""

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Paparazzi Model Management

Hei! Tämä kuva kertookin jo melkein kaiken tästä päivästä. Eli olin tänään mallitoimisto Paparazzilla haastattelussa. Olin lähettänyt sinne hakemuksen pari viikkoa sitten ja sain melkein heti vastauksen sieltä että he haluavat minut sinne haastateltavaksi. Olin pitänyt tämän salassa koska halusin yllättää teidät! Minä, äiti ja Gabi mentiin sinne yhdeksi sitten haastatteluun. Gabi ja äiti tosin vain tukena:)
Siellä sitten meidät otti vastaan todella mukava mies jonka kanssa keskustelimme minun kokemuksistani mallina ja tulevaisuuden suunnitelmista. Täytin myös kaiken maailman papereita siellä. Kaikki mitat, työkokemuksia, henkilötietoja ja semmoista. He sanoivat että olen vielä tosi nuori tälle alalle ja siksi ei pidä vielä kiirehtiä minkään kanssa! Heidän nuorin malli joka työskentelee on 16 vuotias ja niin minunkin pitää olla ennenkuin voin saada ihan oikeita kunnollisia mallintöitä. Jotain pientä vähäpalkkaisia hommia voi saada nuorempanakin mutta kunnon mallikansio kannattaa teettää vasta kun on lopettanut kasvamisen kokonaan. Sillä luusto ja kasvojen muoto voi muuttua jopa kahdessa kuukaudessa!
He sanoivat monesti kuitenkin olevansa todella kiinnostuneita minusta ja haluavat pitää minut heidän follow up listoilla. Se tarkoittaa sitä että tulen käymään heidän toimistolla monesti loppuvuoden ajan. Seuraavan kerran kun koulut alkavat. He mittaavat minut joka kerta, pituus, lantio, vyötärö ja rinta. Sitten kun olen lopettanut kasvamisen kokonaan he sanoivat että alkavat työstämään mallin uraani toden teolla. He sanoivat myöskin että voisin jopa tammikuussa 2013 alkaa työstää kunnollista mallikansiota. He eivät halua myöskään laittaa minua liian aikaisin mallimaailman kierteisiin joten siksi parasta suorittaa peruskoulu alta ja sitten keskittyä enemmän malli hommiin!
Olen tosi iloinen koska ei olisi voinut mennäkkään paremmin. Koska vaikka olisi kuinka hyvä niin fakta on vain se ettei kohta 15 vuotiaana voi vielä saada oikeita töitä sillä keho kehittyy vielä. Olen ihan innoissani nytkin koska he ottivat minut niin positiivisesti vastaan! Pelkäsin niin paljon että he sanoisivat vain että ei kelpaa ja heittäisivät minut ulos! Onneksi kävi juuri päin vastoin ja tämä tarkoittaa siis sitä että vuonna 2013 voin saada ihan oikeita töitä mistä mulle maksetaan ja pääsen mahdollisesti toimimaan kansainvälisillä markkinoilla! Nyt minusta tuntuu siltä kuin unelma olisi käynyt toteen!
Hahhaa tilannekuva juuri haastattelun jälkeen ;) Varmaan mailman järkyttävin kuva, ilman meikkiä ja puol unessa vielä, mutta niin hyvä tilannekuva joten oli pakko laittaa!
Haastattelun jälkeen lähdimme juhlistamaan Gabin kanssa tätä uutista menemällä Coffee Houseen.
Hahhaa!! Matkalla törmättiin tämmöiseen... :D
Kierreltiin vielä vähän kaupunkia Gabin kanssa ja yritettiin löytää jotain ostamisen arvoista, mutta huonoilla tuloksilla. Lopulta lähdettiin Gabille syömän hänen äitinsä tekemää herkkuruokaa ja sen jälkeen lähdin vielä katsomaan Gabin lentopallo treenejä! Oli ihan mukavaa, mutta vielä mukavampaa oli kun Gabi suostu tulla tallille mun kanssa hoitaa heppoja!! Hän uskalsi jopa ratsastaa Luckylla vaikka sanoi pelkäävänsä hevosia kuollakseen! I'm so proud<3
Ja heppajutuista puheenollen niin kaupungissa oli joku tapahtuma kun siellä oli poniratsastusta, viikatemiehiä ja hirveä yleiso hotel Kämpin ulkopuolella? Tietääkö joku mistä oli kyse?
Ihana päivä oli ja tästä on hyvä keskittyä loppukesän viettoon! Ihanaa kesää teille kaikille ja tosi paljon kiitoksia siitä että olette tsempannut minua niin paljon kaikissa mallijutuissa, ilman teitä en varmaan olisi tässä tilanteessa! kiitos<3

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

A new time has begun!

