""

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

nagellackning och spa

Godmorgon! Ja klockan är ju redan lite före 1 men jag vaknade faktiskt för en timme sedan och för mig är det ännu morgon. Idag har jag inget speciellt att göra så de är väl bara att hitta på allt möjligt så att dagen inte skulle bli urtråkig. Idag var det dags att tvätta vår hund! Den blev hälften så liten när den var våt, och dubbellt så gullig! När den torkat blev den helt galen. Den försökte torka sig mot väggar, mattor och allt så den skulle bli torr. Sedan blev den helt hyperenergisk. Den sprang upp och ner för trapporna och skällde. Nu är det dags att lacka naglarna! och som ni vet så är det söndag = bastu på kvällen, och spa så man orkar en ny vecka skola. ADIOS!

Hei kaikki! Täks päiväks en oo sopinu mitään erityistä joten on vaan keksittävä kaikkee kivaa tekemist jotta täst ei tulis kunnon angsti päivä. Tänään oli siis aika pestä meidän koira. Se näytti puolet  pienemmällt märkänä ja tuplasti söpömmällt! Kun se oli kuivunu siitä tuli ihan hullu! Se yritti kuivata itteensä seiniin, mattoihin ja kaikkeen. Sit ku se oli kuivunu siit tuli hyperenerginen. Se alko juosta rappusii ylös ja alas samall ku se haukku! Tiiän meill on hullu koira... Nyt on aika lakata kynnet! Ja kuten te tiiätte nii on sunnuntai = sauna illall, nii et jaksan taas uuden viikon kouluu. ADIOS!

DAGENS KLÄDER/PÄIVÄNVAATTEET:
  • mjukisbyxkor, skön vit lös topp ( jag var bara hemma idag så det var ingen skillnad vad jag hade på mj )
  • samettilökärit, löysä valkone toppi ( olin kotona koko päivän joten vaatteilla ei ollu välii )




Här är mina naglar efter lackningen
Kynnet lakkauksen jälkeen

 

x love is in the air x

lauantai 29. lokakuuta 2011

fotografering & kaneläss

Hejjsan alla kära läsare! Idag har det varit lugt. Vi vaknade lite före elva och började dagen med att äta godis som blivit över från igår. Vi tittade filmen till slut och gjorde oss i ordning. Eva måste gå redan halv ett! Synd, men Hanna kunde bli till längre tid. När Eva gått städade vi bort madrasserna och allt annat vi roddat igår. Vi skulle gå ut och fota, men vi var så hungriga så vi bestämde oss för att börja stäka ägg. Det gick inte så bra! Vi satt för mycket steksmör och det strittade omkring så jag fick ett brännsår! Hups...  Vi fotade vid stranden med min hund Bambi. När vi var klara måste Hanna gå. Jag följde henne ända hem. På kvällen bakade jag kaneläss, som vi också gjort på förra hussa timmen. De blev goda! Nu sitter jag på mitt fårskin i mitt rum, lysnar på musik och mummsar i mig kexen och bloggar. Efter det ska jag tända några ljus och läsa gamla tidningar med en varm filt runt mig. Helt änkelt bara mysa och längta till julen. Ha en super kul kväll och njut av veckoslutet!

Terve kaikki ihanat blogilukiat! Tänään on ollut aika rauhallista. Me herättiin yheltätoista ja syötiin aamupala, katottii se leffa loppuu  mikä jäi eilen kesken. Evan piti lähtee aika aikasin koska niille tuli jotai serkkui kylään. Meidän piti mennä ulos kuvaamaan mut sit meille tuli nälkä ja me tehtiin kananmunat. Sen jälkeen kuvattiin meren rannalla. Kun oltiin valmiita Hannan piti lähteä. Saatoin sen kotiin asti. Kun ite pääsin kotiin tein kaneliässiä. Niistä tuli hyviä! Nyt istun mun huonees lampaankarvan päällä, ahmin keksejä, kuuntelen musiikkia ja bloggaan. Sen jälkeen sytytän pari kynttilää ja luen lehtiä loppuillan. Pitäkää hauska ilta ja nauttikaa viikonlopusst!


         DAGENS KLÄDER + ANDRA FOTON / PÄIVÄN VAATTEET + MUITA KUVIA:












x love is in the air x

girls night/halloween

Jag kommer inte att göra denhär bloggen helt svensk men ja skriver för det mästa på svenska. Men för att jag har många finska läsare så måste jag skriva kort om dagens händelser på finska också.
I skolan hade vi lite drama. Kvällen tänkte bli förstörd! Men som tur fick alla rätt ut sina strul, och tills vidare har kvällen varit AWESOME! Efter skolan gick jag rakt till stallet och skötte Lucky. Min komppis Eva Roosa var också där och hon hoppade utan sadel med sin häst Pipari. Efter ridningen kom pappa och hämtade mig. På vägen hem hämtade vi Eva och Hanna och vi gick och låna två filmer ( Bruno och No strings attached ). Vi gick också till matbutiken och köpte tortilla, godis och läsk. Hemma hos mig åt vi tortilla och kållade Bruno. Den var inte alls så bra som vi trott! Nu håller vi på och kålla No strings attached. Den värkar vara mycket bättre än Bruno. Vi har också ätit nästan ett kilo godis! Vi e lite feta :D Bloggar senare på kvällen mera. au revoir!

