""

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Day 3

Tässä poseeraan Miami Beachillä aurinkolasit päässä pitkästä aikaa! Jos ihmettelette miksi mulla on nahkatakki päällä niin vastaus on että aurinko kyllä paistoi mutta siellä oli tosi kylmä viima kokoajan! Onneks iltaapäin lämpeni vähäsen.


Aamulla käytiin siskon kanssa hotellin uimaaltaassa uimassa hetken siten lähdettiin kävelemään Ocean Driveä pitkin etsimään kahvilaa.






Me ei löydetty kahvilaa mutta jäätiin yhteen ravintolaan ottamaan raikkaat hedelmä drinkit.
Sitten lähdettiin meidän pienellä vuokra-autolla yhdelle shoppailukadulle. Just kidding!! Tollanen sattui vain
 ajamaan ohi kun me istuttiin ravintolassa. Ihan kävellen saimme pärjätä :)


Shoppailin vähän Victoria's secretissä sekä parissa koruliikkessä. Löysin myös Gap:istä ihanan neuleen josta kuva postauksen lopussa.
Tässä ostokseni Victoria's Secretistä. Eli ostin tuollaisen meikkipussukan, kosteusvoiteen, tuoksu spray:tä ja suihkugeelin.


Ostin höyhen hiuslisukkeen yhdestäkorukaupasta jonka niemä en valitettavasti muista... Mutta olen etsinyt tuollaista jo pitkään ja nytt sitten tuli löydettyä!


Ostin myös aivan ihanan niittirannekorun! Olen aivan hulluna niitteihin joten voitte arvata
että seisoin ostoskassi kädessä vain pari sekuntia nähtyään tämän ihanuuden!


Niinkuin moni jo varmaan tietää niin ristitkin ovat heikkouteni, joten nappasin nämäkin mukaani.


Gapistä löysin pinkin neuleen (näyttää tosin punaiselta kuvassa). Minulla on jo pinkki neule mutta kun oli sen verran kylmä niin tarvitsin jotain lämpimää nopeasti.

Nappasin vielä lähikaupasta Glamour lehden ja vähän iltapalaa. Sitten menin nukkumaan.


x love is in the air x


Welcome to Florida Guy's!

Nyt on sitten aika taas tehdä pieni matka takaisin Amerikkaan mun blogissa, eli kerron lyhyesti mitä tehtiin kun saavuttiin lentokentälle ja siitä eteenpäin. Tulen siis jatkossakin tekemään joka päivä yhden tai kaks postausta meidän reissusta päivässä ja jos jotain ihmeellisempää tapahtuu parin seuraavan viikon aikana kerron siitä sitten erikseen toisessa posauksessa. Tämä siis tarkoittaa sitä että en tule tekemään postauksia seuraavan viikon/kahden aikana muusta kun meidän reissusta.

Päivä 2
Meidän hotellin nimi oli siis Grand Beach Hotel. Oli kyllä tosi kiva hotelli! Ihanat aamiaiset ja lämpimät porealtaat ja lastenaltaat takapihalla. Kaunis näköala ja ranta 100m päässä hotellista. Tuli ainakin hyvä ensivaikutelma!
Meidän näköala kahdeksannestatoista kerroksesta. Voin vakuuttaa että oli vielä kauniimman näköistä illalla kun kaikki kaupungin valot loistivat!

Me siis lähdettiin heti lentokentältä taksilla meidän hotellille. Vietiin kamat huoneeseen ja laittauduttiin iltaa varten. Ehdittiin myös kierrellä vähän meidän hotellialueella kunnes piti lähteä kaupungille. 

Illalla käytiin vielä vähän kiertelemässä kaupungilla. Siellä oli paljon liikennettä ja autot tööttäilivät kokoajan! Ihan eri meininki kun Suomessa. Yritettiin löytää jotain ravintolaa mutta kaikki olivat kuulemma South Beach:issä eikä me jaksettu lähteä sinne asti enään joten päädyttiin syömään omassa hotellissa keitot iltapalaks. Illalla kun oli nukkumaan meno aika, en ollut saada unta, kun tunne siitä että on niin kaiukana kotoa, maassa johon on aina unelmoinut pääsevänsä, oli niin uskomaton! Lopulta nukahdinkin hymy huulille valmiina uuteen aamuun. 


x love is in the air x





maanantai 27. helmikuuta 2012

A long journey

Heippa vaan kaikille!

