""

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

merry christmas!

Tiedän että en ole kirjoittanut yli viikoon blogia, mutta kun on ollut niit paljon stressiä joululahjojen ostamisesta ja joulusiivouksesta sekä kaikesta muusta tollasest. Eikä mun mielest jouluna pidä istuu liimattuna koneen ääreen vaan nauttii joulurauhasta ja olla perheen kanssa. Mulle kuuluu nyt oikein hyvää. Oon todellakin ottanu rennosti, nukkunu, syöny ja laiskotellu. Sit pitää taas alkaa käydä salil et pääsee näist ''joulukiloist'' pois. Tässä vielä vahän kuvia kuluneelta viikolta:)




JOULU:
Me vietettiin joulu meidän serkkujen luona. Siellä oli tosi hyvää ruokaa ja meillä oli hauskaa. Pukki kävi myös kylässä mutta tosin vähän erilainen.... Kun ilta pääsi päätökseensä oli aika lähtee kotiin, mut sit mun serkut ehdotti jos mä voisin jäädä niille yöks. Ja sattumalt mul oli yökamat mukana joten jäin sitten sinne. Puhuttiin kaikenlaista ja käytiin läpi lahjat. Oli kyllä ihana joulu, taas! Tässä vielä kuvat kaikista mun lahjoista ja muista joulukuvista:)
(en tosin kuvannut kaikkia lahjoja kuten suklaalevyjä, koristeita pari kynttilää.... ja muita pikku esineitä)

julstjärnor



rusettikoru vivulta ja toinen kummisedältä

one by one ripsari ja kajaali pensseli sekä väri
jet set kello
kelloon on kaiverrettu mun nimi->linda e
parfymi
yöshortsit
sain myös samanväriset pitkät yöhousut

ihanat spa tuotteet vivulta

korvikset jennalta
kaulakoru mun siskolta


lahjakortteja ja rahaa + leffalippu
sain myös amerikan dollareita koska me ollaan menossa floridaan vuodenvaihteessa 



smoothie kone <3

kaks ihanaa leffaa Hannalta <3

supeeerrr hyvä kiharrusrauta kampaamosta

söpö kaulakoru eva-rosalta

aivan IHANA ristikoru maisalta<333

ihana t-paita jonka oon halunu pitkään <3

ja paras kaikista.... KITARA<33

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

ett lugnt veckoslut

Juu, han int blogga igår när det var så fullt upp hela dagen. Men på morgonen gick jag timm Maisa och vi gjorde på en såndään present. Sen gick jag till frissan och jo jag färga håret BLOND. Det blev nog int så blont jagville men ska kanske färga pånytt de på jullovet. Efter frissan gick jag till itis med Maisa och köpa lite julklappar. Jag blev nöjd med köpen och hoppas de jag ger dem till gillar dem. Hemma paketera jag dem. Vår barnvakt och min syster hade bakat muffinssar så jag åt lite av dem till kvällsmat.
Idag var jag på stallet. Vi förde Lucky till kliniken på granskning. Hemma gjorde vi ungnspotatis och höna det blev jette gott! VI hörs. puss linda

jag fick lite caffe och choklad medan mina ränder torkade





perjantai 16. joulukuuta 2011

jag som blond och brunett

BLOND ELLER BRUNET!?




julklappsplanering

Vilket stress! Altså de är ju helt omöjligt att hitta på vad man ska köpa, och det är så tungt att gå igenom tiotals butiker och helatiden fundera: nå ska ja nu köpa dedä och ti vem....  O sen när man hittar nåt perfekt så är det för dyrt! nå men jag har idag varit med Vivu o kolla lite på presenter. Jag hittade nog några bra saker jag möjligen köper. Men det var jette roligt fast i slutet tänkte vi båda svimma för att vi var så hungriga och trötta och hade kokhett.

I skolan hade jag enkkuprov och det gick helt skit men det är ju inget nytt. Nu kom vår ''barnvakt'' hit. Hon kom hit o vakta oss ti veckoslutet när mina föräldrar gick på resa till Tyskland. Imårgon ska ja gå ti Maisa på morgonen sen går jag till FRISSAN och sen och köpa julklapparna. Vi hörs imårgon!

