""

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Fashion addicted



Maroon5 - Payphone
Tässä eilisen vaatteet. Eli olittekin toivoneet vaate idea ja tyyli postauksia joten panostin eilen vähän enemmän vaatteisiin ja koruihin jotta saisin toteutettua tän teidän toiveenne. Tuun kyllä tekemään lisääkin tämmösiä jatkossakin!

Ja vielä mallijuttuja. Eli sain nytten yhdeltä mallitoimistolta sähköpostia että en saanut sopparia niitten kanssa vielä. (Karen Lee Group:ilta siis) He sanoivat että minun pitää lähettää kuva edestäpäin kun hymyilen, yksi kun en hymyile ja molemmat profiilit. Sitten he katsovat ne läpi ja kertovat mitä voisin parantaa ens kerraksi.

 Syy miksi he eivät valinneet minua on koska olen vielä niin nuori, matkustusmatkat olisivat liian pitkät, työtä olisi hankala tehdä niin kaukaa kun en saa vielä saa matkustaa yksin tai asua yksin siellä, minun pitää pudottaa vähän painoa eikä mulla ole Amerikassa toimivaa Visaa. Mutta he sanoivat että kun olen vähän vanhempi mulla on tosi paljon suuremmat mahikset saada soppari!! Ikä kun on niin iso juttu tällä alalla kun pitää matkustaa niin paljon.

En tiedä vielä SOUL:in päätöstä mutta luultavasti en tule saamaan sopparia heidänkään kanssa samoista syistä. Mutta olin jo odottanut tätä ja tässä on hyvätkin puolensa. Silää pääsen uudestaan amerikkaan vuoden päästä!! Minä kun niin rakastuin siihen maahan<3 On helpottavaa tietää että pääsen takaisin sinne vaikka siihen on vielä aikaa. Ja tässä olisi kans tää Las Vegasin matka ennen seuraavaa Fox:in tapahtumaa. Mutta tällä alalla pitää olla, malttia, kuria, ja itseluottamusta! Ja eniten menestyneet mallit Fox:in kautta on joutunut käymään tuolla tapahtumassa jopa 5 kertaa ennenkuin vihdoinkin ovat saaneet sopparin! Ja sitä on kannattanut jaksaa odottaa sillä nyt he poseeraavat H&M:än mainoksissa ympäri maailmaa, Vouguen kannessa, Chanellin mainoksissa jne.

Eli mä en ainakaa lopeta tähän vaan tuun hulluna tekemään töitä tän vuoden jotta urallani tapahtuisi jotain edistystä. Castingejä, haastatteluja, hakemuksia, laihdutusta ja korkkareilla kävelyä, sitä tämä vuosi tulee sisältää minulle. 

xloveisintheairx

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Alkuperänen dieetti



These are measurements you are aiming for:
Bust: 32-34 inch (81cm-86cm)

Waist: 24-25 inch (61cm-63,5cm)

Hips: 34-34.5 inch (86cm-87,6cm)
(mun mitat: Bust: 86cm, Waist:62cm, Hips:91cm)

Diet: start cutting out processed sugars, junk food, fatty meats (ie bacon; pork in general) from your diet and replacing with lots of vegetables and lean protein (ie. fish, chicken). Beef/lamb you can have once in a while. Carbs you can have but in moderation; only once a day and only whole grains/multigrains. Fruit you can have a total of 2 servings/day (ie. an apple = 1 serving; portion size of fist = 1 serving).

Start portion control (vegetables should be the size of two fists and protein the size of one fist).

Eat 6 times a day where portions are the same.

Keep track of your measurements when you wake up every day in a spreadsheet and measure in the same place every day.

This is a general diet. Please send me your spreadsheet each week so we can alter your diet specifically.

Exercise: no running, weights, muscle- building activities. Aim for long power walks (30-45 minutes) for cardio etc with Pilates, yoga etc. toning workouts.

Good luck!!
from: Amanda



Dieetti alkakoon!!

Ajattelin nyt nopeesti tehä postauksen kun pääsin hetkeksi irtautumaan lapsista. He katsovat innokkaasti muumeja ja silloin niitä ei voi häiritä mikään. Tujjottavat ruutua räpäyttämättä silmiä;) Mutta mä sain siis eilen sen dieetin sähköpostissa ja ja sain pienen shokin kun luin sen läpi. Kerron lyhyesti mitä dieetti sisältää koska se on englanniksi enkä jaksa kääntää kaikkea suomeksi. Teen kyllä erillisen postauksen mihin copsaan koko dieetin sähköpostista niin saatte treenaa englannin taitoja.

