""

maanantai 30. tammikuuta 2012

Back to normal life









Heipparallaa! Nyt on sitten rasastus reissu takana ja elämäni jatkuu taas tylsäällä samalla tavalla... Joo tulin tänään noin 20 min myöhässä ekalle tunnille kun olin nukkunut vähän pommiin. Eikä kyllä yhtään huvittanut mennä kouluun! Koulun jälkeen menin kotiin Marren, Toven ja Mirjamin kanssa. Kuvailtiin vähän kotimatkalla kunnes kaikki meni omia teitään minne nyt olikaan menossa. Jatkoin Toven kanssa vähän pidemmälle jotta voitaisiin puhua pidempään. Ei tehnyt yhtään mieli mennä kotiin! Mutta jotenkin löysin itseni  kuitenkin kotiovelta. Olen nyt vain bloggaillut ja syönyt :) Englannin kokeeseenkin pitäisi (joskus) lukea. Se kun on jo huomenna! No onhan tässä vielä koko yö aikaa ;) Ihanaa illan jatkoa!

x love is in the air x

My new camera!


Wohooo!! Olen niin iloinen! Tämä on siis se pieni yllätys jonka sain eilen tullessani kotiin. Olin kyllä puhunut järkkäristä jo pitkään mutta en missään nimessä ajatellut saavani semmoista, ainakaan ennen mun synttäreitä! Toisin kävi. Isä perusteli oston näin: Mä haluan sun pystyvän ottamaan parempia kuvia sun blogiin. Ja koska sä tarviit hyvän kameran Floridan matkaa varten jotta sä voit kuvata kaikki sun uudet vaatteet ;)

Mä kyll nauroin ton lauseen jälkeen. Miten mun isä voikaan tuntea mutt niin hyvin :D
Sain myös kaks kirjaa kameran mukana jotka mä luin eilen kannesta kanteen. Opin kyllä paljon mutta en silti oikein osaa käyttää tota vempainta... Harjoitus tekee mestarin:)

Last day in Tampere





Kun tulin eilen kotiin reissulta olin niin väsynyt ett en jaksanu tehä mitään postausta. Mutta nyt olen nukkunut ja raahannut itseni koneen ääreen joten tästä lähtee... Eilen meillä oli estetunti joskus kahelta. Lucky oli super hieno ja teki kaiken mallikkaasti. Ulkona oli melkein -15 astetta joten olin kuolla kylmyyteen. Tunnin jälkeen me lähdettiin heti ajaa kotia päin. Matka oli pitkä ja täyttä tuskaa... Kun päästiin tallille hoidettiin nopeasti Lucky ja sitten suunnattiin kotia hohti. Kotona minua odotti pieni yllätys!! Käy katsomassa yllätys täältä! Olin niin iloinen koska olin halunnut semmoisen jo pitkään ja siitä olisi paljon hyötyä blogissani. Opettelin vähän käyttämään sitä ja sitten oli nukkumaan meno aika.

x love is in the air x

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Breakfast is the most important meal of the day!


Huomenta kaikille! Tulin äsken aamiaiselta. Pitkästä aikaa sain syödä kunnolla! Tarjolla oli kaikkea hyvää ja nyt jaksan sitten koko päivän takaisin helsinkiin. Kuulemisiin :)


x love is in the air x

lauantai 28. tammikuuta 2012

norlandia care






Tässä näitte vähän kuvia meidän hotellihuoneesta. Kuten jo sanoin terkkuja Tampereelta postauksessa, niin luulin meidän hotellihuoneen olevan joku slummi huone koska se makso niin vähän enkä tntenut tätä norlandia care ketjua. Mutta huone olikin tosi viihtyisä ja iso. Parasta oli super pehmeät sängyt! Oli niin ihanaa löhöillä peiton alla samalla kun mä selailin blogeja. Muutenkin oli ihanaa päästä arjesta pois eikä tarvinnut stressata mitään. Illalla me syötiin iltapalat jotka me oltiin ostettu huoltoasemalta aikaisemmin, katsoin renttu akatemian sekä ruotsin miljonääri äidit. Lopulta nukahdin tv ja läppäri päällä ja heräsin joskus kolmelta sammuttamaan ne. Tulin siis äsken aamiaiselta josta tulen laittamaan pari kuvaa seuraavaan postaukseen.