Heey! Tässä nää kuvat rannalta jotka kuvasin ennen kisoja. Nää on aika samankaltaset kun mun jossain aikasemmassa postauksessa mutta ei voi nyt mitään. Oon niin turhautunu tähän mun blogiin nyt! Se kaipais niin paljon uudistusta! Mun pitäis muuttaa toi banneri, fontteja, ja koko ulkomuoto! Tää pitäs saada vähän pirteemmäks ja freshimmäks koskä tää on nyt suoraan sanottuna ihan surkee... Pitäis myöskin laittaa tohon sivupalkkiinn mun Formspring, Weheartit, Instagram, Facebook jne jotta voisitte seurailla minua eripaikosta! Myöskin toivepostauksia saatte heitellä kommentteihin kun lystää niin voin tehdä tästä blogista enemmän teille mieluisan! Myöskin jos teillä on jotain muuta mitä voisin parantaa niin kertokaa toki! Nyt kesällä on ollut niin paljon kiireitä että bloggailu on jäänyt aika mitättömiin, mutta nyt kun mlla on synttärit ihan kohta niin haluan antaa teillekkin pienen lahjan. Eli teen Linkitä Blogi postauksen (tähän postaukseen ei pidä vielä linkata blogeja!) ja sen lisäks lupaan parantaa tätä mun blogi huimasti!! Sillä kun te tykkäätte lukea blogiani olen itsekin iloinen:)

Vielä kisoista vähäsen. Eli tänään ratsastin maasto-osuuden. Olin siis Lapinlahdessa kenttäkisoissa kisaamassa Tuttaria. Ja kuinkas ollakkaan suoritettiin maasto -osuus virheittä ja voitin koko luokan!! Olin todella tyytyväinen meihin! Voitin rehusäkin ja lisäksi saan tilille jonkin verran rahaa! Ei olisi voinut mennä paremmin!

tiistai 24. heinäkuuta 2012

I've been gone for a long time!

Coldplay-fix you
Hei! Pahoittelen tosi paljon etten oo ollu hirveen aktiivinen tän blogin suhteen nyt hetkeen. Olin tosin koko viime viikon riparilla enkä päässyt postailee sieltä. Ja heti palattua kotiin sairastuin... Ehdin olla noin 6 tuntii mun kaverin Hannan kanssa ennenkuin mun kurkkuun alko särkee ihan hirveesti!

Tässä päivän vaattet. Farkut GT, toppi wet seal(amerikasta), niitti rannekoru amerikasta, lompakko DKNY(amerikasta)
Mentiin vuokraamaan leffa Hannan kanssa jota aateltii sit kattoo illalla herkutellen. Oltais haluttu vuokraa nälkäpeli mut se ei oo vielkää tullu vuokraamoihin!! Otettii sit legendaarinen Americn Pie!
Illalla sitten herkuteltiin ja katottii toi Beta House, ei ollu mikää erityisen hyvä... Just leffan loputtua huomasin ett muo alko särkee kurkkuu ihan hirveesti! Ei siin sit mitää join pari kuppii teetä ja menin nukkuu mut sit seuraavana aamuna kipu oli vaan pahempi. Mulla oli silloin ratsastuskilpailut ja menin niihin vaikka särkikin. Hyppäsin 100cm ja 110cm luokat. Meni ihan hyvin koska sijotun 100cm!:) Mutta kun lähettiin kisapaikalta ja yritn juoda vettä se sattu ihan hirveesti! Ihan kun mun kurkku olis ollu täynnä haavoja!
Illalla mentiin mökille ja silloin tunsin jo että kurkku oli turvonnu sen verran ettei ruoka menny enää alas. Lisäks mulla oli 40 asetta kuumetta... Sit se vaan paheni ja lopulta en pystyny enää edes juomaa vettä. Äiti vei mut sairaalaan veri ja nielu kokeisiin. Sit selviski et mulla oli Angina ja kun olin kans valitellu mun vasenta korvaa nii ku ne katto sen nii mulla oli siellä tosi paha korvatulehdus! Lisäks mulla oli vielä nestehukka kun olin ollu 2 päivää juomatta ja 3 päivää syömättä. Nyt syön varmaa 100 eri lääkettä, ja ne on kyl auttanu. Kurkku on paljon parempi mut huomasin eilen et oon kans saanu tulirokon... Eks mä oo jo tarpeeks vammanen mä kiroilin koko loppuillan!! Kuume on kans laskenu joten kyl tää tästä mutta voin kertoo et tää viikonloppu on ollu yhtä helvettiä! Toivottavasti kenenkään ei tarvii kokee samaa!

