua ettei metallihakaset menneet sen läpi. Tein pienet reijjät nahkaan saksilla ja sitten lisäsin niitit. Nyt näitäkin tulee varmaan käytettyä vieläkin useammin kun ovat saaneet vähän uutta eloa! Mikä on sinun mielestäsi kivoin tuunaamanijuttu? Bootsit, shortsit vai paita? Itse pidän kaikista mutta shortsit ovat ehkä lempparit.