x love is in the air x

every day makeup


Pohjustan meikin Maxfactorin meikkivoiteella

Peitän tummat silmänaluset mabyllinen valokynällä

Peitän epäpuhtaudet ja tummat kohdat ihossa Laura Keyn peitevoiteella

Lisään ripsiin runsaan kerroksen Mabyllinen one by one mascaraa


Huulille lisään vielä blistexin protect plus huulivoidetta joka on super suojaava ja kosteuttava (sekä hyvän makuinen)

Lopuksi lisään sipaisun aurinkopuuteria poskille ja varjokohtiin kasvoissa. En ole varma merkistä mutta siinä on We care merkki.

Tässä on kuva lopputuloksesta. Olemme siis matkalla Tampereelle ja takanani on kaikki matkatavarat joten siksi auto näyttää niin sotkuiselta

terkkuja Tampereelta!




Huhhei... On taas kerran ollut pitkä ja raskas päivä. Ensin kolme tuntia istuen autossa. Voin vakuuttaa että jalkani olivat ainakin puolet matkasta puutuneet... Perille päästyämme oli tunti ulkona odottelemista kunnes mun oma ratsastustunti alkoi. Tunnin jälkeen piti viedä Lucky vuokratallille ja sitten taas tunti säätämistä kamojen kanssa. Olin tässä vaikheessa jo ihan loppu mutta sitten piti vielä mennä takaisin maneesiin kantamaan esteitä huomiseksi. Sen jälkeen alkoi matka kohti hotellia. Olin varautunut meidän hotellin olevan joku slummi paikka mutta toisin kävi! Huone on tosi iso ja siisti. Sängyt ovat pehmeitä ja meillä on jopa taulutelkkari. Luksusta! Nyt on sitten iltapalan aika ja sitten nukkumaan. Öitä!



Wanted!

Noniin terveisiä täältä tien päältä! Istutaan autossa matkalla Tampereelle ja ajan kuluksi löysin (taas vaihteeks) ihania vaatteita joita haluan. Ensimmäisenä keltaiset ja punaiset housut!  Sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka paljon haluaisin semmoiset. Sitte karvaliivi. Minulla on jo vähän sen tyyppinen mutta siinä on neulottu takaosa katso kuva tästä(kelaa sivua vähän alaspäin niin löydät kuvan). Mutta haluaisin nyt karvaliivin joka peittää myös selän. Olen puhunut aiemmin jo nahkarannekoruista niiteillä. LOVE! Ja tuo höyhensormus on ollut kiikareissa jo hetken aikaa. Tarvetta olis myös ihanalle punaiselle bleiserille.


x love is in the air x

perjantai 27. tammikuuta 2012

packing for tampere!

Heippa! Tulin äsken pitkältä talli reissulta... Kävin vähän ratsastamassa ja pakkaamassa tavaroita aluevalmennusta varten. Tallilla oli niin kylmä että sormet meinasivat pudota käsistä! Me käytiin äidin kanssa Hööksissä matkalla kotiin ostamassa mulle uus kisapaita. Nyt pitäisi pakata omat kamppeet reissua varten joten täytyypi tästä lähteä. En ole varma jos pääsen päivittelemään kuulumisia tampereelta mutta toivotaan. Ihanaa viikonlopun alkua! ( Onnea mun rakkaalle naapurille Hannalle! Sillä oli eilen synttärit<3)



keskiviikko 25. tammikuuta 2012

I hope everything is going to be better...