Tänään tuun tankkaa itteni täytee lämmintä teetä hunajalla ja tuun kattoo kaikkii leffoja. Lisäks oon nii onnellinen et mul on nii ihanii kavereita joille oon pommitellu viestejä koko tän ajan ku oon ollu kipeen. Kiitti et jaksatte muo<3


tiistai 10. heinäkuuta 2012

Living in the moment!


 Päivän asu: Shortsit H&M, laukku Bakers, musta neule, niittirannekoru ja kengät Amerikasta, pääkallo sormus JC, hopeasormus JC, risti rusto korvis(ei näy kuvassa) Glitter.

Bob Sinclar feat. Pitbull - Rock The Boat

Hei! Ihanaa tiistai päivää! Voi että kun on hyvä fiilis nyt!! Kävin eilen shoppailemassa vähän kesäkamoja itiksessä. Sain ostettua kaikki tarpeellinen ja vähän lisääkin, hehh;) VIetin eilen tosi rennon päivän. Eka oli kello yhdeksän itiksessä tuhlaamassa rahaa, sitten menin tallille hyppää Luckyn kanssa ja kotona aloittelin pakkaamista riparia varten. Lähden huomenna kello 10 aamulla lautalla Leikosaareen missä meillä on meidän ripari. On aika jännää kun en tunne hirveen monta sieltä. Ainakin saan uusia tuttavuuksia!
Sovitin vähän bikineitä H&M:ästä mutta ei löytynyt mitään ostamisen arvoista. Sen siaan ostin kirkkaan vihreät farkut jotka tosin näyttävät tosi tylsän värisiltä kuvassa. Valaistus... Osin H&M:ästä myöskin kolme hopeeta sormusta, niitti laukun sekä aurinkolasit! Olen ollut koko kesän ilman aurinkolaseja koska edelliset piloottilasit menivät rikki:( Mutta nyt sain vihdoinkin ostettua uudet!
Tässä ihanan vihreät farkut jotka ostin Ginasta. Olen halunnut tän värisiä housuja jo pitkään mutta nyt vasta löyty napakymppi! Ostin myöskin mustavalkoisen topin jossa on avonaiset hihat. Love it!
Hahhaa, mun sisko tunki kuvaan!:)
Gustavo Lima- Balada
Toinen ehdoton kesän fiilistely biisi!

Tässä näette vielä kaikki ostokseni. Ootte ehkä jo huomanneet että oon nyt rakastunut noihin pääkalloihin. Mulla oli ennen höyhenet, ristit ja niitit joita ostin kasapäin kotiin. Kyl mä tykkään niistä vieläkin mutta ajattelin kokeilla vähän jotain erillaista:) Oon kyllä aina pitänyt mustasta, niiteistä ja tommosest vähän gootti tyylisestä mutta tykkään yhdistellä niitä vaaleiden tai raikkaitten värien kanssa jottaen pelästyttäisi ihmisiä kaduilla! :D

Nyt lähdenkin lähikauppaan mun kaverin Hannan kanssa ostaa jotain hyvää. Sit varmaa chillaillaa koko loppu päivä ja sit pakkaan loppuun kaikki ripari kamat! Pääsen ehkä postailemaan riparilta mutta ne ovat sitten kännykkäpostauksii joten tämä oli nyt vika normaali postaus viikkoon :) Ja hauskaa riparia kaikille jotka eivät ole vielä tänä kesänä ollut! Nauttikaa auringosta vielä kun voitte;)