NATTBLOGGNING:
Vi han inte se hela No strings attached för att klockan var så mycket. Till kvällsmål åt vi natchos och drack äppeljuice. Vi pratade ennu i en timme och läste nyaste cosmopolitan. Sedan fotade vi lite och gick och såva. TACK FLICKOR FÖR EN UNDERBAR KVÄLL! och godnatt allesammans

SUOMEKS:
En tee sittenkään tästä täysin ruotsalaista blogia koska moni suomalainen lukia lopettais tän blogin lukemisen. Mut kirjotan tätä blogia pääosin silti ruotsiks. Teen nopeen kertauksen siit mitä tähänasti on tapahtunu eka suomeks ja sit ruotsiks.
Koulussa oli vähän dramaa. Meinas mennä koko ilta pilalle! Onneks ei sit kuitenkaan menny. Kaikki sai sovittuu riitansa ja ainaski ilta on ollu tähän asti MAHTAVA! Kävin eka tallilla ja sit haettiin Hanna matkall kotiin. Käytiin myös vuokraamassa leffa ( Bruno ja No strings attached ) ja ruokakaupas ostaa karkkii ja tortilla tarvikkeita. Haettiin myös Eva matkalla. Kotona tehtiin heti tortillat ja syötiin ne samall ku katotii jotain lastenleffaa mun pikkoiskon kaa :D Sit katottii Bruno! Se oli ihan surkee leffa vaikka luultii et se ois tosi hauska. Sit katotii BB:tä hetken. Nyt on No strings attached aika! Bloggaan illemmal lisää. au revoir!

YÖBLOGGAUSTA:
Me ei ehitty kattoo koko No strings attached koska kello oli jo niin paljon. Juteltiin kaikkee kivaa ja oltiin koneel. Iltapalaks syötiin natchoja ja juotiin omenamehuu. Puhuttiin noin tunti vielä mun huoneessa ja otettii pari kuvaa. Oli tosi kiva ilta KIITOS TYTÖT! hyvää yötä kaikille.

DAGENS KLÄDER/PÄIVÄN VAATTEET:
  • mörkblåa spända farkkun/tummansiniset kireet farkut
  • svarta uggs/mustat uggit
  • neonpink-vit randig lös top/pinkki valko raidallinen löysä toppi
  • vit normal ''neule''/ valkonen normi neule



En ivrig läsare/innostunut lukia

x love is in the air x

torstai 27. lokakuuta 2011

Ciao!

Terkkui kiinalaisest ravintolast. Tääl on kans Eva,Kia ja Hanna. Syötii tosi paljo ja nyt oon ihan täys! Mut ruoka oli hyvää. Mut meen hakee mun puhelimen koulusst ku unohdin sen sinne taas vaihteeks. Löysin evan kännykässt yhen ihanan kuvan mut en voi ladata sitä tänne.
Aion varmaa vaihtaa tän blogin ruotsinkieliseks kosk se on mulle luonnollisempaa ja en tykkää kirjottaa suomeks. Mut nyt pitää mennä shoppailee. Kirjotan illal lisää, moido!


Illall:
Tää on vika päivitys jonka kirjotan suomeks. Sit täst tulee kokonaan ruotsinkielinen blogi. No mut kirjotan kuitenkin nopee tän päivän tapahtumist. Koulun jälkeen mentiin itiksee syömään kiinalaista ja shoppailee evan, hannan ja kian kanssa. Tai tarkemmin sanottuna kia ja hanna shoppaili, mä ja eva istuttii kahvilas ja ootettii niitä. Sen jälkeen eva ja mun naapuri hanna tuli meille. Meidän piti leipoo jotain hyvää mutta koko aika menikin mun blogin ulkosun uudistamiseen. Kun sain blogin valmiiksi evan pitikin lähteä kotiin. Onneksi meiltä löytyi pakastepullia joten syötiin ne hannan kanssa. Katottiin myös salkkarit ja BB-extra. Loppu ilta chillailtiin vaan.