Mun pitäisi syödä 6 kertaa päivässä. Mahdollisimman pieniä annoksia. En saa syödä rasvaista lihaa (pekonia, makkaraa, kebabia jne) en myöskään saisi syödä lehmää tai sikaa, mutta kerran vikkossa on ok. Ne pitää vaihtaa vaaleaan lihaan kuten kanaan. Joka päivä mun pitää tehdä powerwalk:ia 30-40min. Ei mitään lihastreeniä! Tai juoksemista. Hidasta hölkkää voi tehdä. Perunaa, pastaa ja muita hiilareita saa syödä vaan kerran päivässä ja silloinkin mahdollisimman vähän. Kaksi kolmasosaa lautasesta pitää olla vihreetä ja yksi kolmasosa jaetaan lihalla ja hiilareilla. Kaikki makeat herkut pitää jättää pois. Hedelmiä ja vihanneksija syödään aina välipalaksi. Leipää kerran päivässä mutta vain ruisleipää tai täysjyvä leipää. Joogaa tai pilatesta pitäisi alkaa harrastaa.

Tossa ainakin ne mitä muistan mutta saatte tosiaan alkuperäsen dieetin englanniksi tänne blogiin vielä jos tossa oli jotain epäselvää :)

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lastenhoitoa ja mallihöpötystä

Heipps! Tää on nyt tämmönen puol kännykkäpostaus. Eli kuvat on kännykästä mutta kirjoitan tätä nyt koneelta. En voinut ottaa järkkäriä mukaan lapsenvahti töihin. Eli olen tänään ollut koko päivän hoitamassa lapsia. Ollaan käyty puistossa, katsottu lastenohjelmia, nukuttu päikkäreitä, pelattu angry birds:ia ja kaikkea semmosta. Oli taas rankka päivä mutta nukuin pari tuntia sohvalla kotiin tultua.
Vielä semmoinen juttu että tämä Amanda Vu joka bongas mut sieltä Amerikasta on luvannut lähettää mulle yhden dieetin jolla yks ruotsalainen malli oli laihtunut 10 kiloa puolessa vuodessa. En mä ehkä ihan niin liiallisuuksiin aio pyrkiä mutta ainakin 5 kiloa pitäisi saada pois. Tämä voi kuuostaa tosi älyttömältä mutta se on vaan totuus että mun pitää laihtua. Mun pitäis kans alottaa joku jooga... se kiinteyttää kuullemma tosi hyvin. Harrastaako edes kukaan alle 20 vuotias sitä? Voisi mennä jonkun kaverin kanssa kursseille. Niin ja mun pitää siis laihtua siks koska oon menossa sinne Foxin tapahtumaan uudestaan tasan vuoden päästä. Vaikka saisinkin nyt sopparin niin silti, koska haluaisin saada sopparin jonkun vähän tunnetumman mallitoimiston kanssa kuten Fordin tai Eliten kanssa. Muttan tuun käymään euroopassa tän vuoden aikana monessa eri mallitoimistossa haastatteluissa koska se olisi kuitenkin helpompi aloittaa euroopasta ja siirtyä amerikkaan vähän vanhempana. Mutta saa nähdä mihin elämä vie, elän nyt päivä kerrallaan. Mutta olishan se ihan siistiä jos tästä tulisi joskus ura :)

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Jet-lag!

Hahhaa, Gabi osti jo seuraavan vuoden koulurepun! Ihana eikö? ;) No ei, löysi sen ja karvalakin siivotessaan huonetta.
Drake ft Rihanna-Take Care
(tästä biisistä on kyllä tullut ehdottomasti mun 2012 kesäbiisi! Mun maha täyttyy perhosista ja kuplin ilosta kun kuulen tämän. Jos joku ei ole vielä kattonut tätä videota niin käykää kattoo, siinä kuulette että tämä kyseinen kappale soi siinä taustalla kun kävelen catwalkilla. Nyt kin kuuntelen sitä kun kirjotan tätä postausta enkä voi lopettaa hymyilemistä, olen niin iloinen kaikesta mitä olen saanut kokea viime viikolla!)