Rebecka färga håret



keskiviikko 14. joulukuuta 2011

hårfärg?!

har planerat och färga mitt hår nu till julfästen, men färgen är helt oklar ennu! vet int om ja ska färga mer blont eller mer brunt. Hjälp mig! Vilket tycker ni sku passa bettre? Här är några exempel på hårfärger jag gillar:





it's alright it's okay

Huhhu, viken dag! idag har jag varit på jette bra humör! Äntligen är allt okay och det är bra med alla kaverisuhteen. Jag försov mig så att jag missade första timmen.... men de e nu helt normi päivä ti mig. Vi hadde hussa två sista timmarna. Det var så roligt när vi bakade ut pepparkakshus bitar och dekorerade medan vi drack kakao och pratade. Tack Tove för ett bra sällskap ;) När jag gick till metron var det helt kolmörkt! Helt otroligt hur det kan bli så mörkt fast det är vinter, men endå. Senare talade jag med Eva jette länge i telefon, och det känndes bra för att vi int ha nu på sistone tala så mycke me varandra. Men ja måst snart gå till ridningen. Så heippa!

sofie på matta timmen :D

soffa och jag<3

hej jag heter linda och är cp skadad...

tiistai 13. joulukuuta 2011

kvälls bloggning

Ja har inte fortfarande öppnat mitt modda häfte! Ääää, jag är så dålig med att komma igång med saker. Nåh men jag gjorde omelett till kvällsmål och tittar nu på nåt nytt program som heter Lemmenkipeät. De kommer NU från MTV3 så kolla! Men nu måst jag sluta blogga och göra dendär moddan, vi hörs och försök ni nu ocksåå göra något vettigt så allt int blir ti sista minuten. Fast klockan är ren kvart över nie.... men ni vet va ja menar :) PUSS linda <3

telinevoimistelua!

Hellouu!! Tänään päivä alko aika masentavasti. Eilen illal mietin vähän asioita ja tajusin miten huonosti mul oikeesti on. Tänään en ollu nii hyvällä tuulella mut ku meillä oli telinevoimisteluu liikunnassn nii piristyin. Me tehtiin kaikkii temppui ja sitt hypittii trampall. Kun tunti loppu me jäätiin viel hyppii trampalle vivun kaa. Sitt me mentiin salille. Tä oli mun eka kerta salill, ja pakko sanoo ett se oli kyll tosi kivaa!! Sitt me mentii kotiin. Matkall tajusin ett olin unohtanu mun hupparin sinne salille joten piti mennä takas. Nyt pitäis lukee äikän kuulusteluun.... En jaksais! Oon ihan poikki ku en oo nukkunu ja sit mä urheilin aika paljon tänään.





semi teki jotai volttei....

vivu punttiksell! :D

maanantai 12. joulukuuta 2011

a long weekend

Hej, har inte bloggat nu på en vecka för att jag har haft helt fullt upp! På torsdag va vi i nå päivälehdenmuseo med skolan. De va ganska tråkigt men som tur hade jag lite roligare program efter skolan, nämligen generalrepetition av scenerna vi sku spela in på fredag. Fredag, lördag och söndag hade vi alltså inspelningar som var hela dagen. Det var tungt för att jag sku vara halv nie varje dag i stan och vi filmade hela dagen, det var endå en helt kiva kokemus. På fredag kväll var jag med Hanna och vi tittade på korkojen kera och lekte med Bami. På lördag kväll var jag med Maisa i itis. Vi försökte hitta en julfest klänning till mig men det var hopplöst! Vi åt i Mc donald's och fotade lite. Igår (söndag kväll) var jag hos Hanna. Vi baka pepparkakor och tittade på BB finalen. Hanna övade på att paketera för att hon ska gå ti itis och paketera presenter med hennes skrindskolag så att hon ska få pengar av det. Ska skriva ett till inlägg av denhär dagen, för annars blir dehär super långt och ingen orkar läsa de. kramis linda <3

TORSDAGENS BILDER:


LÖRDAGENS BILDER:



I mango hittade jag en helt ljuvlig röd jakku men det fanns inte min storlek!

                                                       


Stockas julfönster

MAISA va ha ja sakt om att dricka mitt i itis!


SÖNDAGENS BILDER:





Hanna sku göra på ett skolprojekt men blev fast i BB :D