PÄIVÄN VAATTEET:

  • tummansiniset farkut
  • vaaleanpunainen samettihuppari( hulluilta päiviltä ) 
  • uggit
En ottanut kuvaa tänään koska vaatteet eivät olleet mitenkään erikoiset








 x love is in the air x

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

oo-oh, sometimes I get a good feeling, yeah


Noniin nyt mulla on taas paljon kerrottavaa mut yritän kertoo sen lyhysest ja ytimeikkäästi ;))

1. Sain just tietää mille konfirmaatio leirille pääsin. Ja pääsin sille mille mä halusin eli skriba ykköselle. jess!! Ja sinne tulee kans kivoi ihmisii

2. En saanu lopettaa 10 min ennen ku meidän köksän tunti ois oikeesti loppunu. Meidän ope on vähän outo. Ja kiitos sen, mun suunitelmat meni ihan pieleen.

3. Luulin et mul ei ois mitään tänään ja sitt aattelin et voin olla evan kaa, mut sit mul oliki ratsastusst...

4. Kaaduin mutalätäkköön ja mun housut kastu ja meni ihan mustaks ;) hups...

5. Mä stressasin koko päivän ku meil on nii paljon kaikkii kokeit ja kuulusteluit

                                                                     Vähän kuvia:






sekuntti ennen ku kaaduin siihe muta lätäkköö ;)






ÖITÄ KAIKILLE

x love is in the air x

tiistai 25. lokakuuta 2011

you make me feel like la la la...


Tänää oli ihan perus päivä koulussa. Meil oli liikuntaa kaks vikaa tuntii ja meill oli siin sählyy. Se oli tosi kivaa ja tein kaikki meidän joukkueen maalit. Koulun jälkeen väsytti nii paljo ett nukahdin bussiin! onneks heräsin ennen päättärii. Mut sit piti vaa oottaa seuraavaa bussii 20 min. Kotona oisin halunnu vaa mennä nukkuu mut oli pakko kirjottaa blogi ja lukee bilsan kokeeseen.

 Tnän teen vähän niinku toivelistan vaatteisst, koruisst, kengissst... Piti tehä se eilen mut en jaksanu :)

TOIVELISTA:


                                                        
aina tarvitsee lämpösen villa paidan kylmää talvea varten

korun voisi yhdistää melkein mihin tahansa yläosaan





Täss oli tän viikon toivelista


PÄIVÄN VAATTEET:







x love is in the air x








maanantai 24. lokakuuta 2011

back to school... :(


Ihan ekaks mun on pakko näyttää teille yks sika hyvä biisi. Kuulin sen tänää radiosst ekaa kertaa. En tiiä jos se on vanha tai uus mutt jokatapauksess se on sika hyvä!!


Ja nyt asiaan :D Oli kiva herätä siihen ett äiti tulee mun huoneesee, laittaa NRJ:n päälle tuo aamupalan sänkyyn ja sanoo: laitoin sitt eilisen Big Brotherin päälle tonne olkkarii nii voit mennä kattoo jos haluut. Onhan se mukavaa ku saa näin ihanan startin uudelle kouluviikolle.

Tänää mull ois pitäny olla uskonnon koe mutt kosk viikonloppun oli ollu vähän perheongelmii nii en voinu lukee siihen. Ku ope kysy ketkä ei oo tehny sitä viel en viitannu ja sain jäädä luokkaa ku se meni kaikiki tehtävät läpi. Teen kokeen sitt perjantain, ja menee varmaa aika hyvin ku tiiän kaikki vastaukset :P Koulusst en nyt jaksa kirjotta enempää ku se on nii tylsää...

Koulun jälkeen jäin tunnin oottaa mun kaverii sofie:ta. Linkkaan sen blogin tonne alas. Otettii sen kaa pari syksyst kuvaa sen järkkärill. Sitt se huomas ett sen kännykkä oli hävinny!!! Me etittii sitä koulusst, sen kaapisst, vessasst. Käytii kans kattoo jos se ois löydetyis tavarois, mutt ei ollu. Sofie oli iha paniikiss ku siell oli sen kaikki numerot ja sillee. Lopullt me kysyttii opettajain huoneest ja ne kysy joiltain opettajillt ja sitt siivooja oli löytäny sen :DD Onneks se löyty lopullt.

Kotona menin suoraa tietä sohvalle, otin mun suklaalevyn käteen ja katon loppuun eilisen BB:n. Ehin lepää pari tuntii kunnes lähin tallille. Kun taas pääsin kotiin latasin kuvat ja menin nukkuu. PUSS <3

SOFIEN BLOGI: http://sofieeee.blogspot.com/

PÄIVÄN VAATTEET:
  • normi tummansiniset farkut
  • valkonen toppi ja sen päällä ruutupaita
  • mustat uggit (feikit)
  • ja ihana turkoosi rannekkoru jonka oon saanu HANNALLT<3

Hannan antama koru <3







sofie ja mä :D
sofie posee :P




TERVETULOA IHANA SYKSY

x love is in the air x