Heippa hei! Pitkästä aikaa sain otettuu tolla järkkärillä vähän kuvia jotta saisin väsättyä teille ''kunnon'' postauksen. Noi kännykkä postaukset on kyllä ihan järkyttäviä täytyy myöntää!
Tänään heräsin kumma kyllä jo puoli kahdeksan ihan ittestään, olin tosin parin tunnin päästä taas tosi väsynyt!! Rytmi on kyllä ihan sekaisin kun tosiaan nukun yleensä kahteentoista päivällä. Mut ihan hyvä jos tää unirytmi jäisi nyt päälle koska onhan se kivempi nauttia koko päivästä sen sijaan että nukkuisi puolet siitä. Menin morjestaa Gabia päivällä ja annoin hänelle tuliaiseni Amerikasta. Hänkään ei ollut mikää aamuvirkku kun oli just tullut riparilta. (Ei ollut varmaan nukkunut siellä minuuttiakaan). Syötiin jätskit, räjäyteltiin vesi-ilmapalloja puol nukuttiin melkein tunti kun oltiin niin väsyneitä ja kateltiin kuvia sen riparilta. Mulla oli sitten illalla ratsastus ja kun tulin kotiin katsoin nauhalta tän päiväsen Tuuli Ranta jakson.

Ootteko te kattoneet Tuuli Rantaa? Ja onks se teijjän mielest hyvä? Musta se on jopa huonompi kun nää oikeet salkkari jaksot mut siihen jää kyllä koukkuun.

xloveisintheairx

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

See you soon america!

Istun juuri orlandon lentokentällä ja lento lähtee seitsemältä illalla amerikan aikaan. Ollaan syöty subwayssa, nautittu starbucksin smootiesta ja kahvista. Ehdittiin käydä shoppailemassa tuliaisia florida mallista aijjemmin päivällä. Ostin samalla aivan super ihanat vaaleanpunaiset shortsit joista laitan kuvan kun palaan suomeen. Ostin myös mustan nahkalaukun niiteillä ja kultaisen niitti kaulakorun. Vivulla on aika haikeet fiilikset kun se ei tiedä milloin pääsisi uudestaan amerikkaan, mutta on ainakin nauttinut 100% kuluneesta viikosta! Mä tiedän kuitenkin jo nyt että mä tuun takas tänne viimeistään kahden vuoden päästä, eli 16-vuotiaana. Koska silloin mulla on paremmat mahikset saada soppari jonkun mallitoimiston kanssa kun saan matkustaa yksin. Mutta olen mahdollisesti myös menossa marraskuussa Las Vegasiin iskän kanssa työmatkalle (siis iskän työmatkalle, ei mun). Mutta kohta olen jo taas Suomessa ja näen kaikki kaverit!! En malta odottaa, on ollut niin ikävä! Nähään suomessa:)

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Call back!!

Tämä kuva kertookin jo melkein kaiken. Eli sain call back:in kahdelta eri mallitoimistolta!!! He haastattelivat minut, ottivat kuvat ja ottavat sitten yhteyttä jos saan tehtyä mallisopimuksen heidän kanssaan.

Hahhaa, tämä kuva otettiin juuri ennenkuin julistettiin call back:sit. 
Tässä kuva SOUL:in haastattelu pöydästä. 
Lopuksi meidät haastateltiin koska olemme suomalaisia. Se meni ihan päin persettä! Mutta lupaan linkata videon tänne kun se tulee foxin sivuille tai youtubeen.

Catwalk

(pahoittelen tosi paljon kuvien laatua!!! Yritin sanoa iskälle että kuvaa mun järkkärillä mutta halus kuvata sen uudella pokkari kameralla... joten tässä tulos)

Kävin tänään illalla kuuntelemassa tunnin luentoa siitä miten vaativa tämä ura on ja kaikkea agenteista, eri mallin töistä katalogimallina, showroom mallina ja mainosmallina, tuloista, managereistä, matkustamisesta, ja terveydestä. Tuli paljon tietoa kerralla. Nyt pitää mennä nukkumaan ja ottaa kunnon kauneusunet jotta ei näytä huomenna ihan zombilta!! Kello on täällä nyt 21.45 joten olen jo aikataulusta vähän myöhässä. Öitä teille vaikka kello onkin jotain 4 yöllä siellä, jos joku nyt vielä lukee tätä :)