Noniin  mites teidän loma on mennyt? Mulla on ainakin mennyt loistavasti!  Mulla on ollut hirveä ikävä teitä kaikkia mutta jotenkin aika on taas mennyt niin nopeasti!! Vastahan mä pakkasin tätä reissua varten ja nyt kaikki on jo ohi! No mutta asiaan...

Päivä 1

Me siis lähdettiin ajaa lentokentälle kuudelta aamulla. Me oltiin kaikki yliväsyneitä kun muutenkin univelkoja on päässyt kertymään. Me siis lennettiin ensin Lontooseen jossa me vaihdettiin American Airlines:iin jolla me jatkettiin Miamin lentokentälle.

Ennen lentokoneeseen pääsyä syötiin aamupala kentällä.


Lontoossa käytiin vähän kiertelemässä kauppoja ja ostamassa kahvit Starbucks Coffee:sta. Lentokentällä oli mm Zaran kauppa josta löysin ihania paitoja kukkaprinteillä! Niitä tulee varmaan suomeenkin kevään mallistoihin, ainakin toivon niin! Löysin myös ihanat beiget housut sekä jakkuja jotka olisivat niin hyvin sopinut vaatekaappiini, mutta en halunnut tuhlata kaikkia rahojani heti.


Tässä vielä kuva minusta ja siskostani juuri ennen koneen laskeutumista Miamiin. Ollaan molemmat uupuneita mutta olihan ne kuusitoista tuntia istuskelua koneessa silti sen arvoisia!

torstai 9. helmikuuta 2012

Bye bye, for a long time...

Miami_skyline_miami_beach_florida_postcard-p239762827189010731z8iat_400_large


Tää on nyt sitten vika postaus ainakin kahteen ja puoleen viikkoon... En pääse siis bloggaamaan matkan päältä joten saatte kuulla seuraavan kerran kuulumisia kun palaan. Minun tulee niin ikävä teitä kaikkia ja varsinkin rakkaimpia ystäviäni! Mutta yritän kestää:) Jos ketään vielä kiinnostaa niin sain eilen sen lyhytelokuvan! Katsoin sen varmaan sata kertaa läpi mutta nauroin silti yhtäpaljon itselleni joka kerta! Yritän saada sen ladattua tänne blogiin niin pian kun mahdollista, jos saan luvan elokuvatiimiltä. Mutta haluan vielä toivottaa oikein hyvää matkaa kaikille jotka ovat lähdössä matkalle lähiaikoina, sekä muille hyvää hiihtolomaa!! Pärjäilkää<3 

tiistai 7. helmikuuta 2012

A bite of love...


Hejsan!
Että tää pakkaaminen voi olla vaikeeta! Oon pakkailu Maisan kanssa jo kolme tuntia ja silti puuttuu vielä puolet, mä kun oon niin tarkka siitä mitä otan mukaan. Onneks suurin osa on jo matkalaukussa. Maisa tuli siis meille heti koulun jälkeen ja me ollaan melkeen vaan pakkailtu ja syöty. Ollaan myös leikitty Bambin kanssa. Vaikka tää pakkailu onkin rankkaa niin se on silti aina yhtä kivaa, siitä tulee aina niin hyvä matkafiilis! Toisin kuin laukkujen purkamisesta... Vaikka laukku olisi täynnä kaikkea uutta ja ihanaa niin ei millään reissun jäljiltä jaksaisi laittaa kaikkea oikeille paikoilleen. Ahmittiin juuri isot pannukakkupalat, jotka äiti leipoi aikaisemmin. On ollut ihanaa vain olla kotona verkkareissa, hiukset sotkuisesti nutturalla eikä välittää ulkonäöstä yhtään.