Kiitos rakkaitten ysävieni mun masennus meni ainakin tilapäisesti ohi. Sain selittää asiat ja tukea. Tänään olin päättänyt sitten laittaa punasta huulipunaa kouluun, ja noh... pidin sitä joka toinen tunti. Koska muo hävetti nii otin sen kokoajan poist mut sit muo kadutti ja laitoin takas :) Mulla oli päällä ihana paita joka on lainassa Gabilta, kiitos Gabi! Olen itse halunnut paitaa missä on amerikan lippu ja nyt sitten sain lainata! Koulun jälkeen kävin Ciao cafeessa Evan, Hannan ja Emilian kanssa. Mulla ei ollut edes rahaa jätskiin joten jäin ilman:( Meillä oli ihan kivaa mutta aika loppui kyllä kesken kun niitten piti mennä johonki tapaamiseen. Nyt ois sitten äikän projektin aika joten ihanaa illan jatkoa mulle... Toivottavasti te saatte olla rauhassa ja löhöillä näin keskiviikko iltana toisin kun mä:)


                                                                                   Päivän asu, päivän korut
x love is in the air x




tiistai 24. tammikuuta 2012

it's hard to stay stong when the worst thing happens

Hei, olen tällä hetkellä kaikkea muuta kuin sitä mitä minun pitäisi olla kun kirjoitan postausta. Joten pahoittelen että tästä tullee nyt taas vaihteeks tämmönen angstipostaus. Joten kaikki ne joita ei kiinnostä tämmönen valittelu niin älkää lukeko tätä postausta...

Tänään aamulla kaikki tuntui vielä niin hyvältä. Mutta sitten illalla kun olin koneella tajusin pari asiaa jotka saivat minut masentumaan. Asioita joista olin kyllä tiennyt ja yrittänyt taistella vastaan mutta nyt ne taas vaivaavat minua. Haluan vain lähteä sinne miamiin, pois kaikesta. Aloittaa pariksi viikoksi uus ielämä! Eikö elämän kuuluisi olla helppoa elää, tai niin ainakin toivoisin! En halua avautua sen enempää mun blogiin koska en halua ketroa yksityiselämääni liittyvistä asioista julkisesti.



Pari kuvaa päivältä, jolloin en vielä tiennyt miltä masennus tuntuu

x love is in the air x


maanantai 23. tammikuuta 2012

Glitter

Risti sormus on ostettu glitteristä eilen ja käytin sitä tänään :)

x love is in the air x

Gabis way of life!



Terppa kaikille! Eli mun nimi on Gabi. Mä oon jo tehny yhen postauksen tänne Lindan blogiin ja voitte käydä kattoo sen täältä. Mä en oo vielläkään hirveen hyvä näiden blogien kanssa mut mä yritän nyt vähän parantaa viime kerrasta. Eli mä ja Linda ollaan tänään oltu Lindalla. Me ollaan katottu kuvia joita me otettiin tänään koulussa , mä oon opetellu soittaa kitaraa, ollaan oltu koneell ja mä oon viell kokeillu Lindan vaatteita ja auttanu valitsemaan mitä vaateyhdistelmiä se vois kuvata sen kurkistus vaatekaappiin postauksessa. Me aletaan kohta leipoo ja sit aateltii kattoo viime putous jakson ja syödä ;) Tiedoks vaa kaikille nii mä rakastan yli kaiken RUOKAA! Mut onneksi mä urheilen paljon joten toivottavasti se ei näy mun ulkonäössä, siis se et rakastan ruokaa :) 
//Rakkain terveisin Gabi <3 






sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tuliaisia!

Sain isältä tuliaiseksi tämmöisen parfyymi pakkauksen. En ollut itse toivonut mitään mutta olen todella iloinen näisät ihanista tuoksuista. Mielestäny tuo vaaleanpunainen (DKNY Donna Karan New York) on parhaimman tuoksuinen. Nämä parfyymit ovat eau de parfume, joten ne ovat aika vahvan tuoksusia mutta voi niitä käyttää. Kiitos iskä!