""

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mallikansiokuvat






Tässä lupaamani mallikansiokuvat. Voitte myös käydä katsomassa kuvat Clamosin nettisivuilta painamalla tästä.

x love is in the air x





torstai 29. maaliskuuta 2012

U can always ask for forgiveness, but u can't take back what u already have done






Moikka! Tänään on tapahtunut vähän kaikkea. Eka positiiviset asiat. Kävin koulun jälkeen Ciao caffé:ssa syömässä Hannan kanssa. Vaihdeltiin kuulumisia ja rupateltiin vähän kaikesta. Ihana nähdä Hannaakin pitkästä aikaa. Koulussa oli taas vähän säätöä mutta kai tämäkin tästä. Mutta millaista elämä olisi  ilman vastoinkäymisiä? What doesn't kill you makes you stronger, vai miten se nyt meni :) Yrittäkää te jaksella siellä!

Ihanaa kesän odotusta! 

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hold on your dreams...






Heipparallaa! tänään ei oo ollu mitenkään kummallisempi päivä. Lyhyesti sanottuna, koulua, kavereita, ratsastusta ja kokeisiin lukua. Oon kans tehny oman we heartit tilin, mut en oikein osaa vielä käyttää sitä... Ilmottelen heti kun saan ladattua kuvia sinne niin voitte seurailla muo sieltäkin:) Kaikkea hyvää teille <3 




tiistai 27. maaliskuuta 2012

I love just who u are, that's why u are my favorite








Heissan! tässä kuvia eilisen asusta.  Otin koulun jälkeen Martinasta päivän asukuvia mun järkkärillä mutta sitten innostuinkin ottamaan hänestä enemmän ''malli pose'' kuvia ja hän sitten kokeili ottaa minustakin. Tässä siis lopputulokset! :) Voi käydä katsomassa millaisia Martiinan kuvat olivat  täältä. En tosin tiedä milloin hän julkasee ne blogiinsa.

PS. Olen nytten saanut ne mallikuvat ja tulen luultavasti julkaisemaan ne viikonloppuna.  

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Päivän asu


Tässä kuvia eilisen päivän vaatteistani. Kävin aamulla Valtterissa ja ostin sieltä vähän vaatteita joista teen erillisen postauksen tällä viikolla. Mutta tuossa näette ainakin takin jonka ostin. Eli vihreä parkatakki lähti 4 eurolla! Olin tosi tyytyväinen löytöihini!

x love is in the air x

Valtteri





Käytiin tänään aamulla Valtterissa vähän ostoksilla. Lähdettiin heti aamusta jotta ehdittäisiin olla siellä edes tunti. Me kaikki löydettiin tosi kivoja löytöjä! Teen omista ostoksistani postauksen tällä viikolla. Mulla oli riparitapaaminen aamupäivällä joten shoppailut jäikin nopeaan kun piti kiiruhtaa sinne. Olin sitten noin kolme tuntii kirkonpenkillä jonka jälkeen lähdettiin Itikseen. Otin Maisan kanssa Jungle Juice Bar:ista pari raikasta smoothieta ja kierreltiin kauppoja hetken. Sitten suunnattiin takaisin kirkkoon kun mulla oli taas joku riparikokous... Yhteensä kuuden tunnin kirkossa oleskelun jälkeen pääsinkin kotiin lukemaan historisn kokeeseen. Tämmöinen kirkkopainotteinen päivä tänään. Ihanaa päivän jatkoja!!

x love is in the air x 

torstai 22. maaliskuuta 2012

snorklausta


Tässä yksi kuva meidän katamaraanireissulta josta en jaksanut kirjoittaa. Käytiin siis katamaraanilla purjehtimassa jossain saarten ympärillä ja pysähdyttiin snorklaamaan Mahongany Bay:ssa. Isä oli ostanut vedenalasen kameran joten kokeiltiin sitä siellä. Ja ihan hyviä kuvia tuli! :)

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Last day

( en ole postaillut pitkään aikaan koska on ollut niin paljon koulujuttuja ja mun kone oli arestissa...)



Aamulla lähdettiin viettää vikaa lomapäivää Tiki Beach:ille. Oli tosi lämmin ja mukava päivä! Löhöiltiin rannalla viimeistä kertaa serkusten kanssa sillä oltiin päätetty että me ei enään lähdetä reissuun kimpassa kun se on aina niin hankalaa. Meinaan kaikki suunnittelut ja semmoset.









Kävin kampaajalla laittaa blondeja raitoja hiuksiini loppuillasta. Tuli kyllä aika blondit täytyy sanoa! ( tai sitten se vaan tuntu siltä kun oli tottunut olla brunetti)




Tässä lopputulos! :)



Käytiin vielä syömässä illallinen ravintolassa jonka jälkeen viimeinen illanvietto. Kauheaa oli ajatella että ylihuomenna olisi taas suomessa! En halunnut edes ajatella millanen jet lag mulla tulisi olemaan.... No onneks siitäkin on nyt selvitty:)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Sparkling sea, massage and ice cold smoothie


Heippa! Nyt olen sitten leikkinyt eri kuvankäsittely ohjelmilla noin kahden tunnin ajan ja tässä ovat lopputulokset! Tässä kuvia Costa Maya:asta eli toiselta saarelta missä me pysähdyttiin koko päiväksi.



 Tänään mä ja iskä oltiin vaan rannalla koko päivä kun äiti ja mun sisko olivat katsomassa Maya tempeleitä. Meillä oli oiken kiva päivä! Kävin myös tunnin hieronnassa palmujen varjossa. Nyt vasta alkoi oikeasti tuntua että olin lomalla kun pääsi kunnolla rentoutumaan. Nautittiin varmaan kymmenen eri smoothieta ja jäähilejuomaa kun saatiin ilmaiset kupongit laivalta juomabaariin. Ainoa miinus oili se että olin ollut kokoajan vain toinen puoli auringossa joten... minulle jäi toinen puoli vitivalkoiseksi ja toinen oli tulipunainen! No mutta kai tämäkin kuuluu siihen lomaan, minä olen ainakin palanut jokasella lomalla vaikka kuinka olen yrittänyt kylpeä aurinkorasvassa.


Matkalla takas laivaan törmättiin pieneen tanssiryhmään jotka tanssivat kadulla jotain mexicolais tyyppistä tanssia. Laivalla käytiin syömässä serkkujen kanssa ja sitten valmistautumaan uuteen päivään.


Hyviä lomafiiliksiä kaikille!

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

swimming with dolphins!










Moi! Tässä kuvia kun pysähdyttiin saarelle Cozumel joka siaitsee Mexicon saaristossa. Käytiin aamupäivästä uimassa delfiinien kanssa joka oli aivan huikea kokemus!! Olen aina pienestä pitäen halunnut uida delfiinien kanssa ja nyt tämäkin unelma sitten toteutui :) Sitten käytiin kiertelemässä kylällä jossa myytiin tosi lomahenkisiä koruja en itse ostanut mitään kun olivat aika ylihintasia... Löhöiltiin rannalla puolisen tuntia kun odoteltiin muutaporukkaa (meidän serkkuja jotka myös olivat samalla reissulla kun me) Kun he saapuivat käytiin nauttimassa mansikka Margaritat Fat Tuesday kahvilassa. Sitten palailtiin pikkuhiljaa takaisin laivalle ja otettiin aurinkoa loppupäivä. Että tämmöinen leppoisa lomapäivä tälläkertaa.

Öitä rakkaat lukijat! <3