Kohta mä lähden saattamaan Maisaa kotiin. Tässä vielä vähän kuvia tästä päivästä.Hauskaa illanjatkoa, rakkaat lukijat. See you soon:)







maanantai 6. helmikuuta 2012

A day like all the others

Hei!

Ihanaa että toi sää nyt pikkuhiljaa alkaa lauhtuu. On ollut niin järjettömän kylmä että pelkkä ajatus esim bussipysäkille kävelemisestä on jo painajainen! Mutta kuten jo otsikko kertoo niin tämä on ollut ihan normaali päivä. En ole vielä ehtinyt tehdä oikeinmitään, sillä tulin vasta äskettäin kotiin. Pitää vielä lukea kokeseen ja käydä kääntymässä tuolla tallinpihalla (taas vaihteeks) Onneksi mä pääsen kohta matkalle koska mun pää ei enään pitkään kestäisi tätä samaa pyörää... Koulua,koulua ja koulua...

Jotta tästä postauksesta ei tulisi ylitylsä niin kerron teille pienen uutisen. Jotkut lukivat jo facebook seinltäni pari viikkoa sitten että he saisivat tietää yhden tosi kivan jutun 10.2. Mutta valitettavasti se kiva juttu siirrettiinkin hiihtoloman jälkeiselle viikolle. Joten koittakaa kestää saatte kyllä tietää jossain vaikheessa mistä on kyse ;) Ihanat illanjatkot!






 Tuossa toisena oli kuva mun kaverista martinasta käykää kattomassa sen blogi tästä:)




sunnuntai 5. helmikuuta 2012

winterwonderland





Ekaks, tänään on ollut niin hieno ilma ett huhhu! Harmi vaan ett on nii kylmä. Mut tänään olen siis ollut Toven kanssa. Käytiin vähän kuvailemassa päivällä. Illemmalla kokeilin kihartaa mun hiukset laineille ja tossa yläpuolella näittekin jo kuvan niistä. Aloitin jo pakkaamisen USA:n matkaa varten. On vaikea olla pakkaamatta liikaa tavaraa koska haluan niin ottaa kaikkia kesävaatteita mukaan, mutta kun sitten uusille tavaroille ei jäisi tilaa...Noh.. kai tää pakkauskriisi kuuluu siihen lomafiilikseen;) Hyvää reissua kaikille lukijoille jotka ovat menossa jonnekkin hiihtolomalla tai lähiaikoina! Nauttikaa vikasta viikonlopun lomapäivästä, kun vielä voitte :)

Remember the people who you want to remember you

Oli pakko tehdä tämmöinen pika postaus nyt koska olen koko aamun rustaillut ystävänpäiväkortteja. En ole koskaan lähettänyt ystävänpäiväkortteja joten nyt kun kerras oli aikaa niin ajattelin että se olisi ihana yllätys kortin saajalle. Toivottavasti tuosta kuvasta ei saa tekstistä selvää koska sen on tarkoitus olla yllätys:) Hyvää ystävänpäivää ( hiukan etuajassa... )

x love is in the air x


lauantai 4. helmikuuta 2012

My room in pictures







Innostuin vähän kuvailemaan joten kuvasin vähän esineitä joita vaihdoin joulutavaroiden sijaan. Hyvää yötä kaikille :) 

only love can build us a bridge of light



Terkkuja mun rakkaalta serkulta Janetelta! Mun siskolla oli tänään sukulaissynttärit joita vietettiin hyvässä seurassa ja herkkujen parissa. Ennen synttäreitä siivosin huoneeni hulluna jotta kehtaisin päästää ketään sisälle. Kävin myös lenkillä bambin kanssa jolloin räpsin vähän talvikuvia. (Nyt kun vihdoinkin sain kameran takaisin arestista...) Olen ihan täynnä ja taidankin kohta katsoa vielä jonkun leffan näin lauantai illan kunniaksi. Kiitos kaikille vieraille ja erityisesti Janetelle kun opetin mulle kaikkia kameran ominaisuus juttuja:)  Ihanaa illanjatkoa kaikelle!